Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu Hanım ile keyifli 2 saat

arjin1987

Normal Üye
14 Kas 2011
3
6
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba,
Arzu Hanım ile 1 gün öncesinden iletişime geçerek bugün için 2 saatlik bir program oluşturdum. Kendisi ile ilk görüşmem oldu. Evin konumu ve yönlendirmesi yeterli. Öncelikle belirtmek isterim ki fotoğraflarında göründüğünden daha ince idi. Misafirperverliği, ağırlaması için kendine teşekkür ederim. Özenli bir şekilde hazırlanmış olarak beni karşıladı. Özel anlar bana kalsın ama yazılan diğer yorumlara katılıyorum gayet memnun oldum. Tekrar görüşmek dileğiyle

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Merhaba,
Arzu Hanım ile 1 gün öncesinden iletişime geçerek bugün için 2 saatlik bir program oluşturdum. Kendisi ile ilk görüşmem oldu. Evin konumu ve yönlendirmesi yeterli. Öncelikle belirtmek isterim ki fotoğraflarında göründüğünden daha ince idi. Misafirperverliği, ağırlaması için kendine teşekkür ederim. Özenli bir şekilde hazırlanmış olarak beni karşıladı. Özel anlar bana kalsın ama yazılan diğer yorumlara katılıyorum gayet memnun oldum. Tekrar görüşmek dileğiyle
Tatlim bu guzel referansin icin cok tesekkut ederimm seni tanidigima cok memnun oldum yine yeniden gorusmek sevismek dilegi ile 🤩😘😚

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,077
2,426
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,
Sevişmenize sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
referans için teşekürler

ataxxx Çevrimdışı
5 Ocak 2024
399
318
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar