Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzulu tanisma

5 Ağu 2019
65
136
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaki ilgimi ceken bi baska guzelin, yani @ARZU nun bir anda tekrar radarima girmesiyle dedim ki anlik olarak bi deneyeyim şansımı, denedim ve birkac dakika sonra sansli oldugumu anladim, olumlu cevap geldi. Iste o cevabin geldigi an yasanilan o heyecan gercekten cok farkli birsey, hele ki ilk kez goruseceginiz biri ise.
Neyse ki yogun aksam trafiginde kucuk cambazliklar yaparak konuma rahat ulastim ve ilk karsilasma😍 Gercekten resimlerinden cok daha seksi ve cekici. Hatta kendisine de direk soyledim "na kadar guzelmissin".
Salonda ilk tanisma, cay, ikramlar, sohbet derken bir baktim arkadas gibi dertlesiyoruz, artik sebeb-i ziyaretimize gelelim deyip iceriye gectik.
Gercekten guzel kadin, dudaklari, fizigi, teni harika. Bacaklarina bayildim, sutun gibi.
Her guzel anın bir sonu oldugu gibi 1 saatimizin sonuna da keyifli bir sekilde ulastik.
Sevgili Arzu, seni tanidigima cok memnun oldum. Misafirperverligin, ilgin ve guzel zamanlar icin cok tesekkur ederim.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım icin teşekkürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Forumdaki ilgimi ceken bi baska guzelin, yani @ARZU nun bir anda tekrar radarima girmesiyle dedim ki anlik olarak bi deneyeyim şansımı, denedim ve birkac dakika sonra sansli oldugumu anladim, olumlu cevap geldi. Iste o cevabin geldigi an yasanilan o heyecan gercekten cok farkli birsey, hele ki ilk kez goruseceginiz biri ise.
Neyse ki yogun aksam trafiginde kucuk cambazliklar yaparak konuma rahat ulastim ve ilk karsilasma😍 Gercekten resimlerinden cok daha seksi ve cekici. Hatta kendisine de direk soyledim "na kadar guzelmissin".
Salonda ilk tanisma, cay, ikramlar, sohbet derken bir baktim arkadas gibi dertlesiyoruz, artik sebeb-i ziyaretimize gelelim deyip iceriye gectik.
Gercekten guzel kadin, dudaklari, fizigi, teni harika. Bacaklarina bayildim, sutun gibi.
Her guzel anın bir sonu oldugu gibi 1 saatimizin sonuna da keyifli bir sekilde ulastik.
Sevgili Arzu, seni tanidigima cok memnun oldum. Misafirperverligin, ilgin ve guzel zamanlar icin cok tesekkur ederim.
Canim bu güzel referans icin çok ama çok teşekkür ederim😘 Senin aracilğinla bu konuya değinmek istiyorum sanirim fotoğraflarimi kendi kendime megapixel düşük bir telefondan ve üstüne 3 kilo koyan ön kamera 😂 ile cektiğim icin bunu hep duyuyorum gelen misafirlerim aaa cok inceymissin cok zayifmissin bacaklarin fotolarda cok kalin cikiyor fotograflarin seni ve fizigini guzelligini yansitmiyor bu konuda destek alman lazim diyorlar Buradan senin araciliginla duyurayim bana fotograf ve video cekiminde destek olabilecek guvenilir cunku fotolar makinasinda kalacak cekimden sonra silecek arkadaslara veya uyelere ihtiyacim var mesala bazi fotolarim gelen misafirlerim cekti cok begenildi 😊 Fotograf cekimim icin
ucrette odeyebilirim😊 ucuk olmayan makul ucretler tabi 😚 Bu guzel referansin icin tekrar cok tesekkur ederim beni onure ettin. Yine yeniden gorusmek dilegi ile kendine cok iyi bak tanistigima cok ama cok memnun oldumm 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar