Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu Hanım İle İlk Görüşmem

ccaballos

Normal Üye
11 Eki 2017
5
28
Cinsiyetiniz nedir?
Ülkemizin şubat ayında yaşadığı felaket sebebiyle bu mesajı görüşmemden epey sonra yazabiliyorum, zira o ara foruma bakacak hal ve zamanım olmamıştı.

Şubat ayı başı, mıntıkamda bir pembişle görüşme yapmak için foruma bakarken Arzu Hanım dikkatimi çekti. Kendisine mesaj attım, hızlı bir iletişim sonrası 2 saatlik bir program için sözleştik.

Özel araç ile gidecek arkadaşlar için park yerinin sorun olmayacağı, sakin bir muhitte, giriş çıkış sırasında çok afişe olmayacağınız bir binada. Arzu Hanım sizi düzgünce yönlendiriyor ve kolayca buluyorsunuz.

Programa biraz gecikmeli başlayabilsek de Arzu Hanım’ın ilgisi, ikramları ve hoşsohbeti sayesinde güzel bir giriş yaptık. Ben sessiz yapılı ve yeni girdiği ortamlarda gerilen biri olduğum için bazen iletişim sorunu yaşabiliyorum. Arzu Hanıma teşekkür ederim hiç böyle bir sıkıntı yaşatmadı.

Sebeb-i ziyaret için içeri geçtiğimizde de ilgisi aynen devam etti. Beni hiç sıkıp germeden yönlendirdi. Daha önce görüşen arkadaşlara oral konusunda katılıyorum, bu konuda çok başarılı. Doggy konusuna daha da çok katılıyorum :)

Birinci seans sonrasında hiç beklemediğim bir şey oldu, kullanıldım a dostlar! Arzu Hanım fotoğraf çekimi konusunda yardım istedi, o kalçaların bir sürü fotoğrafını çekmek zorunda kaldım. Çok şikayetçi(!) olacağım bir durum :)

Sonrasında yine sohbet, ikram, muhabbetin ardından keyifli bir ikinci turu yaparak görüşmeyi bitirdik. Kapıdan çıktığım ana kadar da Arzu Hanım’ın ilgisi devam etti.

Kendisine ilgisi ve bana zaman ayırdığı için teşekkür ediyorum. Görüşmeden kısa süre sonra deprem gelip hepimizin hayatını ve gündemini tepetaklak etmeseydi bu referansı çok daha erken yazacaktım, biraz gecikmeli oldu.

Herkese güzel görüşmeler dilerim :)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşim için teşekkürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Ülkemizin şubat ayında yaşadığı felaket sebebiyle bu mesajı görüşmemden epey sonra yazabiliyorum, zira o ara foruma bakacak hal ve zamanım olmamıştı.

Şubat ayı başı, mıntıkamda bir pembişle görüşme yapmak için foruma bakarken Arzu Hanım dikkatimi çekti. Kendisine mesaj attım, hızlı bir iletişim sonrası 2 saatlik bir program için sözleştik.

Özel araç ile gidecek arkadaşlar için park yerinin sorun olmayacağı, sakin bir muhitte, giriş çıkış sırasında çok afişe olmayacağınız bir binada. Arzu Hanım sizi düzgünce yönlendiriyor ve kolayca buluyorsunuz.

Programa biraz gecikmeli başlayabilsek de Arzu Hanım’ın ilgisi, ikramları ve hoşsohbeti sayesinde güzel bir giriş yaptık. Ben sessiz yapılı ve yeni girdiği ortamlarda gerilen biri olduğum için bazen iletişim sorunu yaşabiliyorum. Arzu Hanıma teşekkür ederim hiç böyle bir sıkıntı yaşatmadı.

Sebeb-i ziyaret için içeri geçtiğimizde de ilgisi aynen devam etti. Beni hiç sıkıp germeden yönlendirdi. Daha önce görüşen arkadaşlara oral konusunda katılıyorum, bu konuda çok başarılı. Doggy konusuna daha da çok katılıyorum :)

Birinci seans sonrasında hiç beklemediğim bir şey oldu, kullanıldım a dostlar! Arzu Hanım fotoğraf çekimi konusunda yardım istedi, o kalçaların bir sürü fotoğrafını çekmek zorunda kaldım. Çok şikayetçi(!) olacağım bir durum :)

Sonrasında yine sohbet, ikram, muhabbetin ardından keyifli bir ikinci turu yaparak görüşmeyi bitirdik. Kapıdan çıktığım ana kadar da Arzu Hanım’ın ilgisi devam etti.

Kendisine ilgisi ve bana zaman ayırdığı için teşekkür ediyorum. Görüşmeden kısa süre sonra deprem gelip hepimizin hayatını ve gündemini tepetaklak etmeseydi bu referansı çok daha erken yazacaktım, biraz gecikmeli oldu.

Tatlim bu guzel referansin icin cok tesekkur ederim☺ Baktim fotografta baya iyisin bunu degerlendireyim dedim umarim seni baymamisimdir sagdan ck soldan cek olmadi bastan cek derken🤪 Bende sayende cok keyifli hos sohbet bir iki saat gecirdim.Seni tanimak guzeldi. Seni tanidigima cok memnun oldum. Umarim yine yeniden gorusebiliriz. Kendine cok iyi bak. Hersey gonlunce olsun😘😘

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
742
866
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O kalçaları fotograflandirmak büyük zevktir 😀

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
1,432
1,179
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Güzel referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar