- 1 Eki 2019
- 654
- 5,468
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Merhaba iyi geceler. Başlıkta yazdığım gibi canıma tak ettiği için bu konuyu açmak zorunda kaldım. Aşağıya bir örnek yazacağım ;
+(Seda ile fotoğrafımızı durum yapmışım bir beyefendi) İkili var mı?
- bilgi vermişim.
bir süre sonra tekrar durum attım kendi fotoğrafımı
Aynı beyefendi
+Musayıtlık varsa 1 saat görüşebiliriz ( 00:29 saat )
Benim cevabım
- Forumda önce bilgilerimi inceleyiniz lütfen. Böyle bir iletişim şekli olabilir mi?Sağlıklı bir görüşme için iletişimimizin düzgün olması şart. İyi geceler.
Beyefendiden şu cevabı alıyorum
+ ben forumdan en az 10 kızla görüştüm kimse bu şekilde bir tavır takınmadı size iyi geceler.
Bu konuda çoğumuz şikayetçiyiz bu beyefendi artık taşma noktamdı. Buna bir örnek
+ Slm
+Nasılsınız
Eee bu şekilde soru cevap yapıp birbirimizin vaktini mi alacağız ?
Örnek 3
+ Forumdan buldum numaranı tanışalım
Bununla ilgili hepimiz her gün konu açsak her yere yazsak bile ne yazık ki bunlar bitmeyecek biliyoruz. Fakat ben artık direkt engelleyeceğim.
Belli yaşa gelmiş insanlarız, okumayı yazmayı , seks yapmayı biliyoruz değil mi ? O zaman neden okuduğumuzu anlamıyoruz. ????
En baştaki beyefendi forumdan olduğunu 10 kızla görüşme yaptığını söylüyor olabilir fakat forumda numara kısmıma gelmeden önce okumamış bile. Biz o bilgileri boş yere mi yazıyoruz ? Bu siteyi kuranlar boş yere mi konsepti, sayfa düzenini, bilgi içeriklerini düzenliyor ?
Bazı kişilerde
Örnek 4
+Selam aşkım … bla bla bla
Engel.
Ya da
+Selam bebeğim bla bla bla
- Merhaba bu tarz hitaplardan hoşlanmıyorum ismim Serel Besra.
+ Sen çok katısın ooo bu ne şımarıklık kraliçe misiniz
Ayrıca görüntülü arama veya sesli arama
Profilimizde arayarak ulaşabilirsiniz demiyorsa sadece Whatsapptan diyorsa demek ki yazarak iletişimde olmak istiyoruz gecenin 3ü sabahın 7 si ısrarla aramayın.
çok uzattım kısaca bitireyim. Benim artık bu tip kişilere sabrım kalmadı. Profilimi okumadan Slm,mrb, 1 saat , hemen anında görüşelim gibi düzgün iletişim kurmayan kişileri direkt engelleyeceğim.
Hepimizin moralinin bozuk olduğu, modumuzda olmadığımız zamanlar oluyor,olabilir ama bu farklı bir durum.
Hepinize tekrar iyi geceler.
+(Seda ile fotoğrafımızı durum yapmışım bir beyefendi) İkili var mı?
- bilgi vermişim.
bir süre sonra tekrar durum attım kendi fotoğrafımı
Aynı beyefendi
+Musayıtlık varsa 1 saat görüşebiliriz ( 00:29 saat )
Benim cevabım
- Forumda önce bilgilerimi inceleyiniz lütfen. Böyle bir iletişim şekli olabilir mi?Sağlıklı bir görüşme için iletişimimizin düzgün olması şart. İyi geceler.
Beyefendiden şu cevabı alıyorum
+ ben forumdan en az 10 kızla görüştüm kimse bu şekilde bir tavır takınmadı size iyi geceler.
Bu konuda çoğumuz şikayetçiyiz bu beyefendi artık taşma noktamdı. Buna bir örnek
+ Slm
+Nasılsınız
Eee bu şekilde soru cevap yapıp birbirimizin vaktini mi alacağız ?
Örnek 3
+ Forumdan buldum numaranı tanışalım
Bununla ilgili hepimiz her gün konu açsak her yere yazsak bile ne yazık ki bunlar bitmeyecek biliyoruz. Fakat ben artık direkt engelleyeceğim.
Belli yaşa gelmiş insanlarız, okumayı yazmayı , seks yapmayı biliyoruz değil mi ? O zaman neden okuduğumuzu anlamıyoruz. ????
En baştaki beyefendi forumdan olduğunu 10 kızla görüşme yaptığını söylüyor olabilir fakat forumda numara kısmıma gelmeden önce okumamış bile. Biz o bilgileri boş yere mi yazıyoruz ? Bu siteyi kuranlar boş yere mi konsepti, sayfa düzenini, bilgi içeriklerini düzenliyor ?
Bazı kişilerde
Örnek 4
+Selam aşkım … bla bla bla
Engel.
Ya da
+Selam bebeğim bla bla bla
- Merhaba bu tarz hitaplardan hoşlanmıyorum ismim Serel Besra.
+ Sen çok katısın ooo bu ne şımarıklık kraliçe misiniz
Ayrıca görüntülü arama veya sesli arama
Profilimizde arayarak ulaşabilirsiniz demiyorsa sadece Whatsapptan diyorsa demek ki yazarak iletişimde olmak istiyoruz gecenin 3ü sabahın 7 si ısrarla aramayın.
çok uzattım kısaca bitireyim. Benim artık bu tip kişilere sabrım kalmadı. Profilimi okumadan Slm,mrb, 1 saat , hemen anında görüşelim gibi düzgün iletişim kurmayan kişileri direkt engelleyeceğim.
Hepimizin moralinin bozuk olduğu, modumuzda olmadığımız zamanlar oluyor,olabilir ama bu farklı bir durum.
Hepinize tekrar iyi geceler.