Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşlar randevu almayı unutmayın 🥰🥰

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
737
4,880
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bebişkolar Çat kapı almiyorum randevulu çalışıyorum, bazı beyefendiler geç cevap yazınca küfürler yağdırıyollar zaten küfür edenlerin hepsi kara listeye aldım, biraz saygı duymanızı rica ediyorum 🙏🙏🙏

Ekli dosyalar

• IMG-20210705-WA0001.jpg
    IMG-20210705-WA0001.jpg
    163.1 KB · Görüntüleme: 490
LaughTale Çevrimdışı
19 Mar 2021
229
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geç cevaplarda bile küfürler mi geliyor! İnsan hayret ediyor. İnsan sürekli müsait olmaz ki, ilginç insanlar çok :(

MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
234
274
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Küfürlermi😲 Bir insan sürekli cevap verecek durumda nasıl olsun,anlayışsızlık diz boyu:oops:

Balıksn Çevrimdışı
8 Haz 2020
971
593
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bebişkolar Çat kapı almiyorum randevulu çalışıyorum, bazı beyefendiler geç cevap yazınca küfürler yağdırıyollar zaten küfür edenlerin hepsi kara listeye aldım, biraz saygı duymanızı rica ediyorum 🙏🙏🙏
Beyaz listeden çıkmak istemem asla 😇😍🥰😘

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
665
914
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Küfür açizliğin göstergesidir.
Yazık diyorum,
Günümüzde yaşayan biz insanlar homonini türünün üçüncü kuşağıyız, yani homo sapien sapiensiz (bildiğini bilen insan),
Lakin içimizde ne yazık ki homo erectus(ayakta duran ilk insan) devrinde kalmış yaratıklar var.
Görüşme talep ettiği partner müsait değil diye küfür, argo, ukela cevap vermek gerçekten acizliktir.

Bu insan görünümlü yaratıkların neslinin son bulması dileğiyle.

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
737
4,880
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Küfür açizliğin göstergesidir.
Yazık diyorum,
Günümüzde yaşayan biz insanlar homonini türünün üçüncü kuşağıyız, yani homo sapien sapiensiz (bildiğini bilen insan),
Lakin içimizde ne yazık ki homo erectus(ayakta duran ilk insan) devrinde kalmış yaratıklar var.
Görüşme talep ettiği partner müsait değil diye küfür, argo, ukela cevap vermek gerçekten acizliktir.

Bu insan görünümlü yaratıkların neslinin son bulması dileğiyle.
. 🙏😊

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir bayana küfür edecek kadar hacizler varmış yazıklar olsun

Samytr Çevrimdışı
22 Eyl 2020
128
179
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

İnsan geç cevap verdi diye güzel şeyler paylaşmayı planladığı birine nasıl küfredebilir?

Öküz diyerek öküzlere haksızlık ediyoruz !

Ardi

Normal Üye
1 Tem 2020
1
1
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba, ummrim iyisindir. Gecen randevu almaya ugrastim ama referansiz diye vermedin, nasil bir kolaylik yapabilirisiniz? Bir dahaki sefer istanbula geldigimde

26 Kas 2020
100
236
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geç cevap vermeyi geçtim kimsenin cevap verme zorunluluğu yok! O küfür edenler forumda ise nickleriyle ifşa et bence. Bütün forum olarak küfür nasıl edilir ders veririz öküzlere.(ki küfür konusuna master degree sahibi bir kişiyim 6 ay psikolojik tedavi görür küfür ettiğim kişi 🤪)

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
737
4,880
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geç cevap vermeyi geçtim kimsenin cevap verme zorunluluğu yok! O küfür edenler forumda ise nickleriyle ifşa et bence. Bütün forum olarak küfür nasıl edilir ders veririz öküzlere.(ki küfür konusuna master degree sahibi bir kişiyim 6 ay psikolojik tedavi görür küfür ettiğim kişi 🤪)
Artık bundan sonra numarasıyla paylaşacam 😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar