- 14 Eki 2019
- 751
- 1,484
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Birkaç yazışma girişimimle başlayan süreci sonunda tamamına erdirdim.Forumda sürekli gözüme ilişiyor..Lokasyonda bana yakın olunca kısa bir yazışmadan sonra soluğu Arzunun yanında aldım.Telefon konuşmamızda ses tonu dikkatimi çekti çok etkileyici..Tabi bu etkileyicilik telefonda kalır mı..BaşlayalımLokasyon merkezi,park sorunu yok,bina güvenli..Kapıdan içeri girdiğimde yüzü çok hoş,gülümsemesi görülmeye değer,fiziği hoş bir Arzu karşıladı beni..Kısa bir hijyenden sonra çaylarımız ,tatlı ve tuzlu ikramlar eşliğinde sohbetimiz başladı.Çok samimi,doğal,sıcakkanlı ve misafirperver..Sürekli tabağıma bişiler koyuyor dedim işte erkeği erkek gibi hissettiren kadın..Bu arada ben vücut hatlarına ve hoş yüzüne bakıyor,göz temasımızda heyecan sarmıştı bile beni..Karşılıklı iletişim tutmuş olacak ki birçok konu hakkında konuştuk; kültürel seviyesi yüksek birinin yanında olduğumu hissettim..Kısa bir detay Arzu çok titiz ve temiz.Evi tertemiz,özenli itinalı,düzenli bu yönden de övgüyü hak ediyor..Hadi demesi ile kendimi duşta arındıktan sonra..Yakın ve sıcak temaslarla başladık..Teni bir harika,sevişmesi,kıvrımları hoş..Karşılıklı oral anımızda kalçalarını seyretmek müthişti..Oralı gerçekten yaşamaya değer..Dogyde aynanın karşısında kalçalarının arasında olmak onu yaşamak bambaşkaydı..En önemlisi sizin modunuzu düşürmüyor..Misyonerle devam ederkenki sevişmemiz ve aldığı keyif zaten beni uçurmaya yetti..Sizinle beraber yaşıyor ve yaşatıyor.Zevk alıyorDerinliklerinde rahatlamak çok hoştu karşılıklıYatak odasındaki ambiyansta çok hoştu..Her zaman deriz ya kafa uyumu olursa ten uyumuda oluyor aynen böyle oldu..Biz iyi iletişim sağladık ve hoş,sıcak saatler geçirdik..Karşılıklı Türk kahvesi sohbetimizden sonra zamanı aşmama rağmen imalarda bulunmaması beni benden aldıBu önemli bir yaklaşım,görmek istediklerimiz..Ben bugün değerli,düzgün birini tanıdım.Onun sıcak,samimi penceresinden bakıp onu tanımak güzeldi.Kapıdan uğurlarkenki samimiyeti ve içten sarılması daha çok yaşanacaklar var der gibiydi..İyi ki tanıştık ArzuHerşey için çok teşekkür ederim