Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme anko1 & Arya kaşılaşması Şok Soş Şok

• Konbuyu başlatan anko1
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:57
anko1 Çevrimdışı
6 Şub 2010
319
73
Cinsiyetiniz nedir?
Evet sevgili Romalı ahalisi gene günlerden bir perşembe ve hedefteki ceylan uzun zamandır görüşmek istediğim ama bir türlü Ataşehire ayaklarım gitmediği için görüşemediğim arya baktım 'ki benim mekanıma yani doğup büyüdüğüm yer olana şişliye gelmiş hemen bir alo dedim 18:00 gibi müsait olurum dedi saolsun çok da dakik hiç bekletmedi beni :))) öncelikle evini çok beğendim bomantide 1+0 şirin bir daire bana söz verdi bir gün havuz keyfi yapıcaz sitesinde :))) güzel bir kahve ikramı hoş bir sohbet muhabbet tabi ikimizde ikizler burcu ve ikimizde selanik göçmeni olunca frekans tuttu bayağı çok uzatmadan girdim duş aldım şehvetli ve bir o kadar da heyacanlı bir karşılaşma başladı hiç bitmesin istedim ve uzattıkça uzatmak istedim çünkü arya ne isterseniz karşılığını fazlasıyla veriyor tabi çokta uzatınca bazen konsantrasyon meselesi ortaya çıkıyor ama neyse sonucu mutlu sonla noktaladık.Bence herkez arya yı görmeli tanımalı yoksa çok şey kaybetmiş sayılırsınız benden söylemesi...............

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,396
1,937
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Keyifli paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,394
7,782
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar