Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Antidepresan Etkisi

Jose Bey

Normal Üye
8 Şub 2022
49
193
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam🙋🏻‍♂️

Çok kötü ve her türlü olumsuzluğun başıma geldiği bu günlerde bana ne iyi gelir acaba ne iyi geliiir???🤔diye düşündüm? cevabı bulmam çok uzun sürmedi:) Daisy🤙

İkinci görüşmemiz olacaktı bu. Kısa bir yazışmanın ardından randevuyu planladık. Çok detaya girmicem ilk referansım yeterince uzun ve detaylı:)
Kendimi yine çok özel hissettirdi bana bütün sinirimi, stresimi aldı referans başlığımı da bundan dolayı bu şekilde belirledim:)
muhabbetten duşa ,masajdan yatağa her şey yine çok özenli ve nefisti teşekkür ediyorum her şey için özel hatun tekrar görüşeceğiz❤️💐 @Daisy

Iightning Çevrimdışı
30 May 2022
21
14
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler. Daisy, masaj hizmetini profesyonel olarak veren nadir pembişlerden sanırım.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese selam🙋🏻‍♂️

Çok kötü ve her türlü olumsuzluğun başıma geldiği bu günlerde bana ne iyi gelir acaba ne iyi geliiir???🤔diye düşündüm? cevabı bulmam çok uzun sürmedi:) Daisy🤙

İkinci görüşmemiz olacaktı bu. Kısa bir yazışmanın ardından randevuyu planladık. Çok detaya girmicem ilk referansım yeterince uzun ve detaylı:)
Kendimi yine çok özel hissettirdi bana bütün sinirimi, stresimi aldı referans başlığımı da bundan dolayı bu şekilde belirledim:)
muhabbetten duşa ,masajdan yatağa her şey yine çok özenli ve nefisti teşekkür ediyorum her şey için özel hatun tekrar görüşeceğiz❤️💐 @Daisy
Sevgili Jose Bey, Seninle ikinci görüşmemiz oldu. Mutlu oldum. Başlığını da çok sevdim. Sana antidepresan etkiyi doğal yolla verebilmişim, harika! Zaman ayırıp ikinci paylaşımı yapmışsın, çok çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşebilmeyi ben de arzularım. Sevgiler
😘🌼

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,331
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam🙋🏻‍♂️

sewişmenize sağlık

Jose Bey

Normal Üye
8 Şub 2022
49
193
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Jose Bey, Seninle ikinci görüşmemiz oldu. Mutlu oldum. Başlığını da çok sevdim. Sana antidepresan etkiyi doğal yolla verebilmişim, harika! Zaman ayırıp ikinci paylaşımı yapmışsın, çok çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşebilmeyi ben de arzularım. Sevgiler
😘🌼
❤️😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar