Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arrow Şiddetle Tavsiye Ediyorum....

22 Kas 2009
19
0
Cinsiyetiniz nedir?
Milyarder bir çapkın olan Oliver Queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. Beş yıl boyunca bulunamayan ve öldüğü zannedilen Oliver sonunda Büyük Okyanus'un ortasındaki tropik bir adada bulunur. Oliver Starling City'e, evine geri döner. Kendisini karşılayan annesi Moira, kız kardeşi Thea ve en iyi dostu Tommy, Oliver'ın son beş sene içinde yaşadığı şeyler yüzünden çok değiştiğini fark ederler. Birçok süper kahraman gibi Oliver da dönüştüğü adamı insanlardan saklamak ister ama bir taraftan da eskiden işlediği günahların bedelini ödemeye de kararlıdır. Bu nedenle suçlularla mücadele etmek ve şehrin eski ününe kavuşmasını sağlamak için gizli Green Arrow kişiliğini yaratır. Ancak Green Arrow'un yetkisi olmadan düzeni korumaya çalışırken kullandığı yöntemler bazılarının canını sıkmaktadır. Detektif Quentin Lance'in en büyük dileği (Oliver'ın eski kız arkadaşı Laurel'in babası) Green Arrow'u yakalamaktır. Bir süre sonra Oliver'ın dönüşünden çevresindeki bazı insanların memnun olmadığı da anlaşılır...

Not: Dizinin bir günde şuana kadar yayınlanan 13 bölümünü nasıl izledim, zaman nasıl geçti anlayamadım... :)

TheSinnerInMe Çevrimdışı
18 Kas 2011
91
7
Cinsiyetiniz nedir?
Ben de tavsiye ederim. Güzel dizidir. Bana Batman i anımsatıyor... :)

vitallius Çevrimdışı
9 Nis 2010
440
6
Cinsiyetiniz nedir?
dizi güzelde biraz çabuk unutuluyor herşey sanki, hani herkesin kafası güzelmi dizide nedir kimse bir şeyi çakozlamıyor şöyle ki; eleman adama öldürüyor soruyorlar cinayet saati nerdeydin ya tuvaletteydim diyor hoop konu kapanıyor (sallayark örnekledimde buna benzer işte anlayın) . biraz basit kaçıyor bir saatten sonra, benim başlayıpta sonunu getirmediğim çok çok az dizi vardır bu da onlardan biri maalesef.

Sibel ARMAN Çevrimdışı

Sibel ARMAN

Normal Üye
15 Kas 2012
609
18
hımmm bir bakayım kararımı açıklarım :)

vitallius Çevrimdışı
9 Nis 2010
440
6
Cinsiyetiniz nedir?
:) :) :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar