- 3 Haz 2021
- 737
- 4,880
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Terbiyesizlik işteGeç cevaplarda bile küfürler mi geliyor! İnsan hayret ediyor. İnsan sürekli müsait olmaz ki, ilginç insanlar çok
Anlayiş başka yerde öylelerinKüfürlermi Bir insan sürekli cevap verecek durumda nasıl olsun,anlayışsızlık diz boyu
Beyaz listeden çıkmak istemem aslaBebişkolar Çat kapı almiyorum randevulu çalışıyorum, bazı beyefendiler geç cevap yazınca küfürler yağdırıyollar zaten küfür edenlerin hepsi kara listeye aldım, biraz saygı duymanızı rica ediyorum
Biz onlara öküz diyoruz,kurban bayramı yaklaştığı için gergin oluyorlar..
.Küfür açizliğin göstergesidir.
Yazık diyorum,
Günümüzde yaşayan biz insanlar homonini türünün üçüncü kuşağıyız, yani homo sapien sapiensiz (bildiğini bilen insan),
Lakin içimizde ne yazık ki homo erectus(ayakta duran ilk insan) devrinde kalmış yaratıklar var.
Görüşme talep ettiği partner müsait değil diye küfür, argo, ukela cevap vermek gerçekten acizliktir.
Bu insan görünümlü yaratıkların neslinin son bulması dileğiyle.
ÇıkaramamkiBeyaz listeden çıkmak istemem asla
Bir bayana küfür edecek kadar hacizler varmış yazıklar olsun
Bebişkolar Çat kapı almiyorum randevulu çalışıyorum, bazı beyefendiler geç cevap yazınca küfürler yağdırıyollar zaten küfür edenlerin hepsi kara listeye aldım, biraz saygı duymanızı rica ediyorum
@VİP MARİNA sen bir dünya kalisiğisin asla vazgeçilemeyenÇıkaramamki
Merhaba WhatsApp yazarsanız eğer yardımcı olurumMerhaba, ummrim iyisindir. Gecen randevu almaya ugrastim ama referansiz diye vermedin, nasil bir kolaylik yapabilirisiniz? Bir dahaki sefer istanbula geldigimde
Artık bundan sonra numarasıyla paylaşacamGeç cevap vermeyi geçtim kimsenin cevap verme zorunluluğu yok! O küfür edenler forumda ise nickleriyle ifşa et bence. Bütün forum olarak küfür nasıl edilir ders veririz öküzlere.(ki küfür konusuna master degree sahibi bir kişiyim 6 ay psikolojik tedavi görür küfür ettiğim kişi )
Gel gel özletirdin kendiniBebeğim Hayırlı sabahlar böyle kişilere hiç taviz verme kes cezasını özledim seni geliyorum bugün
Bebişkolar Çat kapı almiyorum randevulu çalışıyorum, bazı beyefendiler geç cevap yazınca küfürler yağdırıyollar zaten küfür edenlerin hepsi kara listeye aldım, biraz saygı duymanızı rica ediyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!