Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu Hanım Farkı

diegooo Çevrimdışı
13 Eyl 2014
72
39
Forumda uzun zamandır görüşme yapmıyordum. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle vaktim olmuyor. Arzu hanımla da daha önce iletişime geçmiş ama yine o yoğunluğum nedeniyle görüşememiştik. Ancak bu kez her şey yolunda gitti ve kendisi beni misafir etti.

Öncelikle şunu söylemem lazım, kapıdan girdiğiniz anda oldukça kaliteli bir insanın sizi beklediğini bilmeniz lazım. Enerjisi çok yüksek ve sizi hemen rahatlatan bir kişiliğe sahip. Fiziksel özellikleri ise mevcut fotoğraflarının çok ama çok ötesinde. Hem yüz güzelliği olsun hem vücut 10 üzerinden 10. Özel anlara geçmeden önce sürekli süzdüm kendisini ama kendi standartlarımda en ufak bir kusur bulamadım, bunu bilmenizi isterim. Standartlarım da hayli yüksektir haberiniz olsun😉

Evi çok güzel ve ulaşımı çok kolay bir yerde. Kendi arabamla gittim, park yeri sorunu sıfır. Giriş, çıkışın hiçbir problem yaratmadığı evin içi de çok hoş ve ferah. En ufak bir daralma yaşamıyorsunuz ki bence bu da çok önemli. Temizliğe çok önem veren Arzu hanım, bu hassasiyeti evin her noktasında hissettiriyor ki bu daha da güzel.

Özel anlara çok fazla girmiyorum ama şunu söylemeliyim ön sevişme benim için çok önemlidir, eğer siz de benim gibiyseniz bu beklentinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Harika bir vücut, müthiş bir ten kokusu ve yumuşaklığı sizleri bekliyor(y) Tabi ki bu karşılıklı kimya olayı. Sizin olduğu gibi karşınızdaki hanımefendinin de bir robot olmadığını unutmayın. Siz güzel yaklaşırsanız, Arzu hanımın buna misliyle karşılık vereceğine eminim, bende olduğu gibi:)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

sergüzeşt48 Çevrimdışı
7 Haz 2021
631
332
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hanımefendi ARZU edilen kadın vesselam;)Güzel referans için teşekkürler:)

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Canim benim beni cok onure ettin elektrik gercekten iki taraf icinde cok ama cok onemli ve seninle frenkasimiz cok iyi tuttu bende 2 saat nasil gecti hic anlamadim guzel hediyelerin bu ince davranisin icin ayrica cok tesekkur ederim.Seninle cok keyifli sohbet ettim ve senden cok sey ogrendim senin gibi degerli bir beyfendiyle tanisma imkanim oldugu icin ve bu sansi bana veren forum ailesine butun uyeler birbirinden degerli ve ozel cok ama cok tesekkur ederim. Form zamparalarda oldugum icin cok sansliyim 😊 Umarim tekrar gorusebiliriz kendine cok iyi bak kalbin gibi guzel bir hayatin olsun😘😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda uzun zamandır görüşme yapmıyordum. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle vaktim olmuyor. Arzu hanımla da daha önce iletişime geçmiş ama yine o yoğunluğum nedeniyle görüşememiştik. Ancak bu kez her şey yolunda gitti ve kendisi beni misafir etti.

Öncelikle şunu söylemem lazım, kapıdan girdiğiniz anda oldukça kaliteli bir insanın sizi beklediğini bilmeniz lazım. Enerjisi çok yüksek ve sizi hemen rahatlatan bir kişiliğe sahip. Fiziksel özellikleri ise mevcut fotoğraflarının çok ama çok ötesinde. Hem yüz güzelliği olsun hem vücut 10 üzerinden 10. Özel anlara geçmeden önce sürekli süzdüm kendisini ama kendi standartlarımda en ufak bir kusur bulamadım, bunu bilmenizi isterim. Standartlarım da hayli yüksektir haberiniz olsun😉

Evi çok güzel ve ulaşımı çok kolay bir yerde. Kendi arabamla gittim, park yeri sorunu sıfır. Giriş, çıkışın hiçbir problem yaratmadığı evin içi de çok hoş ve ferah. En ufak bir daralma yaşamıyorsunuz ki bence bu da çok önemli. Temizliğe çok önem veren Arzu hanım, bu hassasiyeti evin her noktasında hissettiriyor ki bu daha da güzel.

Özel anlara çok fazla girmiyorum ama şunu söylemeliyim ön sevişme benim için çok önemlidir, eğer siz de benim gibiyseniz bu beklentinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Harika bir vücut, müthiş bir ten kokusu ve yumuşaklığı sizleri bekliyor(y) Tabi ki bu karşılıklı kimya olayı. Sizin olduğu gibi karşınızdaki hanımefendinin de bir robot olmadığını unutmayın. Siz güzel yaklaşırsanız, Arzu hanımın buna misliyle karşılık vereceğine eminim, bende olduğu gibi:)
sewişmenize sağlik

Hakaozenq

Normal Üye
4 Haz 2022
14
41
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bilgilendirme için teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar