Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Arzu hanım resimlerinde göründüğünden daha zayıf ve uzun boylu. Yaklaşımı için teşekkür ederim. Yalnız 1 saat 1 seans olduğunu bilmiyordum.Profilinde belirtseydi keşke.Gitmek isteyipte gidemeyen arkadaşlara öneririm.
Öncelikle Arzu hanım resimlerinde göründüğünden daha zayıf ve uzun boylu. Yaklaşımı için teşekkür ederim. Yalnız 1 saat 1 seans olduğunu bilmiyordum.Profilinde belirtseydi keşke.Gitmek isteyipte gidemeyen arkadaşlara öneririm.
1 saat normalde bir seans olur zaten ama bazen erken yanardağ patlaması olduğunda pembelerimiz ikinci şansı da verebilir, ama tatmin edici bir seans olduysa ikinci istenirse bence 2 saate uzatmak daha mantıklıdır , Ben iki saat altı bir görüşme hiç yapmadım bu sebeple net yorum yapamıyorum ama arzu hanımın fotoları büyüleyici 2 saatten az bence tercih edilmemeli kendisiyle
1 saat normalde bir seans olur zaten ama bazen erken yanardağ patlaması olduğunda pembelerimiz ikinci şansı da verebilir, ama tatmin edici bir seans olduysa ikinci istenirse bence 2 saate uzatmak daha mantıklıdır , Ben iki saat altı bir görüşme hiç yapmadım bu sebeple net yorum yapamıyorum ama arzu hanımın fotoları büyüleyici 2 saatten az bence tercih edilmemeli kendisiyle
Hayır dostum, 1saat 1 seans değildir normalde. Dünyada da tecrübe ettiğim bir çok ülkede böyle değildir, burada da.
Sadece bazı hanımefendiler bu şekilde görüşme yapmayı tercih eder, bunu kabul eden beyler de görüşmelerini bu şartlarla yapar. Arz talep meselesidir, sonuna kadar saygı duyarız.
Kesinlikle arz talep meselesi ama ben zaten isi cok kolay beyfendilere bir saat icinde 2 seans yapiyorum ama takdir edersiniz ki gelip yatakta 1 saat kalan beyfendiler oluyor bu durumda yapacak bir sey olmuyor malasef uzgunum