Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzulanan Kadın

biodigitaljazz Çevrimdışı

biodigitaljazz

Normal Üye
2 Mar 2022
15
82
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@ARZU'ya bir gün öncesinden, randevulaşmak için ulaştım, hızlı bir iletişim sonucunda hızlıca randevumuzu oluşturduk. Evi çok kolay bulunabilen bir yerde, zaten @ARZU'da sizi net bir sekilde yönlendiriyor. Araç ile gelecekler park için hiç bir zorluk cekmeyecektir.

@ARZU çok seksi, bir o kadar da kibar ve saygılı. İçeri giriğinizden itibaren sizin mutlu ve rahat hissetmeniz için elinden geleni yapıyor. İkramlarından, sohbetinden, özellikle kendi elleriyle yaptığı kahvesinden memnun kaldım.

Yatakta da ayrıca memnun kaldım. Özellikle oralı ve doggy manzarası çok iyiydi. Bir de uzerine dirty talk ile aynalar eklenince, tatmin olmamak imkansızdı.

@ARZU, bu güzel görüşmemiz için teşekkür ederim. Umarım fırsat olursa tekrardan görüşmek üzere.

mettoo Çevrimdışı
11 Eyl 2022
115
94
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@ARZU'ya bir gün öncesinden, randevulaşmak için ulaştım, hızlı bir iletişim sonucunda hızlıca randevumuzu oluşturduk. Evi çok kolay bulunabilen bir yerde, zaten @ARZU'da sizi net bir sekilde yönlendiriyor. Araç ile gelecekler park için hiç bir zorluk cekmeyecektir.

@ARZU çok seksi, bir o kadar da kibar ve saygılı. İçeri giriğinizden itibaren sizin mutlu ve rahat hissetmeniz için elinden geleni yapıyor. İkramlarından, sohbetinden, özellikle kendi elleriyle yaptığı kahvesinden memnun kaldım.

Yatakta da ayrıca memnun kaldım. Özellikle oralı ve doggy manzarası çok iyiydi. Bir de uzerine dirty talk ile aynalar eklenince, tatmin olmamak imkansızdı.

@ARZU, bu güzel görüşmemiz için teşekkür ederim. Umarım fırsat olursa tekrardan görüşmek üzere.
Paylaşım için teşekkürler.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237

Tatlim referans icin cok tesekkur ederim seni tanidigima cok memnun oldum iyiki tanidim seni yine yeniden gorusmek dilegi ile kocaman opuyorum en guzel yerinden 🤪😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar