Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Anlik olsun dediler

Ylcn Çevrimdışı
30 Eyl 2020
150
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzellik karşısında saygıyla eğiliyorum. Çok güzelsiniz demekten ve arzuyla bakmaktan kendimi alamıyorum. 🧿👏👏

BayBarış Çevrimdışı
12 Nis 2022
29
22
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Buse Hanım birisi mila jovoich e benzetmiş sizi. Siz de benzediğinizi düşünüyor musunuz? 🤔Cevabınız evet olursa size karşı merakım daha da artacak. Lütfen evet diyin👃👃👃

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
825
3,192
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Buse Hanım birisi mila jovoich e benzetmiş sizi. Siz de benzediğinizi düşünüyor musunuz? 🤔Cevabınız evet olursa size karşı merakım daha da artacak. Lütfen evet diyin👃👃👃
Sevgili baybariss beycigim
Yuzum karakteristik olarak benziyor evet , tabloya uzaktan bakildiginda yuz hatlarim ve bakislarimda evet. Ancak detaylara indigimizde ; goz rengimiz farkli ve benim burnum okka burun 🥹 yani biraz daha kalkik kavisli ve kucuk. Bir ortak yanimiz daha ; ikimizinde dudagi dogal🥰.

Sabria Çevrimdışı
5 Eyl 2021
213
475
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok farklı bir auranız var. İlk fırsatta ziyaret edilecekler listesindesiniz. Görüşmek üzere..👋

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,396
1,937
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yuzum karakteristik olarak benziyor evet , tabloya uzaktan bakildiginda yuz hatlarim ve bakislarimda evet. Ancak detaylara indigimizde ; goz rengimiz farkli ve benim burnum okka burun 🥹 yani biraz daha kalkik kavisli ve kucuk. Bir ortak yanimiz daha ; ikimizinde dudagi dogal🥰.
Yani gelin görüşelim,burda yazmayla olmaz diyorsunuz 😉

BayBarış Çevrimdışı
12 Nis 2022
29
22
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse hanım ayrıntılı cevabınız için teşekürler. 🤗Kalbinizin güzelliği yüzünüze vurmuş. 😍Bence siz kesin daha tatlısınız. Umarım sizinle tanışma fırsatı bulabilirim.😇🙏😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar