Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu Ederseniz ...

ilker tat Çevrimdışı

ilker tat

Normal Üye
23 Ağu 2021
29
41
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam lar forumdan 2. görüşmemi de @ARZU hnm ile yaptım.
whatsapp ile iletişime geçtim referansları okeyledikten sonra incall için ertesi güne randevu istedim kısa bir güvenlik kontrolünden sonra olumlu olarak kısa zamanada geri döndü.

Evi herkesin söylediği gibi temiz ikramları bence ayrı bir forum konusu yani bi ara sadece yemeğe mi gitsem diye düşündüm saat 19:00 gibi abuk bir saate randevu aldım.
İkram masasında yok yok erik , tatlı , kiraz kuru yemiş say say bitmez...

Kısa bir tanışma sonrası duş ve yatak odası, kalçaları dillere destan, boyu uzun ,saçlar uzun daha detaya girmiyorum ama size uyum sağlayacak ve mutlu edecek bir kadın :)

2 saat şıp diye geçti fırsat yaratabilirsem tekrar görüşmeyi isterim ...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
whatsapp ile iletişime geçtim referansları okeyledikten sonra incall için ertesi güne randevu istedim kısa bir güvenlik kontrolünden sonra olumlu olarak kısa zamanada geri döndü.

Evi herkesin söylediği gibi temiz ikramları bence ayrı bir forum konusu yani bi ara sadece yemeğe mi gitsem diye düşündüm saat 19:00 gibi abuk bir saate randevu aldım.

Kısa bir tanışma sonrası duş ve yatak odası, kalçaları dillere destan, boyu uzun ,saçlar uzun daha detaya girmiyorum ama size uyum sağlayacak ve mutlu edecek bir kadın :)

sewişmenize sağlık

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350

Tatlim benim bu guzel referans icin cok tesekkur ederim. Seni tanidigima cok memnun oldum.Sana kalbin gibi guzel bir hayat dilerim umarim hayellerin gercek olur. Yeniden gorusmek dilegiyle seni kocaman.opuyorum😘😘😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar