Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Anlam veremediğim son!

19 Tem 2019
51
84
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle belirtmek isterim ki böyle bir yazı yazmayı hiç istemezdim. Bunun için de elimden geleni yaptım şöyle ki; çarşamba günü başlayan serüven sonuçsuz kalmasına rağmen kendisine sebebini wp üzerinden, dm yoluyla sordum, bekledim. Cevap gelmedi.

Olay şu şekilde gerçekleşiyor:

Çarşamba günü kendisine mesaj attım. Forum ismimi ve referanslarımı belirttim. Referansları tanımadığını söyledi. Sonrasında sorun olmadığını belirtti. Perşembe günü 14. 00 için sözleştik. Ben de teşekkürlerimi iletip yarını beklemeye başladım.

Perşembe günü saat 12 civarlarında konum isteğinde bulundum fakat cevap gelmedi. Belki uyuya kalmıştır diye saat 13.45 gibi ataköy lokasyonunda bulundum. 14.00 olana kadar bekledim fakat hala cevap gelmedi.
Sonrasında mesaj yazmadım insanlık hali acil bir durum olma ihtimalinin gerçek olduğunu varsaydım.

Hala geri dönüş bekliyorum fakat gelmedi. Akşam saatlerinde kendisi forumda aktif olup konulara mesaj yazınca forum üzerinden mesaj attım fakat cevap gelmedi. Wp üzerinden yazdım görmedi bile. Belli ki bu saatten sonra da cevap gelmeyecek.

Kişisel bakımına özen gösteren, bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini iyi bilen daha önceki görüşmelerimde pembiş arkadaşların güler yüzleriyle ayrılmış bir forumdaşım.
Amacım sebebini öğrenmektir. Anlaşmış olduğunuz bir görüşmeyi sonlandırıp sonrasında kayıtsız kalmanın sebebini gerçekten çok merak ediyorum. Takıntı haline gelmiş defaatle yazılmış bir kadın değildir Eylül hanım.

İşiniz çıktıysa belirtebilir benim günümün kötü geçmesini önleyebilirdiniz. Sizi anlayışla karşılardım. Hatta şöyle ki referans olmadığı için gönlünün el vermediğini belirtse dahi sebebini sormadan teşekkür eder iletişimi sonlandırırdım. Rica ediyorum bu tür durumlara kayıtsız kalmayınız Eylül hanım. Nasıl sizin için zaman değerliyse aynen bizim içinde zaman epeyi değerli. Sağlıcakla..

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Benim hatam tamamiyle baska bir olumsuz referans ile karıştırıp hatta kızıp cevap vermedim özür dilerim telafi etmek isterim... bazen kötü referans alınca o sırada ki numara karışıyor

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geyik mode on

Bu ne ya. Hemen bir dakka sonra hatasını kabul edip, özür dilerim, telelafi ederim yazılır mı?
Biz nasıl çekirdek yapacaz, ekmeğimizi nasıl cikarcaz?
Çok sıkıcısınız.

Geyik mode off

Tebrikler. Çok olgunca ve örnek bir yaklaşım.
Olay büyümeden çözdünüz
Insan kırmayı hele benden kaynaklı ise çok üzülürüm

tutaman Çevrimdışı
25 Kas 2019
167
306
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bravo. Medeniyetten gözlerim yaşardı. Forumun olması gereken seviye budur bence. @Fatihce beyefendi, görüşme için kendisine düşen herşeyi yapmış, buna rağmen karşı taraf nedeniyle vakti heba olunca, linç tehlikesine rağmen bu başlığı açmış.
@STAREYLÜL hanımefendi de, olayı sahsilestirmeyip hatasını kabul etmiş ve telafi etmeyi teklif etmiş. @STAREYLÜL hanimin fikri olgunluğuna birkez daha hayran oldum.

19 Tem 2019
51
84
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Göstermiş olduğunuz ilgi alaka için çok teşekkürler. En çok istediğim cevap alabilmekti bu kadar kolay olsaydı daha öncesinden yazardım :) bu kötü olayı unutmak adına en kısa zamanda Eylül hanımla tanışıp güzel referans yazacağımı umuyorum. İyi akşamlar forumdaşlar..

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Göstermiş olduğunuz ilgi alaka için çok teşekkürler. En çok istediğim cevap alabilmekti bu kadar kolay olsaydı daha öncesinden yazardım :) bu kötü olayı unutmak adına en kısa zamanda Eylül hanımla tanışıp güzel referans yazacağımı umuyorum. İyi akşamlar forumdaşlar..
Tabi seve seve özelden de yazdım size kötü başlangıç iyi olsun 😍

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Benim hatam tamamiyle baska bir olumsuz referans ile karıştırıp hatta kızıp cevap vermedim özür dilerim telafi etmek isterim... bazen kötü referans alınca o sırada ki numara karışıyor
O kadar çok yazan olur ki, insanlık hali kafalar karışabiliyor.
Çok güzel bir cevap. Harikasın canım 😘

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
756
868
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bayılıyorum böyle naif karışıklıklara. Ne de güzel durumu anlatıp gönül almış @STAREYLÜL .Sağlıklı iletişim her şeydir 👌

crivelli114 Çevrimdışı
13 Haz 2020
159
217
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özür dileyen partner görmek ağlattı resmen . Telafi edeceğini de söylemiş . Görüşme zamanı arkadaşa güç kuvvet dilerim :)

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
596
1,227
Olumsuz görünen referansı dahi olumluya bağlayabilmek...
Insaniz, istanbul'dayız :)
Her an her türlü plan bozucu olumsuzluk yaşanabilir.
Ancak görüldüğü üzere iletisimi kuvvetli, özgüveni yüksek hiç kimse icin hata kabul etmek, gonul almak, telafi etmek çok zor bir sey degil.
👏👏👏

crivelli114 Çevrimdışı
13 Haz 2020
159
217
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu arada Eylül hanım özür dilemeyip " her partnerin hayatı var o gün modum düşüktü " falan dese konu açan arkadaşı eleştirecek en az 20 üye biliyorum :)))

Eylül hanım sizi seviyoruz saygılar

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu arada Eylül hanım özür dilemeyip " her partnerin hayatı var o gün modum düşüktü " falan dese konu açan arkadaşı eleştirecek en az 20 üye biliyorum :)))

Eylül hanım sizi seviyoruz saygılar
O da olabilir ama ortada bir gerçek var ve hata benim o yüzden durust olmak önemli benim için...

gecemavisi Çevrimdışı
17 Ara 2011
55
46
Cinsiyetiniz nedir?
Forumun güzelliğine, Eylül Hanım’ın kalitesine, Fatihce’nin beyefendiliğine yakışan bir diyalog olmuş🙏🙏😀

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,163
2,504
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sosyal medya gibi başa sabitleme olsa tam yapılacak konu. Konu sahibi öfke ile değil mantık ile derdini anlatmış. Konunun muhatabı olgun bir şekilde hata yaptığını kabul etmiş. Olması gereken tam olarak bu👏🏻👏🏻 Bu kafa yapısındaki iki kişinin anlaşamama ihtimali yok şimdiden iyi eğlenceler..🙏🏻

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sosyal medya gibi başa sabitleme olsa tam yapılacak konu. Konu sahibi öfke ile değil mantık ile derdini anlatmış. Konunun muhatabı olgun bir şekilde hata yaptığını kabul etmiş. Olması gereken tam olarak bu👏🏻👏🏻 Bu kafa yapısındaki iki kişinin anlaşamama ihtimali yok şimdiden iyi eğlenceler..🙏🏻
Öfke ile bile olsa hakaret içermediği takdirde yine hatalıysam özür dilerim ki beyfendi ne dese haklı dedim tatlıya bağladık ki kendisi gibi bir beyi tanımak beni mutlu edecek... hepimiz bu forumda ettiğimiz cümleler ile varız ve bu bize kimler olduğumuzu gösterir.. Ne güzel ki anlaşabildik 😍

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,312
1,799
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tam @STAREYLÜL hanımefendiye yakışacak , mükemmel bir davranış şekli .
Sizden de bunu beklerdim ve beklediğim gibi hatanizi olgunlukla karşılayıp özrünüzü diliyorsunuz 👏👏

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
676
434
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Asil kadın hemen tarzını koymuş
ortaya tebrikler @STAREYLÜL

cemyrdm Çevrimdışı
30 Tem 2011
791
578
Cinsiyetiniz nedir?
Konuyu açan @Fatihce 'ye şu hususta teşekkür etmek gerekir. İsim belirterek, sıkıntımızı kibar bir biçimde belirtirsek daha çabuk bir şekilde çözüme ulaşılabilindiğini güzel bir biçimde göstermiş oldu.İsim belirtilmeden açılan konular hem uzamakta hem sonuçsuz kalıp diğer hanımlarda zan altında kalmakta. Zaten buradaki hanımlara düzgün bir şekilde sıkıntılar ifade edildiğinde, güzel cevap verileceğini @STAREYLÜL hanımda da olduğu gibi görmüş olduk... İki tarafa da nezaketleri için teşekkürler...

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
asil davranış 👏👏

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Konuyu açan @Fatihce 'ye şu hususta teşekkür etmek gerekir. İsim belirterek, sıkıntımızı kibar bir biçimde belirtirsek daha çabuk bir şekilde çözüme ulaşılabilindiğini güzel bir biçimde göstermiş oldu.İsim belirtilmeden açılan konular hem uzamakta hem sonuçsuz kalıp diğer hanımlarda zan altında kalmakta. Zaten buradaki hanımlara düzgün bir şekilde sıkıntılar ifade edildiğinde, güzel cevap verileceğini @STAREYLÜL hanımda da olduğu gibi görmüş olduk... İki tarafa da nezaketleri için teşekkürler...
😍😍

ThExc Çevrimdışı
5 Eyl 2019
206
154
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Foruma geldiği günden beri gerek konuları ile gerekse konuşmaları ile bir insana nasıl davranılır ve etki tepki nedir işte bu ıspatı @STAREYLÜL 👏👏👏🌹🌹🌹

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar