Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzumla mükemmel 2 saat

veseng

Normal Üye
7 Eki 2023
4
23
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanımla 1 gün önce randevu . İncall görüşme için eve girdiğim anda harikulade bir güzellikte bir bayan ile karşılaştim. Fotoğraflardan çok daha güzel ve özel bir bayanla beraber İnanılmaz bir iki saat geçirdim. İnsanı kendi evinde hissettirecek kadar sıcakkanlı ve misafirperver birisi. Yatakta çok başarılı ve partnerine önem veren birisi. 🍑dar ve çok sıkı. Orada çok iddialı. Yaşına aldanıp farklı düşünmeyin vücudun yaşı kendi yaşından çok daha genç.arzu hanıma mükemmel iki saat için çok teşekkür ediyorum en kısa zamanda gene görüşmek üzere

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

7 Şub 2024
115
114
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanımla 1 gün önce randevu . İncall görüşme için eve girdiğim anda harikulade bir güzellikte bir bayan ile karşılaştim. Fotoğraflardan çok daha güzel ve özel bir bayanla beraber İnanılmaz bir iki saat geçirdim. İnsanı kendi evinde hissettirecek kadar sıcakkanlı ve misafirperver birisi. Yatakta çok başarılı ve partnerine önem veren birisi. 🍑dar ve çok sıkı. Orada çok iddialı. Yaşına aldanıp farklı düşünmeyin vücudun yaşı kendi yaşından çok daha genç.arzu hanıma mükemmel iki saat için çok teşekkür ediyorum en kısa zamanda gene görüşmek üzere

Paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık. Yaşına aldanmayın yazmışsınız merak edip tanıtımına baktım yazmıyor, yaşı çok da büyük durmuyor, kadının yaşı sorulmaz tabi ama merak ettim öyle yazınca.

isimsiz ejder

Normal Üye
17 Ocak 2024
1
0
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arina hanıma günü birlik randevu alıp incall görüşmeye gittiğimde güler yüzlü karşılayıp hoş bir sohbete başladık karşılıklı biter kahve içtik sohbete devam ettik yatak odasına geçip muhabbeti kadarda yatakta muhteşem anlar yaşattı bunun için kendisine teşekkür etmek istiyorum gitmeyenlerin gitmelerini tavsiye edebilirim

7 Şub 2024
115
114
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arina hanıma günü birlik randevu alıp incall görüşmeye gittiğimde güler yüzlü karşılayıp hoş bir sohbete başladık karşılıklı biter kahve içtik sohbete devam ettik yatak odasına geçip muhabbeti kadarda yatakta muhteşem anlar yaşattı bunun için kendisine teşekkür etmek istiyorum gitmeyenlerin gitmelerini tavsiye edebilirim
Arzu’nun paylaşımına Arina yorumu yazmışsınız ama siz bilirsiniz:)

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Arinà ??

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar