Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arz-u Endam

OrhnEkn

Normal Üye
2 May 2020
9
109
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bekar ve yalnız bir adam olarak, duygusal ve cinsel boşluğa düştüğüm bir anda dadandım forumun kapılarına, Uzun zamandır takibimde olan ama hiç görüşme teklifinde dahi bulunmadığım Arzu Hanım'a bir teklifte bulunayım dedim. Mesaja 1 dk içinde geri dönüş yapması etkileyici. Dün için 3 saatlik bir görüşme için kendisiyle görüştük.

Evin konumu rahat, ya da benim bildiğim bölgeler olduğu için bana rahat geldi. Kapıdan içeri girer girmez ise acaba benim forumda gördüğüm Arzu bu muydu yaa diyorsunuz. Fotolardan göründüğünden daha fit ve güzel. Kendisi çok beğenmiyor ama ses tonu benim çok hoşuma gitti. Tam bir iş kadını havası var. Karşılaması ve misafirperverliği çok sıcak. Adeta kendinizi o evde yaşıyormuş hissi veriyor. Benim için yatak odasından ziyade salonda yaşanılanlar daha önemlidir. Ki bunu kendisi 3 saat boyunca layıkıyla yaşattı. Gerek sohbetiyle, gerek salonda birbirimize sarılır şekilde uzanmamızla, ufak ufak cilveleriyle tam bir kız arkadaşı deneyimi sunuyor. İzzeti ikram tartışılmaz zaten. Sürekli kahve yapayım, tabağı tazeleyeyim, meyve suyu getireyim diye başınızda pervane oluyor.

Yatak odası ve diğer özel anlar ile ilgili olarakta daha önce neler yazılmışsa altına imzamı atarım. Fazlası var eksiği yok diyebilirim.

Herşeyden önemlisi Arzu hanım hakkın, hukukun ne olduğunu bilen biri. Şöyle ki görüşmemizin bitmesine 15 dk kala ben müsade isteyip giyinmek için izin istesemde, kendileri olmaz öyle şey daha 15 dk var deyip beni zorla yatağa attı 😃

Sonuç olarak kendisine misafirperverliği, ilgisi alakası için çok ama çok teşekkür ederim. Böyle iyi niyetli, içten bir insan tanımaktan dolayı mutlu oldum ☺️

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,084
1,345
Cinsiyetiniz nedir?
Bilgilendirici paylaşımınıza sağlık

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bekar ve yalnız bir adam olarak, duygusal ve cinsel boşluğa düştüğüm bir anda dadandım forumun kapılarına, Uzun zamandır takibimde olan ama hiç görüşme teklifinde dahi bulunmadığım Arzu Hanım'a bir teklifte bulunayım dedim. Mesaja 1 dk içinde geri dönüş yapması etkileyici. Dün için 3 saatlik bir görüşme için kendisiyle görüştük.

Evin konumu rahat, ya da benim bildiğim bölgeler olduğu için bana rahat geldi. Kapıdan içeri girer girmez ise acaba benim forumda gördüğüm Arzu bu muydu yaa diyorsunuz. Fotolardan göründüğünden daha fit ve güzel. Kendisi çok beğenmiyor ama ses tonu benim çok hoşuma gitti. Tam bir iş kadını havası var. Karşılaması ve misafirperverliği çok sıcak. Adeta kendinizi o evde yaşıyormuş hissi veriyor. Benim için yatak odasından ziyade salonda yaşanılanlar daha önemlidir. Ki bunu kendisi 3 saat boyunca layıkıyla yaşattı. Gerek sohbetiyle, gerek salonda birbirimize sarılır şekilde uzanmamızla, ufak ufak cilveleriyle tam bir kız arkadaşı deneyimi sunuyor. İzzeti ikram tartışılmaz zaten. Sürekli kahve yapayım, tabağı tazeleyeyim, meyve suyu getireyim diye başınızda pervane oluyor.

Yatak odası ve diğer özel anlar ile ilgili olarakta daha önce neler yazılmışsa altına imzamı atarım. Fazlası var eksiği yok diyebilirim.

Herşeyden önemlisi Arzu hanım hakkın, hukukun ne olduğunu bilen biri. Şöyle ki görüşmemizin bitmesine 15 dk kala ben müsade isteyip giyinmek için izin istesemde, kendileri olmaz öyle şey daha 15 dk var deyip beni zorla yatağa attı 😃

Sonuç olarak kendisine misafirperverliği, ilgisi alakası için çok ama çok teşekkür ederim. Böyle iyi niyetli, içten bir insan tanımaktan dolayı mutlu oldum ☺️
paylaşım için teşekkürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237

Canimm cok tesekkur ederimm😘 Beni cok mahcup ettin😊 Bu guzel iltifatlarin iciin cok tesekkur ederim☺ Ben kendimi begenirim kendimi cok severim elbette sadece siz cok iltifat ettiniz mahcup oldum😚 Hersey icin cok tesekkur ederim sayende cok keyifli uc saat gecirdim hersey icin cok sagol. İyiki seni tanidim seni tanidiğima cok memnun oldum yüreği guzel adamm😘😘

6 Ocak 2022
322
312
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,077
2,426
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

20 Eyl 2021
74
58
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
arzu hanım çok tatlı biri bir sefer ziyaret etmiştim kendisini belki hatırlamaz uzun zaman oldu çünkü en kısa zamanda yine rahatsız edicem kendisini müsait olursa iyi günler arzu hanım....

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar