Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Asel ile Tanışma

sergiusteslis

Normal Üye
22 Eyl 2014
7
53
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba Arkadaşlar
Bugün @ASELArjin ile tanışma şansı yakaladım. Kısa ve net bir mesajlaşmanın ardından programımızı oluşturduk. Evinin konumu çok rahat bulunabilecek bir yerde zaten kendisi de kusursuz bir şekilde yardımcı oluyor. Şahsi aracı ile gidecekler içinde park problemi yok. Kapı açıldığında karşımda çıtı pıtı, güler yüzlü bir o kadar da çekici bir bayan buldum. Kahvelerimizi içerken sohbet etme şansımız oldu. Her konuda kendisi ile rahatça diyalog kurabilirsiniz. Özel anlar için detaya girmek istemem ama şunu diyebilirim ki @ASELArjin tam bir gençlik aşısı. Yanında, olduğunuzdan daha genç daha dinamik ve daha ihtiraslı hissettiriyor. İlk andan son ana kadar, gerek kaşılaması gerek ağırlaması gerek özel anları gerek uğurlaması ile iyiki bugün @ASELArjin ile program yapmaya karar vermişim dedirtti. Kendisine yanında geçirdiğim mükemmel zaman için teşekkür ediyorum ve en kısa sürede tekrar görüşeceğimiz günü iple çekiyorum.

ufukkerem22

Normal Üye
10 Tem 2017
47
75
Cinsiyetiniz nedir?
Bu paylaşımla iyice merak etmeye başladım, gün sayıyorum :)) Paylaşımınız için teşekkürler

1 Eki 2024
140
104
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler kaleminize sağlık :)

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,276
2,177
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana ve yaşatana teşekkürler

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
220
211
Merhaba Arkadaşlar
Bugün @ASELArjin ile tanışma şansı yakaladım. Kısa ve net bir mesajlaşmanın ardından programımızı oluşturduk. Evinin konumu çok rahat bulunabilecek bir yerde zaten kendisi de kusursuz bir şekilde yardımcı oluyor. Şahsi aracı ile gidecekler içinde park problemi yok. Kapı açıldığında karşımda çıtı pıtı, güler yüzlü bir o kadar da çekici bir bayan buldum. Kahvelerimizi içerken sohbet etme şansımız oldu. Her konuda kendisi ile rahatça diyalog kurabilirsiniz. Özel anlar için detaya girmek istemem ama şunu diyebilirim ki @ASELArjin tam bir gençlik aşısı. Yanında, olduğunuzdan daha genç daha dinamik ve daha ihtiraslı hissettiriyor. İlk andan son ana kadar, gerek kaşılaması gerek ağırlaması gerek özel anları gerek uğurlaması ile iyiki bugün @ASELArjin ile program yapmaya karar vermişim dedirtti. Kendisine yanında geçirdiğim mükemmel zaman için teşekkür ediyorum ve en kısa sürede tekrar görüşeceğimiz günü iple çekiyorum.
Çok çok ama çok bir sürü çok teşekkür ederim güzel referansın ıxın benm ıcınde zaman hızlı ve çok keyıflı gecti ☺❤ortak yonlerımzn olmasıda çabası kocaman sevgiler 😎💚

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
712
493
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Arkadaşlar
Referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar