ndombele
Normal Üye
- 15 Ara 2023
- 1
- 10
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun bi süre önce görüşme ayarlayıp görüşemediğim Arzu ile bugün sonunda görüşme ayarlayabildik. Yani gerçekten bir şey gecikiyosa güzelleşiyodur lafının karşılığını bugün Arzu’nun güzelliği ile yaşadım. Güzellik ama öyle lafın gelişi değil he, Arzu gerçekten çok güzel bir kadın. Hani bi mekanda görürsünüz de sonra tekrar bi göz ucuyla bakarsınız ya, işte Arzu öyle bi yüz güzelliğine sahip
İçi dışına vurmuş derler ya işte Arzu da aynen öyle bir insan. O güzelliği içinden geliyor olmalı ki bana sürekli bir şeyler ikram etmesi, tatlı akıcı sohbeti, beni çok güzel ağırlaması hepsi onun içinin de dışı kadar güzel olduğunun kanıtı zaten…
Hele bi de o boyu posu fiziği yok mu…Girinci resmen şok oldum. O uzun sütun gibi bacakları, yapmış olduğu spordan dolayı dik ve sıkı kalçası karşısında gerçekten bi şok oldum….
Yatak performansına zaten denilecek bi laf yok. Yüzü ayrı vücudu ayrı güzel ve seksi olan kadınla her pozisyonda her anda farklı bi keyif alıyosunuz zaten
Önce profiline girin sonra ‘arzu’layın sonra da yaşayın
İçi dışına vurmuş derler ya işte Arzu da aynen öyle bir insan. O güzelliği içinden geliyor olmalı ki bana sürekli bir şeyler ikram etmesi, tatlı akıcı sohbeti, beni çok güzel ağırlaması hepsi onun içinin de dışı kadar güzel olduğunun kanıtı zaten…
Hele bi de o boyu posu fiziği yok mu…Girinci resmen şok oldum. O uzun sütun gibi bacakları, yapmış olduğu spordan dolayı dik ve sıkı kalçası karşısında gerçekten bi şok oldum….
Yatak performansına zaten denilecek bi laf yok. Yüzü ayrı vücudu ayrı güzel ve seksi olan kadınla her pozisyonda her anda farklı bi keyif alıyosunuz zaten
Önce profiline girin sonra ‘arzu’layın sonra da yaşayın