Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Anlatılmaz Yaşanır.

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
723
525
Nasıl anlatsam ne yazsam sanırım yetersiz kalacaktır. Yaşayan arkadaşlar aslında ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaktır.

@Daisy kendisine birçok defa ulaşmaya çalıştım ama bir türlü vuslata erecek an kısmet olmadı taki geçen perşembe gününe kadar bir kez daha şansımı deneyerek tekrar yazdım. Ve beklenen o dönüş nihayet oldu ve sabrın sonu meyvesini verdi.

Randevu saati geldiğinde kapıdan girince birkez daha bu güzelliğe kavuşmanın mutluluğu içinde harika bir karşılama ve ellerinden nefis bir Türk kahvesi ile mutluluk başladı. Bir kadın karşısında ki kişiye bu kadar değer vermesi muhteşem bir his o an hiç bitmesin istiyorsunuz.

Derler ya bir pamuklara sarmadı diye işte tam da bunu yaşıyorsunuz. Muhteşem bir masaj , harika bir ilgi ve bitmesini istemediniz bir mutluluk iyi ki varsın güzel ve tatlı kadın yaşattığın tüm güzellikler için teşekkürler.

Sevgili @Daisy nice güzel ve mutlu anları tekrar yaşamak dileğiyle o güzel kalbinden öpüyorum 😘😘

mima Çevrimdışı
3 Şub 2021
131
134
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler
Sevişmenize sağlık

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
335
357
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşımınız için teşekkürler.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Nasıl anlatsam ne yazsam sanırım yetersiz kalacaktır. Yaşayan arkadaşlar aslında ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaktır.

@Daisy kendisine birçok defa ulaşmaya çalıştım ama bir türlü vuslata erecek an kısmet olmadı taki geçen perşembe gününe kadar bir kez daha şansımı deneyerek tekrar yazdım. Ve beklenen o dönüş nihayet oldu ve sabrın sonu meyvesini verdi.

Randevu saati geldiğinde kapıdan girince birkez daha bu güzelliğe kavuşmanın mutluluğu içinde harika bir karşılama ve ellerinden nefis bir Türk kahvesi ile mutluluk başladı. Bir kadın karşısında ki kişiye bu kadar değer vermesi muhteşem bir his o an hiç bitmesin istiyorsunuz.

Derler ya bir pamuklara sarmadı diye işte tam da bunu yaşıyorsunuz. Muhteşem bir masaj , harika bir ilgi ve bitmesini istemediniz bir mutluluk iyi ki varsın güzel ve tatlı kadın yaşattığın tüm güzellikler için teşekkürler.

Sevgili @Daisy nice güzel ve mutlu anları tekrar yaşamak dileğiyle o güzel kalbinden öpüyorum 😘😘

Teşekkür ederim zaman ayırıp böyle hoş bir paylaşım yapmışsın.
Her insan eşsizdir, sana değerli olduğunu ben de hissetirebilmişim. Mutlu oldum
Sevgili İperon nice güzel ve mutlu anları yaşamak dileği ile
Sevgiler

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
723
525
Teşekkür ederim zaman ayırıp böyle hoş bir paylaşım yapmışsın.
Her insan eşsizdir, sana değerli olduğunu ben de hissetirebilmişim. Mutlu oldum
Sevgili İperon nice güzel ve mutlu anları yaşamak dileği ile
Sevgiler

Beni çok ama çok mutlu ettin güzellik 😘 en kısa zamanda tekrar o harika anları yaşamak dileğiyle 😍😘

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar