Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu hanim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
801
941
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar herkese aslında bu referansı yazıp yazmamak arasında kaldım ancak yazmaya karar verdim.Arzu hanım ile randevuyu önce 13.30 olarak ayarladık sonra 14.00 olur mu dedi tabi ki dedim.Saat 14.00 da yeni geldiğini hazırlanması gerektiğini söyledi bu tarz durumlarda benim tüm dengem şaşıyor ne zevk ne istek kalıyor sonrasında 14.45 civarı uygun olduğunu belirtti ben bu süre zarfında dışarıda bekledim. Özel sebeplerden dolayi gecikme yaşadığını ve özürlerini iletti kişisel düşüncem bu tarz durumlarda böyle özel durum söz konusu ise erteleme talep edilebilir ben makul karşılarım kafaca hazır olmadan sohbet ve ilişki de sağlıklı olmuyor.Nitekim evdeyken de sohbet olarak çok fazla konuşamadık yine telefon trafiği devam etti belki özel sebebiyle belki farklı randevular varsa onlarla ilgili olabilir ancak ben kendimi hem rahatsız hem de biraz kötü hissettim.2 saat görüşme için gitmiştim ancak saat atınca 1 saat kalabildim fizik olarak gerçekten hoş ztn yorumlarda da belirtilmiş ancak ben yorumlarda okuduğum o heyecanı bugün oluşan durumdan dolayı tam alamadım tam yaşayamadım.Zaten kendisinin de kafası dolu ve yoğun olduğundan kendisinin de tam keyifli olduğunu sanmıyorum bu gibi durumlarda bence bize durum iletilmeli ki iki tarafta her şeyden memnun kalabilsin.1 saat için teşekkür eder; kendisine sonraki görüşmeler için nacizane görüşümü de dikkate almasını rica ederim.

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
726
525
Sanırım buna benzer sorunları yaşayan çok fazla arkadaşımız olmuş. Bir arkadaşım da aynı konudan muzdarip olmuş sizinle değilde sürekli telefon trafiği ve bekletme durumu hoş olmamış

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Gecmis olsun forumdaşlar...

AsLaN118 Çevrimdışı
18 Tem 2010
197
118
Cinsiyetiniz nedir?
Benim de sevmediğim hatta çok sinir olduğum durumlardan bir tanesidir. Görüşme anında elde telefon olması. Sonuçta seans odaklı çalışılmıyor saat odaklı çalışılıyor. Benim vaktimden çalıp başkasına vermek gibi bir şeydir bu. Ailevi bir sorun olabilir ancak bu durumda da görüşmeyi kabul etmemesi gerekir. İnsanın kafası başka bir şeye takılınca ilişkiden zevk alınmaz.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Selamlar herkese aslında bu referansı yazıp yazmamak arasında kaldım ancak yazmaya karar verdim.Arzu hanım ile randevuyu önce 13.30 olarak ayarladık sonra 14.00 olur mu dedi tabi ki dedim.Saat 14.00 da yeni geldiğini hazırlanması gerektiğini söyledi bu tarz durumlarda benim tüm dengem şaşıyor ne zevk ne istek kalıyor sonrasında 14.45 civarı uygun olduğunu belirtti ben bu süre zarfında dışarıda bekledim. Özel sebeplerden dolayi gecikme yaşadığını ve özürlerini iletti kişisel düşüncem bu tarz durumlarda böyle özel durum söz konusu ise erteleme talep edilebilir ben makul karşılarım kafaca hazır olmadan sohbet ve ilişki de sağlıklı olmuyor.Nitekim evdeyken de sohbet olarak çok fazla konuşamadık yine telefon trafiği devam etti belki özel sebebiyle belki farklı randevular varsa onlarla ilgili olabilir ancak ben kendimi hem rahatsız hem de biraz kötü hissettim.2 saat görüşme için gitmiştim ancak saat atınca 1 saat kalabildim fizik olarak gerçekten hoş ztn yorumlarda da belirtilmiş ancak ben yorumlarda okuduğum o heyecanı bugün oluşan durumdan dolayı tam alamadım tam yaşayamadım.Zaten kendisinin de kafası dolu ve yoğun olduğundan kendisinin de tam keyifli olduğunu sanmıyorum bu gibi durumlarda bence bize durum iletilmeli ki iki tarafta her şeyden memnun kalabilsin.1 saat için teşekkür eder; kendisine sonraki görüşmeler için nacizane görüşümü de dikkate almasını rica ederim.
Tesekkur ederim haklisiniz dunku aksakliktan dolayi ozurdilerim kusura bakmayin size bol sevismeli gunler diliyorum😘

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Ben de buna benzer sorunlar yaşayıp, buraya referans yazmayanlardanım. Telefonunu bırakmamıştı ben görüştüğümde de. Karşılama sıcak, sohbet tamam ama telefonla görüşme ve yazışma devam etmişti. Geçmiş zaman, detaylara girmeye gerek yok ama genel olarak olumsu detayların olduğu bir görüşme olmuştu

Haklisiniz kusura bakmayin uyarinizi dikkate alicam bundan sonra mumkun oldugunca cok acil olmadikca telefonuma bakmamaya calisicam ama bizlerinde ozel bir hayati aile hayati oluyor ya hani bizlerde insaniz ya o yuzden is hattim drgil ama ozel telefouma kendi ozel evimle ilgili bakmak zorunda kaliyorum tesekkur ediyorum bol ssevismeli gunler diliyorum😍

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Uyarinizi dikkate alicam tesekkur ederim ama sizede belirtmistim takdir edersenizki benim is hattim degil kendi ozel telefonum elimdeydi ve acil bir durum olmustu sizden izin istemistim caniniz sagolsun hic sorun degil ama takdir edersinizki bizlerde insaniz rabot degiliz ve ozel ailevi meselelerimiz oluyor ben hrr zaman icin karsimdaki misafirimden ozurdileyerek izin isteyerek telefonumu elime alir kullanirim😘

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
801
941
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uyarinizi dikkate alicam tesekkur ederim ama sizede belirtmistim takdir edersenizki benim is hattim degil kendi ozel telefonum elimdeydi ve acil bir durum olmustu sizden izin istemistim caniniz sagolsun hic sorun degil ama takdir edersinizki bizlerde insaniz rabot degiliz ve ozel ailevi meselelerimiz oluyor ben hrr zaman icin karsimdaki misafirimden ozurdileyerek izin isteyerek telefonumu elime alir kullanirim😘
Tabi ki ancak görüşmenin 1 saatinin içerisinde 40 dakika telefon özel sebepten ötürü elinizde olacaksa o görüşmeyi yapmamanız daha sağlıklı olacaktır iyi günler dilerim

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Tabi ki ancak görüşmenin 1 saatinin içerisinde 40 dakika telefon özel sebepten ötürü elinizde olacaksa o görüşmeyi yapmamanız daha sağlıklı olacaktır iyi günler dilerim
Benim hic bir zaman elimde kirk dakika elimde telefon elimde olmadi bakicim isten cikip birakip gidiyordu bakicimi sakinlestirmem zaman aldi haklisiniz aslinda size kapiyi gosterip benim acil isim cikti demek lazimdada bana kaliteme yakismaz ben hastami bile yatakta birakip icim kan aglasa bile gulup musterimi eglendiririm yaptigim ise olan saygimdan ama tabiki insanlari memnun etmek zor ne kadar iyi olursan ol hep daha iyisini ister insanoglu ve kusur bulmak isteyen kusur bulur tesekkur ederim iyi gunler dilerim

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Benim hic bir zaman elimde kirk dakika elimde telefon elimde olmadi bakicim isten cikip birakip gidiyordu bakicimi sakinlestirmem zaman aldi haklisiniz aslinda size kapiyi gosterip benim acil isim cikti demek lazimdada bana kaliteme yakismaz ben hastami bile yatakta birakip icim kan aglasa bile gulup musterimi eglendiririm yaptigim ise olan saygimdan ama tabiki insanlari memnun etmek zor ne kadar iyi olursan ol hep daha iyisini ister insanoglu ve kusur bulmak isteyen kusur bulur tesekkur ederim iyi gunler dilerim
Ne kadar iyi olursan ol her zaman birinin hikayesinde kotusun

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hanımefendi haklısınız, özür dilerim diyor mazeret bildiriyor. Bundan başka ne yapabilir ?

25 Nis 2021
191
294
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anladığım kadarı ile Arzu hanım ile görüsenler genel olarak kendisinden memnun olmak ile birlikte, kendisinin özel hayatı ile ilgili normaldir, yaşamış olduğu sorunlar nedeni ile telefon ile çok ilgilendiği bu neden ile motivasyonlarinin düştüğünü ,söylemek sureti ile böyle durumlarda görüşmeyi ertelemesini, anlayış ile karsilayacaklari yönünde kendisine uyarı yapmışlar,
Arzu hanimda bu yöndeki eleştirileri kabul Edip dikkate alacağını belirtmek sureti ile ,güzel bir yaklaşım sergilemiş
İyi ve sağlıklı günlerde buluşma tanışma ve görüşmeler dileği ile

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Kapıyı göstermek oldukça kaliteli davranış haklısınız :) özel durumunuz varsa o görüşmeyi yapmayacaksınız konu bu kadar basit. Kolaylıklar dilerim.
Ne kadar zekisiniz ya valla tebrik ederim zekanizi siz iceri girdikten bes dakika sonra evde bakici kaosu yasanmis olamaz demi?? Yook olamaz!! 1 dakikada trafik kazasi olabiliyor!! Ayrica takdir edip helal olsun bu durumda benle ilgilendi yatakta gonlumu hos etti ikramini yapti benle o halde bile sohbet edebildi demek yerine takdir etmek yerine bravo size cok guzel bir insansiniz basarilarinizin devamini diliyorum👏

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
801
941
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanım uzatmayalım diyorum ancak konu farklı yere gidiyor ben içeri girdikten sonra yaşanmadı bunu siz de iyi biliyorsunuz bu tarz durum varsa bugün görüşmeyelim özel isim var diyin ben makul karşılarım ama önceki cümlemizden yok kapıyı gösterseydi vs derseniz iş değişir ben özel sebep varsa elde telefon olacağına kafa yoğunlaşıyor sağlıklı görüşme olmayacağını iletiyorum siz yok zeka yok kapiyi gosterseydime girerseniz üslup hoş olmaz uyarıyı dikkate alın konu kapansın.

zech Çevrimdışı
17 Şub 2021
87
69
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne kadar zekisiniz ya valla tebrik ederim zekanizi siz iceri girdikten bes dakika sonra evde bakici kaosu yasanmis olamaz demi?? Yook olamaz!! 1 dakikada trafik kazasi olabiliyor!! Ayrica takdir edip helal olsun bu durumda benle ilgilendi yatakta gonlumu hos etti ikramini yapti benle o halde bile sohbet edebildi demek yerine takdir etmek yerine bravo size cok guzel bir insansiniz basarilarinizin devamini diliyorum👏
öyle bir yazmışsınızki sanki bedavaya görüşmeler yapıyoruz.
çoğu arkadaşlar yazmamış yaşadıklarını, zati son zamanlarda forumdaki yorumlara istinaden kimse görüşme yapmıyordur, tahminimce
çünkü ya çok iyi ya hiç yok

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Arzu hanım uzatmayalım diyorum ancak konu farklı yere gidiyor ben içeri girdikten sonra yaşanmadı bunu siz de iyi biliyorsunuz bu tarz durum varsa bugün görüşmeyelim özel isim var diyin ben makul karşılarım ama önceki cümlemizden yok kapıyı gösterseydi vs derseniz iş değişir ben özel sebep varsa elde telefon olacağına kafa yoğunlaşıyor sağlıklı görüşme olmayacağını iletiyorum siz yok zeka yok kapiyi gosterseydime girerseniz üslup hoş olmaz uyarıyı dikkate alın konu kapansın.
Beyfendi iyi gunler bol sevismeli gunler diliyorum size uyarinizi dikkate alicam iyu gunler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
çoğu arkadaşlar yazmamış yaşadıklarını, zati son zamanlarda forumdaki yorumlara istinaden kimse görüşme yapmıyordur, tahminimce
Valla beyfendicim para veriyorsunuz diye satinda almiyorsunuz sizin gorusunuzdur saygi duyarim rehberim full randevu yetistiremiyorum saygilae sevgiler😍

zech Çevrimdışı
17 Şub 2021
87
69
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Valla beyfendicim para veriyorsunuz diye satinda almiyorsunuz sizin gorusunuzdur saygi duyarim rehberim full randevu yetistiremiyorum saygilae sevgiler😍
işte almak istediğim cevap
burda bu cevabı anlayayanlar, neyin ne olduğunu anlamıştır.
nasılsa devamı geliyor, salla gitsin dimi
forum felan boşver
telefon susmuyor nasılsa

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
işte almak istediğim cevap
burda bu cevabı anlayayanlar, neyin ne olduğunu anlamıştır.
nasılsa devamı geliyor, salla gitsin dimi
forum felan boşver
telefon susmuyor nasılsa
Beni bilen cok iyi bilir beyfendi kalitemi sohbetimi ikramlarimi yatakta marifet ve hunerlerimi sizde takdir edersiniz ki herkez herkezle anlasamiyor uyusamiyor referanslarimi okuyun lutfen bir tane telefonla ilgili oda ailevi sebebimden dolayi diger olumlu referanslarimi hic etmeyin olurmu kimsenin kimsenin ekmek parasinla oynamaya hakki yok dogrumu? Burasi elestireye acik kalite seviyesi yuksek bir platform kalitemi naifligimi kibarligimi bilenler bilir ama herkez sevecek herkez memnun olacak diye bir kanunda yok insaniz neticede oyle degilmi??

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Anladığım kadarı ile Arzu hanım ile görüsenler genel olarak kendisinden memnun olmak ile birlikte, kendisinin özel hayatı ile ilgili normaldir, yaşamış olduğu sorunlar nedeni ile telefon ile çok ilgilendiği bu neden ile motivasyonlarinin düştüğünü ,söylemek sureti ile böyle durumlarda görüşmeyi ertelemesini, anlayış ile karsilayacaklari yönünde kendisine uyarı yapmışlar,
Arzu hanimda bu yöndeki eleştirileri kabul Edip dikkate alacağını belirtmek sureti ile ,güzel bir yaklaşım sergilemiş
Cok tesekkur ederim😘

ikizaman

Normal Üye
6 Tem 2017
5
7
Cinsiyetiniz nedir?
Katılıyorum.Yorumların çok sağlıklı olmadığı ortada.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Cok tesekkur ederim😘

12 May 2021
21
50
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Harika bir konu açılmış ve bütün taraflar eteğindeki taşı dökmüş, bize de işimize yarayanları toplamak düşmüş. Tüm taraflara teşekkür ederiz bu aydınlatıcı konu için. Mesaj tam manasıyla alınmıştır.........

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Harika bir konu açılmış ve bütün taraflar eteğindeki taşı dökmüş, bize de işimize yarayanları toplamak düşmüş. Tüm taraflara teşekkür ederiz bu aydınlatıcı konu için. Mesaj tam manasıyla alınmıştır.........
Ne demek bu platform bunun icin var ;)

ozkanfirst1

Normal Üye
22 Ocak 2021
9
39
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
herkes görüşmeye yüksek beklentiler ile gidiyor , böyle bir durum oldugunda görüşme iptal edilmeli , yada görüşmenin kalitesi düştügü için ücretin yarısı alınmalı diye düşünüyorum , kimse kimseyi satın almıyor haddide degil lakin zaman satın alınıyor , nasıl bir iş yerinde performans düşüklügünde uyarı alınıyorsa , burdada gerçekler söylenmeli ,hectors a geçmiş olsun , telefonuna hiç bakmayan cicişlerde var bu forumda .onlarla devam etmesi dilegiyle.

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
929
1,001
Ya arkadaş ne hoşgörüsüz insanlar olduk. Hanımefendi naif bir şekilde mazaretinin olduğunu belirtip kibar bir dille özürünü de ifade etmiş. Hala konuyu lastik gibi uzatıyorsunuz. Bir hata olmuş özür de diliyor. Daha ne yapsın istiyorsunuz? Polemikçilik oynamak ne kadar hoşunuza gidiyor. Birazda empati yapmayı deneyemez misiniz?

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
herkes görüşmeye yüksek beklentiler ile gidiyor , böyle bir durum oldugunda görüşme iptal edilmeli , yada görüşmenin kalitesi düştügü için ücretin yarısı alınmalı diye düşünüyorum , kimse kimseyi satın almıyor haddide degil lakin zaman satın alınıyor , nasıl bir iş yerinde performans düşüklügünde uyarı alınıyorsa , burdada gerçekler söylenmeli ,hectors a geçmiş olsun , telefonuna hiç bakmayan cicişlerde var bu forumda .onlarla devam etmesi dilegiyle.
Valla takdir edersinizki hayatimizin her aninda teknoloji var elinizde telefon olmasa sizler bile bizlere ulasamazsiniz su an kucucuk cocuklarin elinde bile telefon var ama tabiki ben is hattimi musterim varken kapatiyor bakmiyorum ama ailemle yasiyorum bakiciyla yasayan hasta annem var dunde bakicimla ilgili sorun yasadim istisnalar kaideyi bozmaz ben beyfendiden ozurumu diledim bundan sonra telefonla ilgili daha dikkatli olacagimi belirttim bu isler boyledir 10 dogru gorunmez 1 yanlis gorunur hic sorun degil benim kendime kaliteme kibarligima naifligime guvenim tam beni bilen bilir bilmeyen kendi bilir saygilar sevgiler efendim bol sevismeli gunler diliyorum😍

sinan.eftaall Çevrimdışı
2 Ara 2020
132
107
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
arzu hanım kimseye açıklayacak da degil trafikte geliyorsun kaza yaptın geç geldin veya trafikte kaldın arzu hanım bu olumsuzlukları yazmazdı eminim birazcık empati ve hoş görü raferansım olsa ziyarete gitmeyibile düşünuyorum inanın kabul eder etmez bir işaret yeter💑 yurttaş olarak hep sorunluyuz genel olarak kişilik bozuklugumuz var kimse üzerine alınmasın beyler ve bayanlar

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Ya arkadaş ne hoşgörüsüz insanlar olduk. Hanımefendi naif bir şekilde mazaretinin olduğunu belirtip kibar bir dille özürünü de ifade etmiş. Hala konuyu lastik gibi uzatıyorsunuz. Bir hata olmuş özür de diliyor. Daha ne yapsın istiyorsunuz? Polemikçilik oynamak ne kadar hoşunuza gidiyor. Birazda empati yapmayı deneyemez misiniz?
cok tesekkur ederim kimse kimsenin ne yasadigini nasil bir savas verdigini bilmez...atar tutar yazarlar kendi sayfalaridir istedigi gibi yazip cizerler herkezin seveni oldugu gibi sevmeyenide rakipleri rakiplerinin taraftarlari olur benim kendime ozguvenim tam ben beyfendiden defalarva kere geldigindede onun disindada ozurdiledim zaten kendisi de gercekten bakicimla ilgili sorun yasadigima sahit oldu cok tesekkur ederim size sagolun😘

