Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu ile Muhteşem Cuma Akşamı

HavacıBey Çevrimdışı

HavacıBey

Normal Üye
24 May 2022
12
46
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle merhaba, @ARZU hanım ile bugün 2 saatlik görüşme gerçekleştirdik. Eve ulaşım kolay giriş çıkış rahat kimse yok. Eve ilk girdiğimde o muhteşem kadın ve çok güzel ikramlar ile karşıladı beni.
Fotolarda görünenden çok daha bakımlı ve güzel onu eklemek isterim. Çok hoş ve güzel kokuyor. Oralı gerçekten muhteşem, ve beklenenden çok daha dar bunu söylemeden geçemicem.
İlk seanstan sonra sohbeti o kadar tatlı ki, sohbete öyle dalmışız ki 2 saat dolmasına 20 dk kalmıştı. ve zevkin doruklarında ki 2 saat için teşekkür ederim Arzu hanıma ,tekrar görüşmek dileğiyle.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Öncelikle merhaba, @ARZU hanım ile bugün 2 saatlik görüşme gerçekleştirdik. Eve ulaşım kolay giriş çıkış rahat kimse yok. Eve ilk girdiğimde o muhteşem kadın ve çok güzel ikramlar ile karşıladı beni.
Fotolarda görünenden çok daha bakımlı ve güzel onu eklemek isterim. Çok hoş ve güzel kokuyor. Oralı gerçekten muhteşem, ve beklenenden çok daha dar bunu söylemeden geçemicem.
İlk seanstan sonra sohbeti o kadar tatlı ki, sohbete öyle dalmışız ki 2 saat dolmasına 20 dk kalmıştı. ve zevkin doruklarında ki 2 saat için teşekkür ederim Arzu hanıma ,tekrar görüşmek dileğiyle.
Tatlim benim seni tanidigima cok ama cok memnun oldum 😘Muhabbet ve sohbet baya koyuydu seninle zaman nasil gecti hic anlamadim 🤗Sayende cok keyif aldigim bol kahkali bir iki saat gecirdim bende sana cok ama cok tesekkur ederim tekrar gorusmek dilegiyle kendine cok iyi bak😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar