Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu ile tanışma

EmreD

Normal Üye
2 May 2021
31
55
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir süredir fırsat yaratmaya çalıştığım bir görüşmeydi Arzu ile görüşmek. Cumartesi bir fırsat bulup yazdım kendisine, biraz son dk ricası da olsa sağ olsun kabul etti. Kısa süre olmasına rağmen kıyafet tercihimi de dikkate almış halde kapıyı açtı. Gayet güzel,hoş sohbet, sizi rahat hissettiren bir hanım efendi kendisi. Sohbet,ikramlar falan derken özel anlara geçtik. Detaya girmek pek istemiyorum ama özel anları da beni çok mutlu eden bir görüşme oldu. Tekrar görüşmeyi iple çekiyorum

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir süredir fırsat yaratmaya çalıştığım bir görüşmeydi Arzu ile görüşmek. Cumartesi bir fırsat bulup yazdım kendisine, biraz son dk ricası da olsa sağ olsun kabul etti. Kısa süre olmasına rağmen kıyafet tercihimi de dikkate almış halde kapıyı açtı. Gayet güzel,hoş sohbet, sizi rahat hissettiren bir hanım efendi kendisi. Sohbet,ikramlar falan derken özel anlara geçtik. Detaya girmek pek istemiyorum ama özel anları da beni çok mutlu eden bir görüşme oldu. Tekrar görüşmeyi iple çekiyorum
paylaşim icin teşekkürler

Gri_ Çevrimdışı
12 Ara 2021
360
725
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaş için teşekkürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Tatlim cok tesekkur ederimm seni tanidigima cok memnun oldum tekrar gorusmek dilegiyle cok ama cok opuyorumm😙😙😙

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar