Minyonsever
Normal Üye
- 18 Eyl 2022
- 8
- 17
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İyi akşamlar forum sakinleri uzun inceleme ve bir takım forumsal randevu talep etme ile alakalı görgü kurallarını inceleme sonrası kendisiyle program oluşturmak iletişime geçtim. Geri bildirimi çok hızlı oldu ve referans sahibi olmama rağmen beni kabul ettiği ve yaşattığı güzel anlar için kendisine teşekkür ederim.
Deneyimimle alakalı edinimlerim
1-) Evi hususi araçla ve toplu taşıma ile gitmek kolay.
2-) Ağırlama, güler yüz, hoş sohbet çok iyi (gfe cilere tavsiye olunur)
3-) Görüşme öncesi ve sonrası kostümlere yönelik taleplerinizi dikkatle yerine getiriyor.
4-) Özel anlarda ilan sayfasında sunduğu standart servisleri vaad etmiyor layıkıyla yerine getiriyor.
5-)Hijyen olarak randevunuza bağlı olarak kullanacağınız ortak alanlar ve mutfakta dahil olmak son derece derli toplu ve temiz
6-) Sayfasında paylaştığı resimlerle birebir aynı olmakla beraber son derece sıkı bir vücut hatlarına hakim
Kıssadan hisse gittim, gördüm, deneyimledim ve mutlu ayrıldım.Merak edipte uygun zamanı denk getiremeyenlere tavsiye olunur. Bu arada yüzü de fiziğini aratmıyor =)
Deneyimimle alakalı edinimlerim
1-) Evi hususi araçla ve toplu taşıma ile gitmek kolay.
2-) Ağırlama, güler yüz, hoş sohbet çok iyi (gfe cilere tavsiye olunur)
3-) Görüşme öncesi ve sonrası kostümlere yönelik taleplerinizi dikkatle yerine getiriyor.
4-) Özel anlarda ilan sayfasında sunduğu standart servisleri vaad etmiyor layıkıyla yerine getiriyor.
5-)Hijyen olarak randevunuza bağlı olarak kullanacağınız ortak alanlar ve mutfakta dahil olmak son derece derli toplu ve temiz
6-) Sayfasında paylaştığı resimlerle birebir aynı olmakla beraber son derece sıkı bir vücut hatlarına hakim
Kıssadan hisse gittim, gördüm, deneyimledim ve mutlu ayrıldım.Merak edipte uygun zamanı denk getiremeyenlere tavsiye olunur. Bu arada yüzü de fiziğini aratmıyor =)