- 13 Nis 2019
- 367
- 577
- Cinsiyetiniz nedir?
Kendisi ile bir süre önce tanışma fırsatım oldu. Zaten birçok tarif ve anlatım mevcut. Bende katılıyorum. Kendisi tarz ve cool bir kadın. Zaman kısıtımdan dolayı uzun uzun sohbet edemedik. Kısa bir görüşmemiz oldu fakat mutlu ayrıldım. şunu belirtebilirim kendisi çok olgun, gayet kadınsı, iletişimi çok kuvvetli ve sizi mutlu edebilmek için özverili. Daha detaylı tanımıyorum tabii ki ama samimi birisi o sıcaklığı bana geçirebildi. İletişimin başından başlayıp, görüşme içindeki yönlendirmeleri için çok teşekkür ederim. Özel anlarda ise yine sayesinde çok deneyimlemediğim anlar ve güzel hazlar yaşattı. Hiçbir istediğimi geri çevirmedi. (Makul olması ve karşılıklı anlaşma ile tabii ki ) Kendisini tanıdığıma memnun oldum. Bir hatam, kusurum olduysa da affola.
Kendime not olarak ise şunu söyleyebilirim. Kafa olarak hazır olmadan görüşme planlamamak, dar zamanların arasına sıkışmamak deneyimleri daha güzel kılacaktır. Bence bu yaklaşım iki taraf için de daha sağlıklı…
Herkese keyifli görüşmeler ve güzel anılar dilerim.
Kendime not olarak ise şunu söyleyebilirim. Kafa olarak hazır olmadan görüşme planlamamak, dar zamanların arasına sıkışmamak deneyimleri daha güzel kılacaktır. Bence bu yaklaşım iki taraf için de daha sağlıklı…
Herkese keyifli görüşmeler ve güzel anılar dilerim.