- 17 Haz 2023
- 160
- 146
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yine bir İstanbul yolculuğu başlarken benim için,cuma ve c.tesi günleri bir o yaka bir bu yaka,trafik koşturma derken,pazar günü artık inzivaya çekildim.sabah erken uyanmakla birlikte foruma bir göz atayım dedim.konu İstanbul a gelmek olunca insanın kanı kaynıyor tabierken saatlerde uyanan pembişlere şöyle bir göz atarken,uzun süredir radarımda olan Arzu gözüme çarptı,öğlene doğru otelin yakınında bir avm de dolaşırken mesaj attım kendisine ve öğleden sonrası için randevulaştık.Avm de vakit geçirirken biraz Alışveriş yaptım tabi ,klasik Türk milleti .Bu bekleyiş biraz pahalıya mal oldu ama neysederken hazırım bekliyorum mesajı ile Ataşehir e doğru yol aldım ,kendisi kapıda benim istediğim harika kıyafeti ile karşıladı,yahu bu hatun resimlerden çok ama çok daha güzel ,20 lik kızlara taş çıkartır vallahi neyse sarıldık öpüştük koklaştık derken,sohbet muhabbet gırla,arada ben viskiyi yudumluyorum,viskiden mi arzudan mı ateş basmaya başladı sonra bir baktım yatak odasında ayakta sevişirken bulduk kendimizi.ayakta ufak ufak keşferderken birbirimizi harika oralı ile beni zirveye çıkardı resmen ,ayna ayrıntısını unutmuyorum tabi,o da işe renkli bir boyut katıyor,derken harika kalçalarını keşfetmeye başladım ,doggy de ilk raundu tamamlarken ,ikimiz de kan ter içinde yığıldık resmen ,kısa bir duş arasından sonra sohbetimize kaldığımız yerden devam ettik ,kendisi çok donanımlı ve kültürlü birisi bu arada,sizinle her alandan herşey ile ilgili konuşabilir.çok harika bol pozisyonlu tahrik edici,zaman zamanda Arzunun dirty talkları ile alevlenen 2. Ve 3.seanslardan sonra duşumu aldıktan sonra her güzel şeyin sonu olduğu gibi bize ayrılan zamanında sonuna geldik ,müsade isteyip tatlı bir yorgunluk ile otelin yolunu tuttum
Not:Ben kendisini tanıdığım için çok mutlu oldum ,harika bir bayan kendisi ve sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor,teni kokusu sıcaklığı hala üzerimde,bu arada hediyemi de umarım beğenmişsindir,güzel günlerde kullanman dileği ile ,kullandıkça beni hatırla
Not:Ben kendisini tanıdığım için çok mutlu oldum ,harika bir bayan kendisi ve sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor,teni kokusu sıcaklığı hala üzerimde,bu arada hediyemi de umarım beğenmişsindir,güzel günlerde kullanman dileği ile ,kullandıkça beni hatırla