north976
Normal Üye
- 8 Mar 2018
- 16
- 75
- Cinsiyetiniz nedir?
Selam,
Arzu Hanım'ın Beylikdüzü'ne gittiğini öğrendiğimde çok üzülmüştüm, çünkü kendisiyle tanışma fırsatı bulamamıştım.
Ama geçtiğimiz hafta tekrar Ataşehir'e döndüğünü görünce hemen kendisinden ertesi gün için randevu talep ettim.
Ufak bir referans kontrolünden sonra talebimi kabul etti ve Cuma akşamı 3 saatlik görüşme için sözleştik.
Evinin konumu merkezi. Arabayla rahat gidiliyor.
Park problemi yok.
Evi bir caddeye yakın (caddenin ismini bilmiyorum). Toplu taşıma imkanı da vardır diye düşünüyorum.
Kapıda beni oldukça seksi bir kıyafetle karşıladı. Kendisi de gerçekten çok güzel bir kadın.
Güzel, lezzetli ikramlar da hazırlamıştı. Yaptığı kahvelerimizi yudumlarken biraz sohbet ettik.
Bu arada evi çok temiz. Arzu hanım da hijyen konusuna çok dikkat ediyor. Bu konuda içiniz rahat edebilir.
Görüşmenin özel anlarına gelecek olursam, kendisinin yüzü kadar vücudu da çok güzel.
Çok hoş kokan pürüzsüz, ipeksi bir teni var.
Kendisi sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor.
Oral konusunda gerçekten çok başarılı.
Ve forumda daha önce bahsedilen şey:
"sıkı" bir deneyim sizleri bekliyor
Sonuç olarak ben kendisiyle yaptığım görüşmeden çok memnun kaldım.
Kendisine beni misafir ettiği için teşekkür ediyorum.
Tekrar görüşmek üzere
Arzu Hanım'ın Beylikdüzü'ne gittiğini öğrendiğimde çok üzülmüştüm, çünkü kendisiyle tanışma fırsatı bulamamıştım.
Ama geçtiğimiz hafta tekrar Ataşehir'e döndüğünü görünce hemen kendisinden ertesi gün için randevu talep ettim.
Ufak bir referans kontrolünden sonra talebimi kabul etti ve Cuma akşamı 3 saatlik görüşme için sözleştik.
Evinin konumu merkezi. Arabayla rahat gidiliyor.
Park problemi yok.
Evi bir caddeye yakın (caddenin ismini bilmiyorum). Toplu taşıma imkanı da vardır diye düşünüyorum.
Kapıda beni oldukça seksi bir kıyafetle karşıladı. Kendisi de gerçekten çok güzel bir kadın.
Güzel, lezzetli ikramlar da hazırlamıştı. Yaptığı kahvelerimizi yudumlarken biraz sohbet ettik.
Bu arada evi çok temiz. Arzu hanım da hijyen konusuna çok dikkat ediyor. Bu konuda içiniz rahat edebilir.
Görüşmenin özel anlarına gelecek olursam, kendisinin yüzü kadar vücudu da çok güzel.
Çok hoş kokan pürüzsüz, ipeksi bir teni var.
Kendisi sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor.
Oral konusunda gerçekten çok başarılı.
Ve forumda daha önce bahsedilen şey:
"sıkı" bir deneyim sizleri bekliyor
Sonuç olarak ben kendisiyle yaptığım görüşmeden çok memnun kaldım.
Kendisine beni misafir ettiği için teşekkür ediyorum.
Tekrar görüşmek üzere