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
arzu hanım kimseye açıklayacak da degil trafikte geliyorsun kaza yaptın geç geldin veya trafikte kaldın arzu hanım bu olumsuzlukları yazmazdı eminim birazcık empati ve hoş görü raferansım olsa ziyarete gitmeyibile düşünuyorum inanın kabul eder etmez bir işaret yeter💑 yurttaş olarak hep sorunluyuz genel olarak kişilik bozuklugumuz var kimse üzerine alınmasın beyler ve bayanlar
Tesekkur ederim😘

ozkanfirst1

Normal Üye
22 Ocak 2021
9
39
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ARZU hanım kibar bir insan , bir musubet bin nasihattan iyidir derler , hatayı kabul etmekde bi erdemdir , ikinci görüşmelerinde telafi edilerek güzel anlar yaşanabilir.

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,117
1,818
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Olumsuz referansa çok takılmadım. Zaten elde olmayan sebeplerden dolayı 2 saat 1 saat olmuş o da güzel geçmemiş. Ben böyle bir durumda başka sefer bu durumu telafi edileceğine dair karşılıklı jest konuşması beklerim. Eğer pembişimiz bu durumun sıkıntı olduğunu fark etti ise tamamen atarak konuşuyorum biz sonraki görüşmemizde bu olumsuzluğu telafi ederiz kusura bakma dese mavişimiz de bu durumu olumlu karşılasa bu konu bu kadar uzarmıydı bilemedim

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Olumsuz referansa çok takılmadım. Zaten elde olmayan sebeplerden dolayı 2 saat 1 saat olmuş o da güzel geçmemiş. Ben böyle bir durumda başka sefer bu durumu telafi edileceğine dair karşılıklı jest konuşması beklerim. Eğer pembişimiz bu durumun sıkıntı olduğunu fark etti ise tamamen atarak konuşuyorum biz sonraki görüşmemizde bu olumsuzluğu telafi ederiz kusura bakma dese mavişimiz de bu durumu olumlu karşılasa bu konu bu kadar uzarmıydı bilemedim
Cok haklisiniz beyfendicim karsilikli anlayis gostererek hal oldu zaten beyfendiye de zaten bir dahaki sefere telafi ederim dedim cok tesekkur ederim🤗😘

Gaddar kerim

Normal Üye
6 May 2021
1
1
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugun kendisiyle 2 saat gorustum oncelikle evin yeri guzel ve kendisi de oldukca seksi. Telefonla oynamayi seviyor ama bana rahatsiz edici gelmedi oldukca kaliteli sohbet ettik oldu bittiye getirmiyor poposu efsane

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Tesekkur ederim mercii🤗
Yanliz telefonla oynuyor kismi hic olmadi gaddar kerim🤣 Telefonu sadece elime sana yurt disi seyahatimdeki fotograflarimi gostermek icin aldim🤣🤣 ayy taktiniz telefonuma yaa hayir atayim telefonu dicem nasil calisacagim sonra🤣🤣

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Birden çok kişi bu konuda rahatsızlık dike getirmiş, siz de gereken mesajı alarak özrümüzü dilemişsiniz, bundan sonra görüşme yapacaklar yaşadı artık 😁

Ben kendi adıma o gün yaşadıklarımdan çok rahatsız olmuştum, sadece telefon da değildi konu ama görüyorum ki geri bildirimleri olumlu olarak karşılıyor ve dinliyorsunuz, bu güzel bir şey. Tebrik ederim.
Cok tesekkur ederimm❤

anko1 Çevrimdışı
6 Şub 2010
319
73
Cinsiyetiniz nedir?
Bence covıd den dolayı Arzu hanımn sıkıntısı bir süre önce bende whatsaptan kendisiyle görüştüm tereddütlerini hissedince vazgeçmiştim görüşmekten ama şu aşılanma süreci bitince irtibata geçicem kendisiyle ..

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Bence covıd den dolayı Arzu hanımn sıkıntısı bir süre önce bende whatsaptan kendisiyle görüştüm tereddütlerini hissedince vazgeçmiştim görüşmekten ama şu aşılanma süreci bitince irtibata
Yok tatlim covidle ilgili bir durum degil zaten duşumuzu aliyoruz dislerimizi fircaliyoruz öpüşüyorum sevisiyorumm bir sikinti yok yani🤗😙

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Bence covıd den dolayı Arzu hanımn sıkıntısı bir süre önce bende whatsaptan kendisiyle görüştüm tereddütlerini hissedince vazgeçmiştim görüşmekten ama şu aşılanma süreci bitince irtibata geçicem kendisiyle ..
Bosuna on yargili davranmissin tatlim keske gelseydin covidle ilgili degil seans takintisi problem oldu ben 1 saatte 1 seans kaliyorum ama yetiyor fazlasiyla cunku guzel sevisiyorum karsilikli dislerimizi fircalayarak opusuyorum agiz bakimima kisisel temizligime oldukca onem veriyorum karsi taraftanda aynisini bekliyorum zaten forumdaki beyfendiler bu konuda hepsi cok temiz titizler memnunum benimle kalanlar benim tittizlik derecemi iyi bilirler😚

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Bosuna on yargili davranmissin tatlim keske gelseydin covidle ilgili degil seans takintisi problem oldu ben 1 saatte 1 seans kaliyorum ama yetiyor fazlasiyla cunku guzel sevisiyorum karsilikli dislerimizi fircalayarak opusuyorum agiz bakimima kisisel temizligime oldukca onem veriyorum karsi taraftanda aynisini bekliyorum zaten forumdaki beyfendiler bu konuda hepsi cok temiz titizler memnunum benimle kalanlar benim tittizlik derecemi iyi bilirler😚
Sen asiyi bekleme gel asiyi beklersen 1 sene beklersin🤣🤣🤣

anko1 Çevrimdışı
6 Şub 2010
319
73
Cinsiyetiniz nedir?
Sen asiyi bekleme gel asiyi beklersen 1 sene beklersin🤣🤣🤣

Tamam o zaman herşeye rağmen ilk fırsatta gelicem hatta riske girip whatsaptan yolladığın adrese gelip arıyacağım yani boş dönme müsait olmama riskini göze alıcam macerayı seviyorum :)

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Tamam o zaman herşeye rağmen ilk fırsatta gelicem hatta riske girip whatsaptan yolladığın adrese gelip arıyacağım yani boş dönme müsait olmama riskini göze alıcam macerayı seviyorum :)
Anlik diyorsun yani ama sonra bekledim.diye sikayet etmek yok😂

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
957
805
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanım gayet kibarca özürünü dilemiş. Yaşam her zaman planladığımız gibi gitmeyebiliyor. Karşımızda bir insan olduğunu düsünerek empati ile yaklaşmamız gerekir diye düşünüyorum. Saygılar...

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
801
941
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba herkese tekrardan.Arzu hanım ile konuştuk kendisi durumu telafi edeceğini paylaştı ben de yaklasimina karşılık anlayışlı karşılayarak ortadaki sorunu çözmüş olduk kendisine teşekkür ederim.

Vatann Çevrimdışı
22 May 2021
284
213
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanıma da bu yakışırdı
Merhaba herkese tekrardan.Arzu hanım ile konuştuk kendisi durumu telafi edeceğini paylaştı ben de yaklasimina karşılık anlayışlı karşılayarak ortadaki sorunu çözmüş olduk kendisine teşekkür ederim.

Vatann Çevrimdışı
22 May 2021
284
213
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanım merak uyandırıyor

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
801
941
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fizik olarak çok iyi kalçalar cidden çok başarılı o gün ilk yorumu yazarken de belirttim kalçalar ciddi çok çok iyi

Vatann Çevrimdışı
22 May 2021
284
213
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanım ile görüşenler şeftalisinin çok dar olduğundan hemfikir, özellikle dikkatimi çekti

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar