Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu hanımla öğle kaçamağı

Ramazanerdinç Çevrimdışı
17 Haz 2020
224
413
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzum hanımla cumartesi öğle arasında görüştüm. Evi kolay bulunacak bir yerde park sorunu yok apartman giriş çıkışı sorunsuz.
Fiziksel özellikleri resimlerindeki gibiydi geniş kalçalar. Göğüsleri normal.
Yüz yapısını ben Demet evgar'ın koyu göz renkli haline benzettim. Genel olarak alımlı bir kadın.
Kendisi sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor. misafirperver Çok sıcakkanlı güler yüzlü bir hanımefendiydi. Ses tonu diksiyonu ile dışarda tanışsanız bankacı falan diye düşünebilirsiniz.
Oralı çok iyi. performans çok iyi.
Sadece, pandemi nedeniyle öpüşmediğini söylemesi belki olumsuz özellik olabilir. Bunun dışında her şey çok güzeldi

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
604
1,301
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Pandemi nedeniyle öpüşmeyen pembişlere saygım sonsuz, fakat bunu baştan söyleseler ya da tanıtıma yazsalar çok şık olur. Açıkçası görüşme de bunu öğrenmek hiç hoş değil.
Bu arada bu konuda değil, fakat başka bir konuda baştan söylediğiniz beklentinizi, eğer kendisine uygun değilse, yapmam diyen çok dürüst pembişlerimiz de var, onlara tebrikler 👏 Dünya 🌎 onların hatırına dönüyor

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
194
321
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Pandemi nedeniyle öpüşmeyen pembişlere saygım sonsuz, fakat bunu baştan söyleseler ya da tanıtıma yazsalar çok şık olur. Açıkçası görüşme de bunu öğrenmek hiç hoş değil.
Bu arada bu konuda değil, fakat başka bir konuda baştan söylediğiniz beklentinizi, eğer kendisine uygun değilse, yapmam diyen çok dürüst pembişlerimiz de var, onlara tebrikler 👏 Dünya 🌎 onların hatırına dönüyor

Size katılıyorum. Önemli bir husus. Tanıtımda belirtilmesi gerekir.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,003
1,046
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
görüşme güzel geçmiş tebrikler lakin öpüşmemek bence de bir eksiklik zaten virüs aynı havayı solusanda geçiyor enteresan

25 Kas 2016
229
214
Cinsiyetiniz nedir?
Ben de görüşenlerden ancak referans yazmayanlardanım açıkçası. Tekrar görüşür müyüm sorusunun yanıtı "hayır" diyeyim sadece. Herkesin beklentileri farklı, elektrik de tutmayabilir bazen, olur böyle diyerek sonraki maçlara bakarım.

Bence yazmalıydın.Sonucta karar verirken buradaki yorumları okuyor herkez..

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Arzum hanımla cumartesi öğle arasında görüştüm. Evi kolay bulunacak bir yerde park sorunu yok apartman giriş çıkışı sorunsuz.
Yüz yapısını ben Demet evgar'ın koyu göz renkli haline benzettim. Genel olarak alımlı bir kadın.
Kendisi sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor. misafirperver Çok sıcakkanlı güler yüzlü bir hanımefendiydi. Ses tonu diksiyonu ile dışarda tanışsanız bankacı falan diye düşünebilirsiniz.
Sadece, pandemi nedeniyle öpüşmediğini söylemesi belki olumsuz özellik olabilir. Bunun dışında her şey çok güzeldi

Pandemiden dolayi opusmedigimi zaten belirtmissiniz size onceden soylemeyi unutmusum cok ozurdilerim pandemiden sonra fransiz opucuguyle telafi ederiz fazlasiyla💋

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Ben de görüşenlerden ancak referans yazmayanlardanım açıkçası. Tekrar görüşür müyüm sorusunun yanıtı "hayır" diyeyim sadece. Herkesin beklentileri farklı, elektrik de tutmayabilir bazen, olur böyle diyerek sonraki maçlara bakarım.

Bu arada hayatimda ilk defa demet evgara benzetildim keske yuzumu acik koyup kime benzedigim konusunda anket yapabikseydik beni gorenler bilir zatdn kime benzedigimi🤣🤣

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
görüşme güzel geçmiş tebrikler lakin öpüşmemek bence de bir eksiklik zaten virüs aynı havayı solusanda geçiyor enteresan
Arzu hanımla birkaç defa görüştüm hatta Buse hanım ile birlikte duo yapmışlığımız vardır... bu referans yazısının bir bölümüne valla hiç ama hiç katılmıyorum hele Demet Evgar kısmına :) tamam insanların benzetme gözlemleri farklıdır ama Demet Evgar nerde Arzu hanım Nerde :) eminim ki kendisiyle görüşen kişilere sorsak çok büyük kısmı hem fizik hem yüz olarak Demet Evgar ı 3 e 5 e çarpar sonrada karaköküne böler Pi sayısı ile eşitler diyecektirler :) Yani Arzu hanım kesinlikle hem fizik hem yüz güzelliği olarak çok güzel ve lokum kıvamında bir kadın... ayrıca öpüşmeme konusunda gerekli açıklamayı yaptı ve bence bu son derece normal bir durum. Pandemi sebebi ile öpüşmese bile yatak odası kısmında size yaşattıkları ve ender denk gelebileceğiniz dar ve sıkı şeftali ile:)...öpüşmeyi aramıyorsunuz bile. Çünkü zaten sizi fazlasıyla tatmin ve mutlu ediyor.. Kendisiyle görüşmeye gidecekler benim bu yazdıklarımda ne kadar haklı olduğumu anlayacaktırlar :)

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
COK TESEKKUR EDERIM TATLIM UTANDIRDIN BENI😊 AGZINA SAGLIK HISLERIME TERCUMAN OLMUSSUN COK TESEKKUR EDERIM 😙💋

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Henüz Forum'a yeni katıldığı günlerdi. o sebeple Forum'un standartlarına henüz adapte olamadığı, bu sebeple sıradan sitelerdeki standart alışkanlıklarından forum anlayışına henüz geçemediğini, biraz daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu ve yazarsam haksızlık olabileceğini düşündüm. Zira Forum hakkında çok fazla bilgisi olmayabilir, buradan gelen insanların da kamikaze sitelerinden gelenlerden Farklı olmadığını düşünebilir, ona göre davranmış olabilir. Herkesin ortamı tanımak için biraz zamana ihtiyacı olabilir. Bu sebeple yazmadım bir şey.

Elektrik tutmayabiliyor bazen enerji vs vs saygi duyarim kimse kimseyi sevmek zorunda degil

Ramazanerdinç Çevrimdışı
17 Haz 2020
224
413
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanımla birkaç defa görüştüm hatta Buse hanım ile birlikte duo yapmışlığımız vardır... bu referans yazısının bir bölümüne valla hiç ama hiç katılmıyorum hele Demet Evgar kısmına :) tamam insanların benzetme gözlemleri farklıdır ama Demet Evgar nerde Arzu hanım Nerde :) eminim ki kendisiyle görüşen kişilere sorsak çok büyük kısmı hem fizik hem yüz olarak Demet Evgar ı 3 e 5 e çarpar sonrada karaköküne böler Pi sayısı ile eşitler diyecektirler :) Yani Arzu hanım kesinlikle hem fizik hem yüz güzelliği olarak çok güzel ve lokum kıvamında bir kadın... ayrıca öpüşmeme konusunda gerekli açıklamayı yaptı ve bence bu son derece normal bir durum. Pandemi sebebi ile öpüşmese bile yatak odası kısmında size yaşattıkları ve ender denk gelebileceğiniz dar ve sıkı şeftali ile:)...öpüşmeyi aramıyorsunuz bile. Çünkü zaten sizi fazlasıyla tatmin ve mutlu ediyor.. Kendisiyle görüşmeye gidecekler benim bu yazdıklarımda ne kadar haklı olduğumu anlayacaktırlar :)
Demet evgar'a benzetilmek kötü mü anlamadım. Sadece şahsi fikrim gözler değil de gülüş ve saç şekli bana demet evgar'ı andırdı.

Ramazanerdinç Çevrimdışı
17 Haz 2020
224
413
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pandemiden dolayi opusmedigimi zaten belirtmissiniz size onceden soylemeyi unutmusum cok ozurdilerim pandemiden sonra fransiz opucuguyle telafi ederiz fazlasiyla💋
Özrünüzü kabul etmiştim zaten benim için büyük bir sorun değildi. İyi niyetinize inanarak objektif yorum yapmak istedim. Umarım kırmadım

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Demet evgar'a benzetilmek kötü mü anlamadım. Sadece şahsi fikrim gözler değil de gülüş ve saç şekli bana demet evgar'ı andırdı.

Hayir kotu degil elbet neden kotu olsun ben demet evgarida oyunculugunuda cok begenirim gozler degil dediginiz iyi oldu yoksa bende goz fotografi paylasmayi dusunuyordum ama saclar ve gulumseme olabilir bu arada sizi kirmayip sizi opmustum hatirlatayim dedim ;)

Son düzenleme:
ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Özrünüzü kabul etmiştim zaten benim için büyük bir sorun değildi. İyi niyetinize inanarak objektif yorum yapmak istedim. Umarım kırmadım

Hayir kirilmadim olumlu olumsuz her turlu elestiriye açigim ama ben o gun sizi kirmayip fransiz olmasada sizinle opusmustum😊

Son düzenleme:
Ramazanerdinç Çevrimdışı
17 Haz 2020
224
413
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayir kirilmadim olumlu olumsuz her turlu elestiriye açigim ama ben o gun sizi kirmayip fransiz olmasada sizinle opusmustum😊
Fransızdan bahsetmiştim 😘 demet evgar'ın da son hali değil 2010 lu yıllardaki 1 erkek 1 kadın dizisindeki hali 😍 yani olumlu bir benzetme yapmak istedim.

aslaneray Çevrimdışı
6 Ara 2017
60
30
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Öpüşmeye kadar herşey çok iyidi ondan sonra malesef benim açımdan kötü.....

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar