Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme @asel ile huzurlu saatler

Bülent Ersöz Çevrimdışı
2 Mar 2023
147
144
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
3 gün program yapmaya çalışıp pembişlerden dönüş alamayınca, daha önceden yazıştığım @Asel ARJİN e anlık merhaba dedim. İyiki de demişim, o da müsaitmiş, detayları konuşup üç saat sonrası için yerinde 4 saatlik program için randevulaştık.
@Asel ARJİN hem mesajlara dönüşü hızlı, hemde sesi çok etkileyiciydi.
Evinin konumu sakin bir mahallede ve araç park edebileceğiniz yerler de mevcut.
Bina giriş çıkışı sorunsuz. Kapıda güler yüzle ve sexi kıyafetleri ile karşıladı beni sağolsun😘
Evi biraz küçük ama şirin ve temiz. Muhabbeti çok iyi, o kadar ki ikramlar ile beraber 1 saat muhabbet etmişiz.
O kadar iyi elektrik aldık ki birbirimizden, beraber duşa girmem dediği halde, "duşu küçük olmasına rağmen beraber duşa girdik".
Bazen akışına bırakmak gerek demekki.
@Asel ARJİN ilanda yazdığı gibi öpüşmeyi ve sevişmeyi çok seviyor. Bu benim için çok önemliydi.
Hiçbir pozisyon konusunda sıkıntı yaşamadım. Bence bunda en büyük etken karşılıklı istek, elektrik ve anlayış. Aldığı ücretin karşılığını vermek için elinden geleni yapıyor @Asel ARJİN . Son seansta biraz yordum kendisini, özür dilerim ama oda bunu istemişti😗
Herşey güzeldi ama bir dahakine önce duş ve seans, ondan sonra sohbet çok daha güzel ve verimli olacaktır 👋

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
307
253
3 gün program yapmaya çalışıp pembişlerden dönüş alamayınca, daha önceden yazıştığım @Asel ARJİN e anlık merhaba dedim. İyiki de demişim, o da müsaitmiş, detayları konuşup üç saat sonrası için yerinde 4 saatlik program için randevulaştık.
Bina giriş çıkışı sorunsuz. Kapıda güler yüzle ve sexi kıyafetleri ile karşıladı beni sağolsun😘
Evi biraz küçük ama şirin ve temiz. Muhabbeti çok iyi, o kadar ki ikramlar ile beraber 1 saat muhabbet etmişiz.
O kadar iyi elektrik aldık ki birbirimizden, beraber duşa girmem dediği halde, "duşu küçük olmasına rağmen beraber duşa girdik".
@Asel ARJİN ilanda yazdığı gibi öpüşmeyi ve sevişmeyi çok seviyor. Bu benim için çok önemliydi.
Hiçbir pozisyon konusunda sıkıntı yaşamadım. Bence bunda en büyük etken karşılıklı istek, elektrik ve anlayış. Aldığı ücretin karşılığını vermek için elinden geleni yapıyor @Asel ARJİN . Son seansta biraz yordum kendisini, özür dilerim ama oda bunu istemişti😗
Herşey güzeldi ama bir dahakine önce duş ve seans, ondan sonra sohbet çok daha güzel ve verimli olacaktır 👋
Canmmmmm guzellllll referansn ıcın kocaman tesekkur edeeimmmmm😍😍😍her programa uyarm askm ben biliosun 🥳🥳

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
307
253
💘💘

Bülent Ersöz Çevrimdışı
2 Mar 2023
147
144
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herşey forumdaşlar için. Herkese gönlünce eğlenceler diliyorum

genc123

Normal Üye
7 Ağu 2024
34
13
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ederiz. Refarans için.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar