Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu Hanım ve ilk Forum Deneyimi

Minyonsever

Normal Üye
18 Eyl 2022
8
17
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi akşamlar forum sakinleri uzun inceleme ve bir takım forumsal randevu talep etme ile alakalı görgü kurallarını inceleme sonrası kendisiyle program oluşturmak iletişime geçtim. Geri bildirimi çok hızlı oldu ve referans sahibi olmama rağmen beni kabul ettiği ve yaşattığı güzel anlar için kendisine teşekkür ederim.

Deneyimimle alakalı edinimlerim

1-) Evi hususi araçla ve toplu taşıma ile gitmek kolay.
2-) Ağırlama, güler yüz, hoş sohbet çok iyi (gfe cilere tavsiye olunur)
3-) Görüşme öncesi ve sonrası kostümlere yönelik taleplerinizi dikkatle yerine getiriyor.
4-) Özel anlarda ilan sayfasında sunduğu standart servisleri vaad etmiyor layıkıyla yerine getiriyor.
5-)Hijyen olarak randevunuza bağlı olarak kullanacağınız ortak alanlar ve mutfakta dahil olmak son derece derli toplu ve temiz
6-) Sayfasında paylaştığı resimlerle birebir aynı olmakla beraber son derece sıkı bir vücut hatlarına hakim

Kıssadan hisse gittim, gördüm, deneyimledim ve mutlu ayrıldım.Merak edipte uygun zamanı denk getiremeyenlere tavsiye olunur. Bu arada yüzü de fiziğini aratmıyor =)

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkür ederiz

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
957
805
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekkürler. Hakikaten Arzu hn son derece hoş ve çekici bir kadın. Darısı başımıza diyelim...

Boyka Çevrimdışı

Boyka

Normal Üye
24 Ağu 2022
38
104
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler dostum, bol sevişmeler diliyorum sana.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
İyi akşamlar forum sakinleri uzun inceleme ve bir takım forumsal randevu talep etme ile alakalı görgü kurallarını inceleme sonrası kendisiyle program oluşturmak iletişime geçtim. Geri bildirimi çok hızlı oldu ve referans sahibi olmama rağmen beni kabul ettiği ve yaşattığı güzel anlar için kendisine teşekkür ederim.

3-) Görüşme öncesi ve sonrası kostümlere yönelik taleplerinizi dikkatle yerine getiriyor.
4-) Özel anlarda ilan sayfasında sunduğu standart servisleri vaad etmiyor layıkıyla yerine getiriyor.
5-)Hijyen olarak randevunuza bağlı olarak kullanacağınız ortak alanlar ve mutfakta dahil olmak son derece derli toplu ve temiz
6-) Sayfasında paylaştığı resimlerle birebir aynı olmakla beraber son derece sıkı bir vücut hatlarına hakim

Kıssadan hisse gittim, gördüm, deneyimledim ve mutlu ayrıldım.Merak edipte uygun zamanı denk getiremeyenlere tavsiye olunur. Bu arada yüzü de fiziğini aratmıyor =)
Tatlim cok ama cok tesekkur ederim seni tanidigima cok mutlu oldum seninle zaman nasil gecti anlamadim sohbetinle guleryuzlu kibarliginla beni mest ettin tekrar yeniden gorusmek umudu ile kendine iyi bak optumm😘😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

paylaşım için teşekkürler

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
334
471
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık=)

Air1 Çevrimdışı
11 Eki 2020
369
418
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar