Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu ile süper 2 saat

yasyas123

Normal Üye
22 Ağu 2023
2
19
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu Hanım'la gün içinde bir randevu ayarlayabildim. İşi olmasına rağmen iptal etti benim için. Biraz gecikmiş olmasına rağmen gecikeceğini söyleyip devamlı mesajlarla haber vererek beni rahatlattı. Hangi kıyafetle karşılanmak istediğimi sordu. Sohbeti de kendisi de çok tatlı bir kadın. Oralı harikaydı. Doggy pozisyonu seven ve bunu size de hissettiren harika bir kadın.

ataxxx Çevrimdışı
5 Ocak 2024
447
356
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, doggy nin kraliçesi @ARZU hanıma tebrikler

Fenerlimustafa Çevrimdışı
22 Şub 2023
62
64
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşalım için teşekkürler.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Arzu Hanım'la gün içinde bir randevu ayarlayabildim. İşi olmasına rağmen iptal etti benim için. Biraz gecikmiş olmasına rağmen gecikeceğini söyleyip devamlı mesajlarla haber vererek beni rahatlattı. Hangi kıyafetle karşılanmak istediğimi sordu. Sohbeti de kendisi de çok tatlı bir kadın. Oralı harikaydı. Doggy pozisyonu seven ve bunu size de hissettiren harika bir kadın.
Canım bu güzel referansın için teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığım için de teşekkür ederim yine yeniden sevişmek dileğiyle Kocaman öpüyorum

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
712
493
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar