Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzumlu geceler

MilliVanilli

Normal Üye
23 Şub 2022
3
25
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanimi uzun zamandir takip ediyordum sonunda görüsmeye karar verdim.Randevumuzu olusturduk randevu saati geldi arzu hanim beni cok sicak cok samimi karsiladi bekledigimden cok daha ve samimi bir karsilamayla kendimi evinde buldum. Ikramlarla birlikte sohbete daldik ve kendimizi yatak odasinda bulduk. Kendisi cok dinamik ve aktiv. Ayna kardisinda sevistik. Gercekten bahsedildigi kadar darmis. Kalcalari da konularda gectigi gibi inanilmaz. Hos ve samimi bir ortamda kendinizi rahat hissediyorsunuz. Zevkin doruklarina variyorsunuz. Ben kendi adima cok memnun kaldim. Siddetle tavsiye ederim.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanimi uzun zamandir takip ediyordum sonunda görüsmeye karar verdim.Randevumuzu olusturduk randevu saati geldi arzu hanim beni cok sicak cok samimi karsiladi bekledigimden cok daha ve samimi bir karsilamayla kendimi evinde buldum. Ikramlarla birlikte sohbete daldik ve kendimizi yatak odasinda bulduk. Kendisi cok dinamik ve aktiv. Ayna kardisinda sevistik. Gercekten bahsedildigi kadar darmis. Kalcalari da konularda gectigi gibi inanilmaz. Hos ve samimi bir ortamda kendinizi rahat hissediyorsunuz. Zevkin doruklarina variyorsunuz. Ben kendi adima cok memnun kaldim. Siddetle tavsiye ederim.
paylaşımınız için teşekürler

15 Kas 2009
73
-2,398
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzel paylaşım için her ikinize de teşekkür ederim.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Harika bir adamsin sayende cok keyifli bol esprili saatler gecirdim seni tanidigima cok ama cok memnun oldum yine beklerim seni cok ama cok opuyorum 😙😙😙

pogi Çevrimdışı

pogi

Normal Üye
5 Kas 2019
25
18
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkür ederim

Xanthos Çevrimdışı
15 May 2021
34
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.(y) Konudaki bazı detaylar merak uyandırmadı değil.:D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar