Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu ve Rena ile duo

Namaste

Normal Üye
7 Eki 2019
35
108
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar sevgili forumdaşlar,
Geçenlerde yine bir aranmaya başladım ve son dakika planı yapmak için Arzu ile iletişime geçtim. Sağolsun beni kırmadı ve konuşurken sordu hadi duo yapalım mı ? Rena da burada diye, dedim neden olmasın. Öncelikle evin konumu güzel park sıkıntısının olmadığı bir bir bölgede, eve giriş çıkış da rahat. Arzu beni karşıladı, boylu poslu ve fotoğraflarından çok daha güzel bir bayan ve çok kibar. İkramlarda bulundu ve güzel bir Türk kahvesi hazırladı. Kahvemi yudumladıktan sonra aşk yuvamıza geçtik ve olaylar başladı. Sonrasında biraz dinlendikten sonra Rena da bize katıldı ve harika bir duo ile olayı sonlandırdık. 2 kibar ve hoş bayanla çok güzel 2 saat geçirdim. İkisine de ilgi ve alakaları için yeniden teşekkür ederim. Bu ikiliyi kaçırmayın dostlar !

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar sevgili forumdaşlar,
Geçenlerde yine bir aranmaya başladım ve son dakika planı yapmak için Arzu ile iletişime geçtim. Sağolsun beni kırmadı ve konuşurken sordu hadi duo yapalım mı ? Rena da burada diye, dedim neden olmasın. Öncelikle evin konumu güzel park sıkıntısının olmadığı bir bir bölgede, eve giriş çıkış da rahat. Arzu beni karşıladı, boylu poslu ve fotoğraflarından çok daha güzel bir bayan ve çok kibar. İkramlarda bulundu ve güzel bir Türk kahvesi hazırladı. Kahvemi yudumladıktan sonra aşk yuvamıza geçtik ve olaylar başladı. Sonrasında biraz dinlendikten sonra Rena da bize katıldı ve harika bir duo ile olayı sonlandırdık. 2 kibar ve hoş bayanla çok güzel 2 saat geçirdim. İkisine de ilgi ve alakaları için yeniden teşekkür ederim. Bu ikiliyi kaçırmayın dostlar !
paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar