Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arina Hanım Görüşmesi

ufukkerem22

Normal Üye
10 Tem 2017
47
75
Cinsiyetiniz nedir?
Kısa bir süre önce Arina hanım ile görüşme fırsatı yakalayıp değerlendirdim, kendisi de müsaitmiş hızlıca saati kararlaştırdık, Evi merkezi bir konumda, araçla gidecekler için park yeri kolayca bulunabilir, evi temiz, kullandığım havlunun bile mis gibi koktuğunu farkettim. Arina açık tenli yeşil gözlü ve kıvrımlı hatlara sahip, sohbet ederken kız arkadaşınıza gitmişsinizcesine samimi ve sempatik, ifade odasında özellikle ön sevişme, öpüşme konusunda sizi ateşleyen bir kadın, her türlü pozisyonda karşılık veriyor, sohbet ederken bile vücut hatlarına bakmaktan gözlerinizi alamayacağınızı düşünüyorum. Kendisine beni misafir ettiği için teşekkür ederim, en kısa zamanda tekrar görüşmeyi düşündüklerim arasında :)

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
570
1,269
31
Cinsiyetiniz nedir?
Arina garanti iyi geçer:) güzel tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler

siddarta79

Normal Üye
28 May 2019
43
60
45
Cinsiyetiniz nedir?
Kısa bir süre önce Arina hanım ile görüşme fırsatı yakalayıp değerlendirdim, kendisi de müsaitmiş hızlıca saati kararlaştırdık, Evi merkezi bir konumda, araçla gidecekler için park yeri kolayca bulunabilir, evi temiz, kullandığım havlunun bile mis gibi koktuğunu farkettim. Arina açık tenli yeşil gözlü ve kıvrımlı hatlara sahip, sohbet ederken kız arkadaşınıza gitmişsinizcesine samimi ve sempatik, ifade odasında özellikle ön sevişme, öpüşme konusunda sizi ateşleyen bir kadın, her türlü pozisyonda karşılık veriyor, sohbet ederken bile vücut hatlarına bakmaktan gözlerinizi alamayacağınızı düşünüyorum. Kendisine beni misafir ettiği için teşekkür ederim, en kısa zamanda tekrar görüşmeyi düşündüklerim arasında :)
Referans için teşekkürler..Umarım en kısa zamanda ben de kendisini ziyaret ederim..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar