Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
E o zaman bu ara kavusmaliyiz artikHerşeye açık olduğumu bilmeni isterim
oZaman bu çok güzelHerşeye açık olduğumu bilmeni isterim
Hani teyit etmek için soruyorum; her şeye mi ?Herşeye açık olduğumu bilmeni isterim
Fena seksiHerşeye açık olduğumu bilmeni isterim
Ne zaman istersen hayatımE o zaman bu ara kavusmaliyiz artik
oZaman bu çok güzel
Çok tatlısın hayatımBu kız bu hızla forumu ya uçurur ya da uçurur
Evet hayatımHani teyit etmek için soruyorum; her şeye mi ?
Peki. Ya bugün de mı öyleyablış mekan, yanlış zaman
MalesefPeki. Ya bugün de mı öyle
HahahahaDoyamadınız a-level a begüm hanım ya da doyurmadılar
Bence de hayatım en güzeliAçık seçik ne yasanacaksa yaşansın artık
Keşke anadolu yakasında olsaydınız mesala
Fena seksi
Hayatım mesafeler engel değildir benceKeşke anadolu yakasında olsaydınız mesala
Haklısınız. Ama oturduğum semti söyleyince genelde "orası neresi, istanbulda mı?" diye tepki aldığım için mesafeler gözümde büyüyor.Hayatım mesafeler engel değildir bence
Istanbul bir avuç kadar yer hayatım sende biraz kendinden ödün verip biraz daha ortak bir yer seçmelisin ozmaanHaklısınız. Ama oturduğum semti söyleyince genelde "orası neresi, istanbulda mı?" diye tepki aldığım için mesafeler gözümde büyüyor.
Tahrik ediciHerşeye açık olduğumu bilmeni isterim
Tahrik edici
Gerekirse İzmir'den gelinir bunun içinHerşeye açık olduğumu bilmeni isterim
Bakırköy uzak diye düşünürken begüm hanım beylikdüzüne taşınmış. Ordan ötesi pluton zaten.Istanbul bir avuç kadar yer hayatım sende biraz kendinden ödün verip biraz daha ortak bir yer seçmelisin ozmaan
Ah keşke orda tanıdığımız bir emlakçı olsaydı da ev tutsaydim ordan ama yok bulamıyorum hayatımKeşke anadolu yakasında olsaydınız mesala
Hahahaha yok Hayatım sizin için ev bakıyorum daha yakın ama bulamıyorum kiBakırköy uzak diye düşünürken begüm hanım beylikdüzüne taşınmış. Ordan ötesi pluton zaten.
Gel hayatımGerekirse İzmir'den gelinir bunun için
Burada kapalı şeyler varHerşeye açık olduğumu bilmeni isterim
Aydınlat beni o zaman bu konudaBurada kapalı şeyler var
Aydınlatma konusunda ancak senden destek almam lazımAydınlat beni o zaman bu konuda
HahahaAydınlatma konusunda ancak senden destek almam lazım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!