Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ASLI & masri vol II

barista Çevrimdışı
6 Şub 2018
107
1
Cinsiyetiniz nedir?
Aslı ile ilk buluşmanın tadı damağımda kalınca 2 hafta aradan sonra dün akşam yine kapısını çaldım. Güzel bir karşılama ve ikramlar sonrası derin bir sohbete başladık. O kadar keyifli bir atmosfer oldu ki sevişmek bile 1 saat sonra aklıma geldi :)

Yatakta paylaştığımız anlar yine çok keyifli ve tatmin ediciydi, Aslı kimi partnerler gibi kendini sakınmıyor ve kendisi de keyif alarak sizi mest edercesine sevişiyor.

Dün gece öğrendiğim yeni marifetleri için de ayrıca ziyaret edeceğim kendisini kısa tatilinden döndükten sonra. Güzel ve keyifli gece için kendisine bir daha teşekkür ediyorum.

NOT : Sevgili Aslı, dün geceden kalan alacağımı tahsil için yakında uğrarım yine sana (hi)

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,084
1,345
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşım için iki tarafa da teşekkürler...

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
1,228
746
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Aslı ile ilk buluşmanın tadı damağımda kalınca 2 hafta aradan sonra dün akşam yine kapısını çaldım. Güzel bir karşılama ve ikramlar sonrası derin bir sohbete başladık. O kadar keyifli bir atmosfer oldu ki sevişmek bile 1 saat sonra aklıma geldi :)

Yatakta paylaştığımız anlar yine çok keyifli ve tatmin ediciydi, Aslı kimi partnerler gibi kendini sakınmıyor ve kendisi de keyif alarak sizi mest edercesine sevişiyor.

Dün gece öğrendiğim yeni marifetleri için de ayrıca ziyaret edeceğim kendisini kısa tatilinden döndükten sonra. Güzel ve keyifli gece için kendisine bir daha teşekkür ediyorum.

NOT : Sevgili Aslı, dün geceden kalan alacağımı tahsil için yakında uğrarım yine sana (hi)

Tatilden döndüm artık :) Yakın zaman da tahsilat için bekliyorum:)
Sevmeyi ve sevişmeyi bilen kişi ile her zaman mest olurum :) Çok çok teşekkür ederim.. sevgiler..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar