Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Anlatılmaz yaşanır !!!

Kanarya908

Normal Üye
8 Ağu 2022
10
56
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Arkadaşlar, bugün Daisy hanım ile tanışma fırsatı buldum. Bir çok arkadaşımız detaylı olarak yazmış görüşmelerini. Ben sadece şunu söylemek isterim onunla olmak sadece görüşme olarak nitelenemez bu tam anlamı ile bir deneyim. Bu başka bir şey, başka bir boyut. Arkadaşlar yaşayın bu deneyimi... Muhteşem hissediyorsunuz. Kendisine tekrar teşekkür ederim.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
796
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba Arkadaşlar, bugün Daisy hanım ile tanışma fırsatı buldum. Bir çok arkadaşımız detaylı olarak yazmış görüşmelerini. Ben sadece şunu söylemek isterim onunla olmak sadece görüşme olarak nitelenemez bu tam anlamı ile bir deneyim. Bu başka bir şey, başka bir boyut. Arkadaşlar yaşayın bu deneyimi... Muhteşem hissediyorsunuz. Kendisine tekrar teşekkür ederim.
Sevgili Kanarya908, seninle tanışma fırsatı bulduğum için mutluyum, erotik masaj deneyimini başka bir boyut olarak nitelendirmişsin, hoşuma gitti; zamanını ayırıp yaptığın bu kısa ve öz paylaşımın için çok teşekkür ediyorum ... Sevgiler ...
😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar