Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzulandım

YufkaYürekli

Normal Üye
9 Ara 2021
20
63
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Merhabalar Dün Arzu ile 3 saatlik görüşme gerçekleştirdik.Whatsaptan kısa bi yazışma ardından dün için sözleştik.Kendisi uzun zamandır takibimdeydi.Binadan içeri girer girmez benimle birlikte kedide girdi içeriye tatlı misafirimiz oda :) Görüşmeye gelecek olursak Arzuyu görür görmez beni yine heyecan bastı azda olsa.Baştan sona kadar sohbeti ikramları misafirperverliğiyle hayran kaldım yatak kısmındanda çok memnun kaldım.Daha sonra denk gelirsek yine görüşmek isterim.Görüşmek üzere @ARZU

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Herkese Merhabalar Dün Arzu ile 3 saatlik görüşme gerçekleştirdik.Whatsaptan kısa bi yazışma ardından dün için sözleştik.Kendisi uzun zamandır takibimdeydi.Binadan içeri girer girmez benimle birlikte kedide girdi içeriye tatlı misafirimiz oda :) Görüşmeye gelecek olursak Arzuyu görür görmez beni yine heyecan bastı azda olsa.Baştan sona kadar sohbeti ikramları misafirperverliğiyle hayran kaldım yatak kısmındanda çok memnun kaldım.Daha sonra denk gelirsek yine görüşmek isterim.Görüşmek üzere @ARZU
Tatlım bu güzel referansın için teşekkür ederim değerli vaktini ayırıp yazdığın için de ayrıca teşekkür ederim tatlım kedi benim kedim değil apartmanın kedisi birkaç kere mama verdim alıştı sanırım 🙊🙈 Kediyi dışarı çıkarttığın için de çok teşekkür ederim🤭😚 Seni tanıdığıma çok memnun oldum yine yeniden görüşmek sevismek üzere öpüyorum seni Yufka yüreklim😘😘

YufkaYürekli

Normal Üye
9 Ara 2021
20
63
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tatlım bu güzel referansın için teşekkür ederim değerli vaktini ayırıp yazdığın için de ayrıca teşekkür ederim tatlım kedi benim kedim değil apartmanın kedisi birkaç kere mama verdim alıştı sanırım 🙊🙈 Kediyi dışarı çıkarttığın için de çok teşekkür ederim🤭😚 Seni tanıdığıma çok memnun oldum yine yeniden görüşmek sevismek üzere öpüyorum seni Yufka yüreklim😘😘
E mama verirsen alışır tabi :) bende öpüyorum canım benim 😘😘

ataxxx Çevrimdışı
5 Ocak 2024
399
318
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, @ARZU hanıma da yaşattıkları için tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar