- 15 Ocak 2022
- 77
- 62
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sıcağı sıcağına yazmak istedim
Az önce Arzu hanım ile ilk görüşmemi gerçekeştirmiş bulunuyorum.
Sevgili forum ailesi kesinlikle hiç tereddüt etmeden deneyimlemeniz gereken mükemmel bir hanımefendi kendisi.
Bugün programımdaki yoğunluk dolayısıyla geç saatlerde ufak bi kaçamak yapmaya niyetlendim.
Eski adetim olduğu üzere 2 saatlik bir tanışma randevusu rica ettim.
Sağolsun Arzu hanım çok geç olmasına rağmen kırmayıp randevu verdi.
Öncelikle konum tarifinde ses tonunu duymamla doğru bi tercih yaptığımı anladım. Son derece cana yakın ve güven veren bir sesle konumu tarif etti.
Kapıda karşılandığımda bu mükemmel fizik ve güzellikle karşı karşıya kaldım.
Uzun süredir görüşme yapmama ve böylesi bir güzellik karşılaşmam sebebiyle bi süre heyecanı üzerimden atamadım.
Bunu farkeden Arzu hanım sağolsun çok profesyonelce beni rahatlatana kadar ikramlar sohbetle hiç boş durmadı çok misafirperver be gerçekten resimlerde görüldüğünden daha güzel bir hanımefendi.
Harika bacakları çok çekici bir yüzü ve samimi içten bir tarzı var.
Özel anlara gelince çok tahrik edici bir kadın özellikle 2. seansta beni benden aldk.
Ayrıca son derece istekli ve her arzunuza cevap verebilecek bir kadın.
O saatte bana eşlik edip kırmadığı için çok teşekkür ederim.
Kendisiyle tekrar görüşür müyüm kabul ettiği sürece kesinlikle evet ve herkese tavsiye ederim.
Asla bir sürprizle karşılaşmazsınız ne görüyorsanız çok daha fazlası.
Çok güzel bir gece oldu benim için.
Teşekkür ederim.
Az önce Arzu hanım ile ilk görüşmemi gerçekeştirmiş bulunuyorum.
Sevgili forum ailesi kesinlikle hiç tereddüt etmeden deneyimlemeniz gereken mükemmel bir hanımefendi kendisi.
Bugün programımdaki yoğunluk dolayısıyla geç saatlerde ufak bi kaçamak yapmaya niyetlendim.
Eski adetim olduğu üzere 2 saatlik bir tanışma randevusu rica ettim.
Sağolsun Arzu hanım çok geç olmasına rağmen kırmayıp randevu verdi.
Öncelikle konum tarifinde ses tonunu duymamla doğru bi tercih yaptığımı anladım. Son derece cana yakın ve güven veren bir sesle konumu tarif etti.
Kapıda karşılandığımda bu mükemmel fizik ve güzellikle karşı karşıya kaldım.
Uzun süredir görüşme yapmama ve böylesi bir güzellik karşılaşmam sebebiyle bi süre heyecanı üzerimden atamadım.
Bunu farkeden Arzu hanım sağolsun çok profesyonelce beni rahatlatana kadar ikramlar sohbetle hiç boş durmadı çok misafirperver be gerçekten resimlerde görüldüğünden daha güzel bir hanımefendi.
Harika bacakları çok çekici bir yüzü ve samimi içten bir tarzı var.
Özel anlara gelince çok tahrik edici bir kadın özellikle 2. seansta beni benden aldk.
Ayrıca son derece istekli ve her arzunuza cevap verebilecek bir kadın.
O saatte bana eşlik edip kırmadığı için çok teşekkür ederim.
Kendisiyle tekrar görüşür müyüm kabul ettiği sürece kesinlikle evet ve herkese tavsiye ederim.
Asla bir sürprizle karşılaşmazsınız ne görüyorsanız çok daha fazlası.
Çok güzel bir gece oldu benim için.
Teşekkür ederim.