Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Anlatilmaz yasanir

Zeki18

Normal Üye
5 Ara 2020
3
32
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar geçen gün yine forumda gezinirken, bayadan beri aklımda olan fakat bir türlü denk gelemediğimArzu hanım gözüme çarptı. Hemen telefonla sarıldım ve kendisi ile bir sonraki güne randevu ayarladım. Şunu belirtmeliyim evine giriş çıkış cok rahat park sorunu hiç yok.
Eve geldiğimde kapıda karşıladaginda şok geçirdim. Fiziği ve yüz güzelliği çok cok iyi. Evide çok derli toplu. Kendisi gerçekten zahmet edip baya Bi ikramlar hazırlamış çok kibar nazik bir hanımefendi.Burdan kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.
Asıl olaya gelince bana ayrılmış 3 saatte kendisi bana çok güzel anlar yaşattı.Kendisinin çok geniş bir gardıropu var.asiri seksi, mükemmel bir fizik, pozisyon zenginlikleri sabaha kadar anlatılır . Hala aklımdan çıkmıyor ilk fırsatta tekrar dan yaninda olacağım.

7 Ocak 2021
180
215
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tamamiyle haklısın, ancak yaşayayan bilir. Paylaşım için teşekkürler.

ataxxx Çevrimdışı
5 Ocak 2024
399
318
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, yaşattıkları için @ARZU hanıma tebrikler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Merhaba arkadaşlar geçen gün yine forumda gezinirken, bayadan beri aklımda olan fakat bir türlü denk gelemediğimArzu hanım gözüme çarptı. Hemen telefonla sarıldım ve kendisi ile bir sonraki güne randevu ayarladım. Şunu belirtmeliyim evine giriş çıkış cok rahat park sorunu hiç yok.
Eve geldiğimde kapıda karşıladaginda şok geçirdim. Fiziği ve yüz güzelliği çok cok iyi. Evide çok derli toplu. Kendisi gerçekten zahmet edip baya Bi ikramlar hazırlamış çok kibar nazik bir hanımefendi.Burdan kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.
Asıl olaya gelince bana ayrılmış 3 saatte kendisi bana çok güzel anlar yaşattı.Kendisinin çok geniş bir gardıropu var.asiri seksi, mükemmel bir fizik, pozisyon zenginlikleri sabaha kadar anlatılır . Hala aklımdan çıkmıyor ilk fırsatta tekrar dan yaninda olacağım.
Tatlım vakit ayırıp yazdığın bu değerli referans için çok teşekkür ederim. Seni tanıdığıma çok memnun oldum sayende dolu dolu keyifli eglenceli bir 3 saat gecirdim hediyen için ayrıca teşekkür ederim yine yeniden gorusmek sevismek dilegi ile 💕😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar