Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu Hanımla Görüşmemişden

CoLL Çevrimdışı
21 Ağu 2019
71
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
(Gecikmiş Referans 06/08/2022)

Merhabalar,

Gecikmiş referans için @ARZU Hanımdan özür dilerim. İş yoğunluğundan ve bazı özel sebeplerden geciktirmiş olduk ama elimiz değdi sonunda. Arzu Hanım ile Beylikdüzün de olduğunu fırsat bilerek program yapmak istedim, hafta içi bir gün yazarak, Cumartesi günü müsait olup olmadığını sordum, olumlu geri dönüş alınca sabah 10'da 2 saatlik randevu istedim erken olduğunu söyledi ise de beni kırmadı o saat için program için kararlaştırdık. Gün geldi çattı randevu saatine konum da alınca düştüm yollara, konuma gelince mesaj atarak geldiğimi söyledim. Kapıyı açarak numarayı söyledi çıktım kata kapı açılınca girdim içeriye, Arzu hanım gerçekten fit ve güler yüzlü hanımlardan, daha sonra elimi yüzümü yıkadıktan sonra içeri geçtim ikramlar çoktan hazırdı. Sohbet muhabbetten sonra sıra geldi duşumuzu alıp odamıza çekildik. Yatak odası kısmını es geçiyorum o kadar çok referansı var ki bunlara gerek yok diye düşündüm. Gitme vakimin geldiği anlayınca gidesim gelmedi ama mecbur gitmemiz gerekiyordu vedalaşıp evden çıktım. Herkesin gidip tanışması gereken hanım efendilerden, beni kabul ettiği için kendisine teşekkür ederim.

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
(Gecikmiş Referans 06/08/2022)

Merhabalar,

Gecikmiş referans için @ARZU Hanımdan özür dilerim. İş yoğunluğundan ve bazı özel sebeplerden geciktirmiş olduk ama elimiz değdi sonunda. Arzu Hanım ile Beylikdüzün de olduğunu fırsat bilerek program yapmak istedim, hafta içi bir gün yazarak, Cumartesi günü müsait olup olmadığını sordum, olumlu geri dönüş alınca sabah 10'da 2 saatlik randevu istedim erken olduğunu söyledi ise de beni kırmadı o saat için program için kararlaştırdık. Gün geldi çattı randevu saatine konum da alınca düştüm yollara, konuma gelince mesaj atarak geldiğimi söyledim. Kapıyı açarak numarayı söyledi çıktım kata kapı açılınca girdim içeriye, Arzu hanım gerçekten fit ve güler yüzlü hanımlardan, daha sonra elimi yüzümü yıkadıktan sonra içeri geçtim ikramlar çoktan hazırdı. Sohbet muhabbetten sonra sıra geldi duşumuzu alıp odamıza çekildik. Yatak odası kısmını es geçiyorum o kadar çok referansı var ki bunlara gerek yok diye düşündüm. Gitme vakimin geldiği anlayınca gidesim gelmedi ama mecbur gitmemiz gerekiyordu vedalaşıp evden çıktım. Herkesin gidip tanışması gereken hanım efendilerden, beni kabul ettiği için kendisine teşekkür ederim.
Tatlim çok teşekkür ederimm bu güzel referans için seni tanidigima çoook ama çoook memnun oldum hersey icin cok tesekkur ederim Borek icin ayrica ederim cok yagsiz ve lezzetliydi 😜 Yine yeniden gorusmek dilegi ile kendine cok iyi bak optumm💋

CoLL Çevrimdışı
21 Ağu 2019
71
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@ARZU Beni kabul ettiğin için ben teşekkür ederim inşallah tekrar görüşürüz, Börek için afiyet olsun her zaman.. :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar