MarioGomezAhmet
Normal Üye
- 14 Ara 2021
- 5
- 31
- 34
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
dun yasadiklarimi sizlerle paylasmadan rahat edemezdim. bu referansi yazmak icin uzun uzun dusundum cunku her ani cok keyifli uctan uca cok eglenceli bir 2 saat yasadim ve olabildigince sizlere anlatmam lazim oncelikle azra hanim ile telefonda konusurken gayet saygili bir bicimde sozlestik hatta ben biraz israrci olmus olabilirim tekrardan kusura bakmasin saatte anlasmaya varmamiz benim yuzumden biraz uzun oldu hemen konuya geliyorum merak etmeyin. oncelikle azra icin yazilan referanslari onunla tanismadan once abartili bulurdum ama simdi anladimki az bile yazilmis. kapidan icerigi girdigim an cok tatli ve guzel bir kadin karsilayinca insan biraz heyecanlaniyor haliyle benim sansima mi bilmiyorum gittigim evlerin genelinde karanlik bir ortam hakim oluyordu ancak azranin evi cok aydinlik ferah kendi evindeymissin hissi yaratiyor. kendisi de cok tatli bir misafirperver. sohbet basladi cok eglenceli biri gercekten. sonrasinda seni kacirayim mi artik dedi ve odaya goturdu. ARKADASLAR ARKADASLAR yani kacirayim mi derken cok ciddiymis beni aldi bambaska bir dunyaya goturdu. daha demin sohbet ettigim kadin bu muydu diyorsunuz. istegi, teni, konusmasi bambaska bir kadin oluyor. elbette kisiden kisiye degisir ama ben dedimki evet abi aradigimi buldum dostlar orali o kadar guzel ve istekli ki anlatamam. guzellik elbette gorecelidir ancak azranin fizigi gercekten ayri guzel. ben cok cok cok cok cok memnun kaldim kendisinden evden ayrilana kadar her anindan keyif aldim en kisa zamanda umarim tekrar gorusuruz <3