- 24 Ağu 2021
- 825
- 3,192
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şuan yannda olmak wardi busecim mis gibi kokunu içime cekmeyi cooook isterdim muhteşem muazzam harika fiźiğin war buse fiziğine kelimeler yetersiz kaliyor o kadar güzel ve sexsin ki diyecek birşey bulamiyorummDedim ki olabilir …
Ah askim ahYa ister istemez bakıyorum çünkü seni görmeye bayılıyorum özlüyorum @Model Buse
Guzelim benimŞuan yannda olmak wardi busecim mis gibi kokunu içime cekmeyi cooook isterdim muhteşem muazzam harika fiźiğin war buse fiziğine kelimeler yetersiz kaliyor o kadar güzel ve sexsin ki diyecek birşey bulamiyorumm
atarim tAbikiiiHep anlık at sen , gün güzelleşiyor
Yerim kibir anda hepimizi götürür ama bu anlık
Aşkım napıyım ya çok kötü hissediyorum ama berbat haldeyim @Model BuseAh askim ah
Anlik paylasima anlik randevu olusturulabilse keskeDedim ki olabilir …
Efendim buyrun benimmm güzeller güzelim benimGuzelim benim
Dedim ki olabilir …
Seksi mi seksiDedim ki olabilir …
Yeni kostümlerle yani anlıklar bekliyoruzDedim ki olabilir …
Çok da iyi olmuşDedim ki olabilir …
Askim yerin cok ayri
Anlık fotiler candır
Fizik te muazzam bu arada
🫣İşi gücü bıraktıcan bize yapma böyle güzellik
Roket atmışsınızDedim ki olabilir …
Bilmem kiBenim yerim ayrı mı aşkım @Model Buse
Canim tsk ederimmmBu güzellik karşısında saygıyla eğiliyorum. Çok güzelsiniz demekten ve arzuyla bakmaktan kendimi alamıyorum.
Tatlim benim. Biseyler yapmaya calisiyoruz🥹Roket atmışsınız
Acımanızda yok hani
VAllahi dikkat ediyorumyok boyle bir yag orani
Yirt askim yirt ama o corapTaytını yırtabilir miyim?
Ah bu yukselmelere bayiliyorumEn buyuk hedefimsin
Bence ayrıdır bu ara bi Naz yapıyorsun ama bu iş düzelecek diyorum eminim @Model BuseBilmem ki
Sanki özledimDedim ki olabilir …
Ayri tabi. nedense bi tarafim seni hep istiyorBence ayrıdır bu ara bi Naz yapıyorsun ama bu iş düzelecek diyorum eminim @Model Buse
Bende tatlim bende.Özledim seni buse yaaa❤
Please write to me for a few days before you come to Turkey. Let's do the planning. with loveHello Sexy,
Am in England now but will be visiting Istanbul later this year. You seem a lovely lady.
Happy to chat anytime with you.
Dave x
Sen nasil bir tatlisinAtesinle mahvettin beni
Sevgili baybariss beycigimBuse Hanım birisi mila jovoich e benzetmiş sizi. Siz de benzediğinizi düşünüyor musunuz? Cevabınız evet olursa size karşı merakım daha da artacak. Lütfen evet diyin
En yakin zamanda özlememizi giderecem busem cok az kaldi❤Bende tatlim bende.
Bende hep seni istiyorum @Model BuseAyri tabi. nedense bi tarafim seni hep istiyor
Tesekkur ederimÇok farklı bir auranız var. İlk fırsatta ziyaret edilecekler listesindesiniz. Görüşmek üzere..
Yani gelin görüşelim,burda yazmayla olmaz diyorsunuzSevgili baybariss beycigim
Yuzum karakteristik olarak benziyor evet , tabloya uzaktan bakildiginda yuz hatlarim ve bakislarimda evet. Ancak detaylara indigimizde ; goz rengimiz farkli ve benim burnum okka burun 🥹 yani biraz daha kalkik kavisli ve kucuk. Bir ortak yanimiz daha ; ikimizinde dudagi dogal.
Bende seni bendeAşkım özledim çok @Model Buse
Yaaaa yerim seni aşkımBende seni bende
Bu fileli corapi kaplan gibi agzimla parcalasam nasl oluracabaDedim ki olabilir …
Buse hanım ayrıntılı cevabınız için teşekürler. Kalbinizin güzelliği yüzünüze vurmuş. Bence siz kesin daha tatlısınız. Umarım sizinle tanışma fırsatı bulabilirim.Sevgili baybariss beycigim
Yuzum karakteristik olarak benziyor evet , tabloya uzaktan bakildiginda yuz hatlarim ve bakislarimda evet. Ancak detaylara indigimizde ; goz rengimiz farkli ve benim burnum okka burun 🥹 yani biraz daha kalkik kavisli ve kucuk. Bir ortak yanimiz daha ; ikimizinde dudagi dogal.
Baris beyy bende isterimmmBuse hanım ayrıntılı cevabınız için teşekürler. Kalbinizin güzelliği yüzünüze vurmuş. Bence siz kesin daha tatlısınız. Umarım sizinle tanışma fırsatı bulabilirim.
IsiririmAnlık kendimizi kaybettik
Canimmteveccugnuzsanat eseri gibisiniz buse hanım
Öperimmm seni bakDedim ki olabilir …
Yerim seni güzellik❤Dedim ki olabilir …
Bende seniiiYerim seni güzellik❤
Bende seniÖperimmm seni bak
Tmm olur en yakin zamandaBende seni
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!