- 17 Şub 2021
- 801
- 941
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Selamlar herkese aslında bu referansı yazıp yazmamak arasında kaldım ancak yazmaya karar verdim.Arzu hanım ile randevuyu önce 13.30 olarak ayarladık sonra 14.00 olur mu dedi tabi ki dedim.Saat 14.00 da yeni geldiğini hazırlanması gerektiğini söyledi bu tarz durumlarda benim tüm dengem şaşıyor ne zevk ne istek kalıyor sonrasında 14.45 civarı uygun olduğunu belirtti ben bu süre zarfında dışarıda bekledim. Özel sebeplerden dolayi gecikme yaşadığını ve özürlerini iletti kişisel düşüncem bu tarz durumlarda böyle özel durum söz konusu ise erteleme talep edilebilir ben makul karşılarım kafaca hazır olmadan sohbet ve ilişki de sağlıklı olmuyor.Nitekim evdeyken de sohbet olarak çok fazla konuşamadık yine telefon trafiği devam etti belki özel sebebiyle belki farklı randevular varsa onlarla ilgili olabilir ancak ben kendimi hem rahatsız hem de biraz kötü hissettim.2 saat görüşme için gitmiştim ancak saat atınca 1 saat kalabildim fizik olarak gerçekten hoş ztn yorumlarda da belirtilmiş ancak ben yorumlarda okuduğum o heyecanı bugün oluşan durumdan dolayı tam alamadım tam yaşayamadım.Zaten kendisinin de kafası dolu ve yoğun olduğundan kendisinin de tam keyifli olduğunu sanmıyorum bu gibi durumlarda bence bize durum iletilmeli ki iki tarafta her şeyden memnun kalabilsin.1 saat için teşekkür eder; kendisine sonraki görüşmeler için nacizane görüşümü de dikkate almasını rica ederim.