Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Asel.Bal ırmağı .( Aslında 2 referans)

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,184
2,086
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba sevgili forumdaşlar

@Asel ARJİN ile tanıştım .
Önemli detaylardan birisi olarak düşündüğüm konulardan bir tanesi Kendisi ile iletişim kurmak gayet kolay ve anlaşılır bir şekilde her şeyi tek mesaj ile 4-5 dakikada anlaşmak mümkün
Öncelikle @Asel ARJİN bana ayırdığı zaman için kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum .
@Asel ARJİN zamanı çok iyi yönetiyor kendisi ile sohbet etmek çok keyifli her konudan rahatlıkla sohbet edebileceğimiz bir hanımefendi keyifli zaman güzel sohbet haz dolu anlar garanti

Asel ismi anlam itibarı ile Kelime anlamı "bal" veya "bal ırmağı"şeklinde bir insan ismini bu kadar mı net taşır bilemedim kendisi ile o kadar güzel ve haz dolu 2 saat yaşadım ki hemen iki gün sonra kendisinden 3 saatlik bir görüşme talebinde bulundum . Ve sanki o ikinci görüşme biraz daha tanışmış olmanın rahatlığı ile daha da güzel geçti .
Biliyorsunuz ben özel anlardan bahsetmeyi pek beceremem ki anlatmaya çalışsam da özel anları anlatabilecek kelimelerin olduğunu pek zannetmiyorum kısaca şahane fevkalade diyebilirim .
Kendisi ile iki gün ara ile iki görüşme yaptık her ikisi de hem sohbet hem haz anlamında şahane ve güzel geçti ( her biri birbirinden güzel haz dolu )
Bana ayırdığın haz dolu güzel zaman için @Asel ARJİN e çok ama çok teşekkür ediyorum en kısa zamanda
Tekrar görüşmek üzere.

Keyifli forumlar
Saygı ve sevgi ile ....

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
207
196
Sevgili yasak Elma oncelkle guzel referansn ıcın ben sana Teşekkür ederim 💚🙏Sohbetnn nezaketin eli kolu dolu gelmen ince düşüncen ıcın kocaman bır kez daha Teşekkür ederim 😇 Herşey frekans meselesi diye düşünüyorum memnun edebilmek güler yüzle ayrılmak benm oncelıklermden bırı her zaman oldu. Bu referansıda yazdırabildysem ozaman ne ala 😍😍Tekrar herşey ıcın Teşekkür ederim 🙏💚 Sevgiler

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,184
2,086
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili yasak Elma oncelkle guzel referansn ıcın ben sana Teşekkür ederim 💚🙏Sohbetnn nezaketin eli kolu dolu gelmen ince düşüncen ıcın kocaman bır kez daha Teşekkür ederim 😇 Herşey frekans meselesi diye düşünüyorum memnun edebilmek güler yüzle ayrılmak benm oncelıklermden bırı her zaman oldu. Bu referansıda yazdırabildysem ozaman ne ala 😍😍Tekrar herşey ıcın Teşekkür ederim 🙏💚 Sevgiler
Ben teşekkür ederim
Güzel kadın ...

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,685
2,221
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Önemli detaylardan birisi olarak düşündüğüm konulardan bir tanesi Kendisi ile iletişim kurmak gayet kolay ve anlaşılır bir şekilde her şeyi tek mesaj ile 4-5 dakikada anlaşmak mümkün
Öncelikle @Asel ARJİN bana ayırdığı zaman için kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum .
@Asel ARJİN zamanı çok iyi yönetiyor kendisi ile sohbet etmek çok keyifli her konudan rahatlıkla sohbet edebileceğimiz bir hanımefendi keyifli zaman güzel sohbet haz dolu anlar garanti

Asel ismi anlam itibarı ile Kelime anlamı "bal" veya "bal ırmağı"şeklinde bir insan ismini bu kadar mı net taşır bilemedim kendisi ile o kadar güzel ve haz dolu 2 saat yaşadım ki hemen iki gün sonra kendisinden 3 saatlik bir görüşme talebinde bulundum . Ve sanki o ikinci görüşme biraz daha tanışmış olmanın rahatlığı ile daha da güzel geçti .
Biliyorsunuz ben özel anlardan bahsetmeyi pek beceremem ki anlatmaya çalışsam da özel anları anlatabilecek kelimelerin olduğunu pek zannetmiyorum kısaca şahane fevkalade diyebilirim .
Kendisi ile iki gün ara ile iki görüşme yaptık her ikisi de hem sohbet hem haz anlamında şahane ve güzel geçti ( her biri birbirinden güzel haz dolu )
Bana ayırdığın haz dolu güzel zaman için @Asel ARJİN e çok ama çok teşekkür ediyorum en kısa zamanda
Tekrar görüşmek üzere.

Keyifli forumlar
Saygı ve sevgi ile ....
Ne güzel, bal irmağindan kana kana icmek..Afiyet olsun 😋😈

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
reeferans için teşekürler

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
654
455
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Tekrar görüşmek üzere.

Keyifli forumlar
Saygı ve sevgi ile ....
Referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar