Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu'ladığım Gibiydi 😋❤️

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,385
1,911
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hoş kadın,mükemmel detaylar...

Tüm foruma yeniden merhaba..

Forumda çok aktif olmasa da,olduğu kadar çok iz bırakıyor. Paylaşımları güzel,fiziği etkileyici özellikle kalçası olamayacak kadar dikkat çekiciydi. Görüşelim diyerekten kendisiyle iletişime geçtim. Nazikçe yaklaşımla WhatsApptan randevuyu aldım.

Konum Şerifalinin merkezinde,sıkıntı yaşamayacağınız lokasyon ve kendisinin yönlendirmesiyle parmağınızla bulacağınız bir yerde. Kapı açıldığında çok seksi bir kıyafet ve güzel yüzündeki hoş gülümsemesiyle karşıladı. El yüz yıkaması ile kendisinin hazırlamış olduğu masada tanışmak için sohbete başladık.

Sohbeti güzeldi,bakışları çok fena yalnız 😉
Bilgisi çok yüksek olduğundan her konudan konuştuk. Haliyle tanışmamız ve de yanında rahatlamam kısa sürdü. Muhabbet devam ederken bu uyumu odada devam edelim demesiyle,duştan sonra soluğu yatak odasında aldık.

Bir yandan telefonunda çalan güzel bir müzik,yatağın önünde bulunan boy aynası ve karşı konulamaz öpüşmesiyle arzular tavan yaptı. Oralı çok iyi. Islak ıslak ve bakışlarıyla yapması ince ve güzel detaydı. Ayna önünde doggyle birinci seansı tamamladık.

Tekrar sohbetimize devam ettik. Yasaklar yaklaşacağından telefonu hiç susmadı. Arayanlar ve mesaj atanlar da haklılar tabii,böyle seksi kadında yasaklar öncesi mutlaka görülmesi gerekir.

İkinci seans,birincisinden çok daha iyiydi. Arzusu,isteğiyle kötü geçmesi beklenemezdi zaten. Keyifli bir görüşme oldu. Görüşmeyi düşünenlere de tavsiyem kesinlikle tanıyın,hiç pişman olmazsınız.

İki saatlik görüşmemde yaşadığım herşey için teşekkürlerimi iletiyorum kendilerine☺

Bir sonraki referans yazısında görüşünceye dek,herkese sağlıklı günler dilerim.

Ekli dosyalar

• IMG-20210427-WA0000.jpg
    IMG-20210427-WA0000.jpg
    68.1 KB · Görüntüleme: 1,135
ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Hoş kadın,mükemmel detaylar...

Tüm foruma yeniden merhaba..

Forumda çok aktif olmasa da,olduğu kadar çok iz bırakıyor. Paylaşımları güzel,fiziği etkileyici özellikle kalçası olamayacak kadar dikkat çekiciydi. Görüşelim diyerekten kendisiyle iletişime geçtim. Nazikçe yaklaşımla WhatsApptan randevuyu aldım.

Konum Şerifalinin merkezinde,sıkıntı yaşamayacağınız lokasyon ve kendisinin yönlendirmesiyle parmağınızla bulacağınız bir yerde. Kapı açıldığında çok seksi bir kıyafet ve güzel yüzündeki hoş gülümsemesiyle karşıladı. El yüz yıkaması ile kendisinin hazırlamış olduğu masada tanışmak için sohbete başladık.

Sohbeti güzeldi,bakışları çok fena yalnız 😉
Bilgisi çok yüksek olduğundan her konudan konuştuk. Haliyle tanışmamız ve de yanında rahatlamam kısa sürdü. Muhabbet devam ederken bu uyumu odada devam edelim demesiyle,duştan sonra soluğu yatak odasında aldık.

Bir yandan telefonunda çalan güzel bir müzik,yatağın önünde bulunan boy aynası ve karşı konulamaz öpüşmesiyle arzular tavan yaptı. Oralı çok iyi. Islak ıslak ve bakışlarıyla yapması ince ve güzel detaydı. Ayna önünde doggyle birinci seansı tamamladık.

Tekrar sohbetimize devam ettik. Yasaklar yaklaşacağından telefonu hiç susmadı. Arayanlar ve mesaj atanlar da haklılar tabii,böyle seksi kadında yasaklar öncesi mutlaka görülmesi gerekir.

İkinci seans,birincisinden çok daha iyiydi. Arzusu,isteğiyle kötü geçmesi beklenemezdi zaten. Keyifli bir görüşme oldu. Görüşmeyi düşünenlere de tavsiyem kesinlikle tanıyın,hiç pişman olmazsınız.

İki saatlik görüşmemde yaşadığım herşey için teşekkürlerimi iletiyorum kendilerine☺

Bir sonraki referans yazısında görüşünceye dek,herkese sağlıklı günler dilerim.
Çok tesekkur ederim sizi tanimak çok guzeldi sizi tanidigima cok memnun oldum hersey cok guzeldi harikaydi cok keyifli bir iki saat gecirdim tekrar sevismek uzere😍😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

wassago Çevrimdışı
9 Nis 2021
31
18
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmene sağlık.:cool:

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,385
1,911
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok tesekkur ederim sizi tanimak çok guzeldi sizi tanidigima cok memnun oldum hersey cok guzeldi harikaydi cok keyifli bir iki saat gecirdim tekrar sevismek uzere😍😘
Ben teşekkür ediyorum tatlım,herşey çok güzeldi. Tekrar görüşeceğiz 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar