Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ankara’nın Rüya’sı…

chtazgn Çevrimdışı
24 Eki 2021
225
285
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam dostlar,
İstanbuldaki kötü hava şartları nedeniyle dün kendimi Ankara’da buldum. Hazır Ankara’ya gelmişken akşamı yalnız geçirmek istemedim ve fırsatı değerlendirmek için Rüya Hanım ile iletişime geçtim. Hızlı bir mesajlaşma süreci sonunda akşam 3 saat misafir ettim kendisini. Rüya Hanım konuşkan ve cana yakın kişiliğiyle zamanı su gibi akıtıyor. Yatakta beklentilerinizi boşa çıkarmayacak hamleleri var 🔥 özellikle doggy’de kalçalar süper 🔥🔥🔥
Artık Ankara’da kamikaze yapmaya hiç gerek yok Rüya Hanım varken. Herkese duyurulur ☺️
Güzel akşam için teşekkürler @ANKARA RÜYA 💋😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,711
4,347
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam dostlar,
İstanbuldaki kötü hava şartları nedeniyle dün kendimi Ankara’da buldum. Hazır Ankara’ya gelmişken akşamı yalnız geçirmek istemedim ve fırsatı değerlendirmek için Rüya Hanım ile iletişime geçtim. Hızlı bir mesajlaşma süreci sonunda akşam 3 saat misafir ettim kendisini. Rüya Hanım konuşkan ve cana yakın kişiliğiyle zamanı su gibi akıtıyor. Yatakta beklentilerinizi boşa çıkarmayacak hamleleri var 🔥 özellikle doggy’de kalçalar süper 🔥🔥🔥
Artık Ankara’da kamikaze yapmaya hiç gerek yok Rüya Hanım varken. Herkese duyurulur ☺️
Sewişmenize saglık

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,772
20,696
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selam dostlar,
Tatlım öncelikle tanıştığımıza çok memnun oldum.Sizde çok kibar ve nazik bir insansınız.Bende çok güzel ve dolu dolu bir zaman geçirdim .Benim için de güzel bir zaman dilimiydi 😘Güzel yorumlarin için de ayriyetten çok teşekkür ederim 💋 Seni tanıdığıma çok memnun oldum canım benim .😘❤️💋

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,482
2,658
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam dostlar,
Paylaşım için teşekkürler..... (y) Ankara'nın rüyası forumun çiçeklerindendir..... (y) Kalçadaki ben de kendisine özeldir... 🧿 🧿

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,184
10,061
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar