Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu ile ilk görüşme

husx34 Çevrimdışı

husx34

Normal Üye
30 Eyl 2019
45
61
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba herkese.
Bugün Arzu hanımla 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim. Ulaşılabilir bir hanımefendi. Hızlı bir yazışma sonucu programımızı yaptık. Kendisi gerçekten güzel bir kadın. Forumda bir çok kişinin bahsettiği gibi gerçekten enfes kalçalara sahip sexy bir kadın. yatak odasında ise 3 4 aydır görüşme yapmamıştım ki daha öncekilere göre çok üst düzey bir performansım olmasa da kendisinin çekiciliğiyle bu eksikliği kapattığımı düşünüyorum:) güler yüzlü ve çok kibar bir hanımefendi. Benimle görüşmeyi kabul ettiği için kendisine teşekkür ederim.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Merhaba herkese.
Bugün Arzu hanımla 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim. Ulaşılabilir bir hanımefendi. Hızlı bir yazışma sonucu programımızı yaptık. Kendisi gerçekten güzel bir kadın. Forumda bir çok kişinin bahsettiği gibi gerçekten enfes kalçalara sahip sexy bir kadın. yatak odasında ise 3 4 aydır görüşme yapmamıştım ki daha öncekilere göre çok üst düzey bir performansım olmasa da kendisinin çekiciliğiyle bu eksikliği kapattığımı düşünüyorum:) güler yüzlü ve çok kibar bir hanımefendi. Benimle görüşmeyi kabul ettiği için kendisine teşekkür ederim.

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
561
1,256
31
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba herkese.
vallah kardesim cok sagol bende en kisa zamanda gitmeyi planliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar