Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu hanım ile güzel anlar

25 Ara 2020
118
100
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz cumartesi günü iki saatlik randevu için anlaştık Arzu hanim ile.
Kuaförün azizligine uğradık ve bir saat rötar ile başladı.Ancak programını bana göre revize etti teşekkür ediyorum.Arzu hanım fotolardan daha zayıf kesinlikle ,yüz güzelliği tabii ki göreceli ben kendisini beğendim zor begenen birisi olarak.Ben sigara icmedigim için kendiside içmedi bu ince hareketi için teşekkür ederim.Alkolsuz ve sigarasız ortamda seviyeli bir muhabet yaptik.Sizinle her türlu sohbet edebilecek seviyede donanımlı bir hanımefendi.Uzun bir sohbet ve görüşme ve tekrar sohbet ve final yapıp ayrıldım. Temiz iseniz öpüşme yapiyor.Olgun ve karakterli bir kadın.Kendisine teşekkür ediyorum.

kemalbostanci

Normal Üye
23 Eyl 2020
44
18
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kuaförün azizligine uğradık ve bir saat rötar ile başladı.Ancak programını bana göre revize etti teşekkür ediyorum.Arzu hanım fotolardan daha zayıf kesinlikle ,yüz güzelliği tabii ki göreceli ben kendisini beğendim zor begenen birisi olarak.Ben sigara icmedigim için kendiside içmedi bu ince hareketi için teşekkür ederim.Alkolsuz ve sigarasız ortamda seviyeli bir muhabet yaptik.Sizinle her türlu sohbet edebilecek seviyede donanımlı bir hanımefendi.Uzun bir sohbet ve görüşme ve tekrar sohbet ve final yapıp ayrıldım. Temiz iseniz öpüşme yapiyor.Olgun ve karakterli bir kadın.Kendisine teşekkür ediyorum.
Merhaba bu ahngi Arzu hanım belirtir misiniz lütfen. Bi de kendisine nasıl ulaşabiliriz acaba

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,385
1,911
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler..

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

15 Kas 2009
73
-2,398
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uyarı:
Konu taşınmıştır.
Yanlış bölümlere açılan konular silinecektir.

25 Ara 2020
118
100
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanım fotolardan daha zayıf kesinlikle ,yüz güzelliği tabii ki göreceli ben kendisini beğendim zor begenen birisi olarak.Ben sigara icmedigim için kendiside içmedi bu ince hareketi için teşekkür ederim.Alkolsuz ve sigarasız ortamda seviyeli bir muhabet yaptik.Sizinle her türlu sohbet edebilecek seviyede donanımlı bir hanımefendi.Uzun bir sohbet ve görüşme ve tekrar sohbet ve final yapıp ayrıldım. Õpüşme yapiyor. Kendisine teşekkür ediyorum.
Bu arada yanlış anlasilmasin olgun derken yaşı kast etmedim, genç ve güzel bir hanımefendi kendisi.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Cok tesekkur ederim sizi tanidigima memnun oldum tekrar gorusmek dilegiyle😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar