Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu Hanım Teşekkürler

CengizKhan

Normal Üye
7 Eyl 2021
37
139
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
merhabalar arkadaşlar 🙋🏻‍♂️

Dün akşam arzu hanımla 3 saatlik bi görüşme yaptık kendisi ataşehirde nezih bi sitede oturuyor yeri konumu güzel araç park sıkıntısı yok

Şunu belirtmek isterim forumdaki fotoları yani fotoğraf çekimleri gerçekten amatörmü desem iyi değilmi desem bilemedim .. reel fiziği gerçekten harika kalçası dudakları vücûd hatları gerçekten çok hoş bi bayan güzel vakitler geçirdik

İkramları sohbeti ve kültürü yerinde bi hanımefendi kendisiyle her konuda muhabbet sohbet edebilirsiniz 15-20 dk lık bi sohbet sonu duşa girdim ve ilk seansımız için odamıza geçtik oral süresi yatakta yönetmesi fantezi konuşmaları çok hoş bi erkeği tam tatmin edecek kıvamda çok dolu bi 3 saat geçirdik kendisine teşekkür ederim 🤩

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
merhabalar arkadaşlar 🙋🏻‍♂️

Dün akşam arzu hanımla 3 saatlik bi görüşme yaptık kendisi ataşehirde nezih bi sitede oturuyor yeri konumu güzel araç park sıkıntısı yok

Şunu belirtmek isterim forumdaki fotoları yani fotoğraf çekimleri gerçekten amatörmü desem iyi değilmi desem bilemedim .. reel fiziği gerçekten harika kalçası dudakları vücûd hatları gerçekten çok hoş bi bayan güzel vakitler geçirdik

İkramları sohbeti ve kültürü yerinde bi hanımefendi kendisiyle her konuda muhabbet sohbet edebilirsiniz 15-20 dk lık bi sohbet sonu duşa girdim ve ilk seansımız için odamıza geçtik oral süresi yatakta yönetmesi fantezi konuşmaları çok hoş bi erkeği tam tatmin edecek kıvamda çok dolu bi 3 saat geçirdik kendisine teşekkür ederim 🤩
Tatlim cok tesekkur ederim seni tanimak cok guzeldi hersey icin cok tesekkur ederim😘Ben fotograf ve video isinden anlamiyorum bu konuda destek almam lazim sanirim🙈

Xfal Çevrimdışı

Xfal

Normal Üye
29 May 2021
29
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler görüşmeyi düşündüğüm çok beğendiğim bir güzel ♥️😍

Pasa37 Çevrimdışı
28 Kas 2018
93
58
Cinsiyetiniz nedir?
Tatlim cok tesekkur ederim seni tanimak cok guzeldi hersey icin cok tesekkur ederim😘Ben fotograf ve video isinden anlamiyorum bu konuda destek almam lazim sanirim🙈

Galiba bukadar doğal olduğunuz içindaha çekici geliyor fotoğraflar bizlere

royalk

Normal Üye
21 May 2021
25
11
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler, Arzu Hanım'a sevgiler 🙃

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar