Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu hanım ile keyifli dakikalar

Opera Çevrimdışı

Opera

Normal Üye
24 Ocak 2010
43
95
Arzu hanımla forumda güzel fotolarından dolayı görüşmeye karar verdim.2 km spor yürüyüşümün ardından evine ulaştım.Kendisini kapıda gördüğüm anda heyecanlanmıştım. Gördüğüm fotolardan daha genç görünüyor. Hoş sohbeti ve güler yüzlü olması ayrıca beni düşünerek içeceklerimi ayarlaması ve yemek planı yapması benim için güzel bir jestti. Banyoda yıkanmama yardımcı olması beni fazlasıyla mutlu etti. Sonra yatağa geçtik. Her türlü fantezilerimizi gerçekleştirdik.
Keyiflii dakikalar için kendisine teşekkür ediyorum. :)

Son düzenleme:
ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Arzu hanımla forumda güzel fotolarından dolayı görüşmeye karar verdim.2 km spor yürüyüşümün ardından evine ulaştım.Kendisini kapıda gördüğüm anda heyecanlanmıştım. Gördüğüm fotolardan daha genç görünüyor. Hoş sohbeti ve güler yüzlü olması ayrıca beni düşünerek içeceklerimi ayarlaması ve yemek planı yapması benim için güzel bir jestti. Banyoda yıkanmama yardımcı olması beni fazlasıyla mutlu etti. Sonra yatağa geçtik. Her türlü fantezilerimizi gerçekleştirdik.
Ben teşekkür ederim😊 Çok tatlisiniz çok hoş sohbetsiniz zaman sizinle cok hizli gecti🤗 Sizden çok şey ogrendim ansiklopedi gibi cevir cevir oku sizden degisik bir suru fantazi ogrendim deneyimledim fantazi ufkum genisledi 😋 Sizi tanidiğima cok ama cok memnun oldum yeniden gorusmek umudu ile kocaman öpüyorumm sizi😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşim icin teşekkürler

chtazgn Çevrimdışı
24 Eki 2021
224
285
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir randevu olmuş belli ki, iki tarafında emeğine sağlık 🙋🏻‍♂️

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
957
805
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve merak uyandırıcı bir paylaşım olmuş 😊 Her iki tarafın da sevişmesine sağlık diyelim.

Prayer

Normal Üye
20 Kas 2021
3
2
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Teşekkür ederim çok güzel yorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar