Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu ile

Başgan

Normal Üye
6 Eki 2019
12
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Forumda arayış içindeyken Arzu hanımın sayfasında buldum kendimi.Fotograflarini,referanslarını inceleyip tamam budur dedim hemen irtibata geçtim.İletisim esnasında bazı kopukluklar yasasakta randevu işini gerçekleştirdik.
Attığı konuma gidince kendisini arayıp yardımda bulunmasi üzerine evine ulaşmayı başardım.Arac park sorunu yok,giriş çıkışta bir sıkıntı yok.
Sessizce açılan kapıdan içeri suzuldum.Arzu hazırlanmış siyah sexi bir kostümle karşıladı beni. İlk olarak belirtmeliyim ki fotoğraf çekimi üzerine kesinlikle çalışmalı fotoğraflarının bazılarında biraz kilolu gibi görünüyor ama alakası yok. Düzgün bacaklar sağlam yuvarlak bir popo.
El yüz yıkayıp salona geçtik perdeler kapalı Los bir ortam.Tanisma muhabbet falan derken kendimizi yatak odasında bulduk.Ben oralı çok severim etkileyici bir oral çalışması ve akabinde hızlıca final.
Kendisinin belirttiği üzere 35 yaşında fakat kendisine iyi bakmış diri bir vücuda ve en önemlisi iyi bir tecrübeye sahip. İşi erbabına bırak derler ya o misal.ikinci tür için geçelim dedi kendi adıma kendimden kaynaklı bazı sıkıntılarım var pek umudum olmasada deneyelim yahu deyip geçtik yine boy aynalı yatağın karşısına...Benim ufaklık la öyle bir çalışma içine girdiki ve emeğinin karşılığını aldı gerçekten. Dusumu alıp yanından ayrılırken kendimi rahatlamış hissettim.
Beni çok rahatsız etmemekle birlikte telefonuyla fazla ilgileniyor naçizane tavsiyem bu konuya biraz özen gostermesidir. Onun dışında ikramları ilgi alakası samimiyeti gerçekten çok hoş. Ne istediğini bilen arkadaşlara tavsiye ederim.yasattiklarin için teşekkürler Arzulu kadın Arzu.....

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Merhabalar,
Forumda arayış içindeyken Arzu hanımın sayfasında buldum kendimi.Fotograflarini,referanslarını inceleyip tamam budur dedim hemen irtibata geçtim.İletisim esnasında bazı kopukluklar yasasakta randevu işini gerçekleştirdik.
Attığı konuma gidince kendisini arayıp yardımda bulunmasi üzerine evine ulaşmayı başardım.Arac park sorunu yok,giriş çıkışta bir sıkıntı yok.
Sessizce açılan kapıdan içeri suzuldum.Arzu hazırlanmış siyah sexi bir kostümle karşıladı beni. İlk olarak belirtmeliyim ki fotoğraf çekimi üzerine kesinlikle çalışmalı fotoğraflarının bazılarında biraz kilolu gibi görünüyor ama alakası yok. Düzgün bacaklar sağlam yuvarlak bir popo.
El yüz yıkayıp salona geçtik perdeler kapalı Los bir ortam.Tanisma muhabbet falan derken kendimizi yatak odasında bulduk.Ben oralı çok severim etkileyici bir oral çalışması ve akabinde hızlıca final.
Kendisinin belirttiği üzere 35 yaşında fakat kendisine iyi bakmış diri bir vücuda ve en önemlisi iyi bir tecrübeye sahip. İşi erbabına bırak derler ya o misal.ikinci tür için geçelim dedi kendi adıma kendimden kaynaklı bazı sıkıntılarım var pek umudum olmasada deneyelim yahu deyip geçtik yine boy aynalı yatağın karşısına...Benim ufaklık la öyle bir çalışma içine girdiki ve emeğinin karşılığını aldı gerçekten. Dusumu alıp yanından ayrılırken kendimi rahatlamış hissettim.
Beni çok rahatsız etmemekle birlikte telefonuyla fazla ilgileniyor naçizane tavsiyem bu konuya biraz özen gostermesidir. Onun dışında ikramları ilgi alakası samimiyeti gerçekten çok hoş. Ne istediğini bilen arkadaşlara tavsiye ederim.yasattiklarin için teşekkürler Arzulu
Merhaba bu guzel aydinlatici referans icin cok tesekkur ederim sizi tanidigima cok memnun oldum 😊 Uyarilirinizi dikkate alicam😘 Evet fotograflarda kilolu cikiyorum ne yapsam bunla ilgili acaba kendi kendimi cekiyorum selfie tarzi ondanmi acaba bilemiyorum acilen fotografci bulmam lazim🤣🤣 Evet salonun perdeleri odayi los yapiyor salona guzel bir isik lazim sanirim guzelligim daha yakindan gorunsun 😘😘

Son düzenleme:
MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
236
276
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler

Kendisinin belirttiği üzere 35 yaşında fakat kendisine iyi bakmış diri bir vücuda ve en önemlisi iyi bir tecrübeye sahip.
Kesinlikle katılıyorum(y)(y)

Evet salonun perdeleri odayi los yapiyor salona guzel bir isik lazim sanirim guzelligim daha yakindan gorunsun
Aynen,daha aydınlık olsa iyi olur. Geçen geldiğimde bu güzelliğe doya doya bakamamıştım😐

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

Ahmet kalaycı Çevrimdışı
17 Ağu 2021
29
32
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba bu guzel aydinlatici referans icin cok tesekkur ederim sizi tanidigima cok memnun oldum 😊 Uyarilirinizi dikkate alicam😘 Evet fotograflarda kilolu cikiyorum ne yapsam bunla ilgili acaba kendi kendimi cekiyorum selfie tarzi ondanmi acaba bilemiyorum acilen fotografci bulmam lazim🤣🤣 Evet salonun perdeleri odayi los yapiyor salona guzel bir isik lazim sanirim guzelligim daha yakindan gorunsun 😘😘
Gelen misafırlerınize rica edin foto çekimi için bence guzel fotolar çıkar arzu hanm selfie oldugu için böyle çıkıyor olabılır 😊

donkarlo Çevrimdışı
22 Eki 2014
130
27
Cinsiyetiniz nedir?
Seans sınırı olmasa hemen giderdim, resimlerde çok tatlı duruyor, paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar