Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ankara Rüya başarısız girişim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
far far away Çevrimdışı
17 Ocak 2021
1
13
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Foruma üye olduğunda sevinmiştim ve twitterdan yazmaya karar verdim.Görüşme ücretini 3 saat 1.000 TL olarak yazdı ama forumda 3 saat 1.500 TL yazmaktaydı.Forumdaki üyelerin suçu neydi acaba diye görüşme yapmaktan vazgeçtim.Tutarsız insanlar ile görüşüp prim vermemek gerekiyor.

kiklopcuk Çevrimdışı
5 Mar 2012
63
34
Cinsiyetiniz nedir?
Foruma üye olduğunda sevinmiştim ve twitterdan yazmaya karar verdim.Görüşme ücretini 3 saat 1.000 TL olarak yazdı ama forumda 3 saat 1.500 TL yazmaktaydı.Forumdaki üyelerin suçu neydi acaba diye görüşme yapmaktan vazgeçtim.Tutarsız insanlar ile görüşüp prim vermemek gerekiyor.
çok haklısın

Beklemede

Normal Üye
17 Mar 2021
14
12
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Söyleseydiniz keşke kendisinede

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,772
20,696
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
haklısınız sizin gibilere pirim vermemek lazım ne kadar boş ve işsiz biri oldugunuzu kanıtlamış oldunuz anlaşılan cebinizde paranız yok dışarıda görseler yüzünüze bakmazlar ama kendinizi burada köşe yazarı zannediyorsunuz nereden geliyorsa bu kadar cesaret şaşırtıcı sizin gibiler anca uzaktan seyir eder ce milleti lekelemeye çalışırlar haklısınız bu yazınızla nasıl bir karektere sahip olduğunuz ortaya çıkmış oldu fazla belli etmeyin kendinizi size tavsiyem fazla üzmeyin kendinizi seviyeniz bu kadar sizin👍

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,772
20,696
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Söyleseydiniz keşke kendisinede
haklısınız sizin gibilere pirim vermemek lazım ne kadar boş ve işsiz biri oldugunuzu kanıtlamış oldunuz anlaşılan cebinizde paranız yok dışarıda görseler yüzünüze bakmazlar ama kendinizi burada köşe yazarı zannediyorsunuz nereden geliyorsa bu kadar cesaret şaşırtıcı sizin gibiler anca uzaktan seyir eder ce milleti lekelemeye çalışırlar haklısınız bu yazınızla nasıl bir karektere sahip olduğunuz ortaya çıkmış oldu fazla belli etmeyin kendinizi size tavsiyem fazla üzmeyin kendinizi seviyeniz bu kadar sizin👍

Spotify55 Çevrimdışı
21 May 2020
160
86
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hakaret yok burda tespit var, eğer böyle bir şey var ise üzücü olmuş, bu farklılık soğutabilir insanı, cevap olarak da hakaret edilmemişken "cebinde paran mı yok" demek de çok yanlış

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,772
20,696
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Lütfen adamın kişiliğne laf söylemeyin. Çünkü o size hakaret etmemiş.
Kişiliğe hakaret değil ücret konusunda anlaşamamış olabilirsin ama bir bayana bu kadar ağır ihtamlarda bulunmak karekter meselesi bence elit olmak varken nedir şimdi bu bilinçsiz davranış

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,772
20,696
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
hakaret yok burda tespit var, eğer böyle bir şey var ise üzücü olmuş, bu farklılık soğutabilir insanı, cevap olarak da hakaret edilmemişken "cebinde paran mı yok" demek de çok yanlış
Sizde kusura bakmayın ama cebinde parası yoksa anlaşamıyorsa ben yardımcı olmaya çalışıyorum ama bu bilinçsizce bir davranış kimin olduğunu bile bilmiyorum böyle bir durumla karşılaşmadım hiç kibar bir şekilde anlaşamadık iyi günler denebilir bir beyfendiye bu yakışırdı

15 Kas 2009
78
-2,392
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kişiliğe hakaret değil ücret konusunda anlaşamamış olabilirsin ama bir bayana bu kadar ağır ihtamlarda bulunmak karekter meselesi bence elit olmak varken nedir şimdi bu bilinçsiz davranış
Twitterdan farklı forumdan farklı fiyat mı veriyorsunuz peki ?

Yani bu tamamen sizin tercihiniz fiyat konusunu kimseyi ilgilendirmez ama bu platform doğru bilgiye ulaşmak için kuruldu darılmaca kırılmaca olmasın. Üyelerde bu farklı fiyat politikasından etkilenmemek için en doğru yöntemi tercih edecektir.

Ayrıca hakaret aşağılama içermeyen bir eleştiri görüyorum ama sizin cevabınızda hakaret ve aşağılama görüyorum. Bu konulara dikkat edelim lütfen.

terzi Çevrimdışı
27 Ocak 2016
47
106
Cinsiyetiniz nedir?
ama bir bayana bu kadar ağır ihtamlarda bulunmak karekter meselesi bence elit olmak varken nedir şimdi bu bilinçsiz davranış

Ağir ithamlarda bulundu dediginiz beyefendi sizin tutarli olmadiginizi iddia etmis.Buna karsilik konuyu acan beyefendiye:

boş ve işsiz demişsiniz,
cebinde paran yok demişsiniz
dışarıda görseler yüzüne bakmazlar demişsiniz.

Hanımefendi siz cok yanlış gelmişsiniz.

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,772
20,696
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ağir ithamlarda bulundu dediginiz beyefendi sizin tutarli olmadiginizi iddia etmis.Buna karsilik konuyu acan beyefendiye:

boş ve işsiz demişsiniz,
cebinde paran yok demişsiniz
dışarıda görseler yüzüne bakmazlar demişsiniz.

Hanımefendi siz cok yanlış gelmişsiniz.
Doğrudur söylediklerimin arkasındayım ben kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum ama boş iddaalarda bulunmuyorum ne kadar çok uzatıldı bu konu beyfendinin zoruna gitmemiş ama göründüğü üzere 3 ncü sayfa haberlerine döndü bir beyfendi önce bir bayanı rencide ve kötü idaalarda bulunmadan önce kendi uslubuna dikkat etmeli sizi tenzii ederim iyi günler

KHSchneider Çevrimdışı
13 Eyl 2020
250
465
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sonuc olarak arkadasin bahsettigi iddia dogru mu?

Yani sosyal medyada ayri, forumda ayri fiyat politikasi mi uyguluyorsunuz?

Eger oyle ise burada tutarsizlik vardir.

Kimse sizi kotulemiyor, ayaklarinizin uzerede duradiginizi da iddia etmiyor. Fazla agresif ve fevri bir tavir sizinkisi bence.

Insanlarin bu forumu ve pembisleri tercih etmesinin hakli sebepleri var, guven de bunlarin basinda geliyor bence.

Iyi gunler.

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,772
20,696
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Twitterdan farklı forumdan farklı fiyat mı veriyorsunuz peki ?

Yani bu tamamen sizin tercihiniz fiyat konusunu kimseyi ilgilendirmez ama bu platform doğru bilgiye ulaşmak için kuruldu darılmaca kırılmaca olmasın. Üyelerde bu farklı fiyat politikasından etkilenmemek için en doğru yöntemi tercih edecektir.

Ayrıca hakaret aşağılama içermeyen bir eleştiri görüyorum ama sizin cevabınızda hakaret ve aşağılama görüyorum. Bu konulara dikkat edelim lütfen.
Uyardığınız için teşekkür ediyorum ama fiyat konusuna kimse karışamaz tabiki kendi bileceğim birşey ben burda elit kendini bilen ve gizliliğe önem veren beyfendilerle tanışmaya ve iletişim kurmaya geldim peki bu yazılan yazıya aşağılıyıcı değil demişsiniz ama fiyatlarımın konusunda belki arkadaşa yardımcı olmak istemişimdir ona uymayınca böyle yazmıştır ben bilemem sizlerde bi anda tepki çekildi nedense araştırma ve ıspat olmadan eleştirilere açık kalsın diye yazmadım ben bunu iyi günler beyfendi

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,772
20,696
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sonuc olarak arkadasin bahsettigi iddia dogru mu?

Yani sosyal medyada ayri, forumda ayri fiyat politikasi mi uyguluyorsunuz?

Eger oyle ise burada tutarsizlik vardir.

Kimse sizi kotulemiyor, ayaklarinizin uzerede duradiginizi da iddia etmiyor. Fazla agresif ve fevri bir tavir sizinkisi bence.

Insanlarin bu forumu ve pembisleri tercih etmesinin hakli sebepleri var, guven de bunlarin basinda geliyor bence.

Iyi gunler.
Ben agresif davranmadım siz beni yanlış anlamış olabilirmisiniz tekrar ifade edeyim isterseniz beyfendiye ben ücret konusunda yardımcı olmak isterken kendisi bir anda ifşa etmek istemiş yada şekelemiş olamaz mı siz ön yargılı davranmayın bence fiyat konusunda tartışılcak bir durum yok uymadı diyip teşekkür edip ayrılabilir neticede bu platforum elit ve güvenli insanların platformu lekeyici yada ifşa edici bir mesaj atamaz kimse sizede iyi günler ayrıca teşekkür ederim uyardığınız için .

kukuleta Çevrimdışı
26 Tem 2009
76
54
Cinsiyetiniz nedir?
Hanim efendinin forum fiyatlari suan itibariyle twitter dan yuksek, gerekli gorsel kanitlar yuklenmis. İstedigi yerde istedigi fiyati verebilir tabiki ama bizde bundan sonra farkli mecralardan gorusme sartlari sorgulamaliyiz. Eger forum fiyatlari farkli uygulaniyorsa. Sanirim konu netlige kavusmus oldu.

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,772
20,696
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hanim efendinin forum fiyatlari suan itibariyle twitter dan yuksek, gerekli gorsel kanitlar yuklenmis. İstedigi yerde istedigi fiyati verebilir tabiki ama bizde bundan sonra farkli mecralardan gorusme sartlari sorgulamaliyiz. Eger forum fiyatlari farkli uygulaniyorsa. Sanirim konu netlige kavusmus oldu.
Sorun değil ama fiyatlarım konusuna zaten kimse yorum yapamaz uyarsa görüşürüz uymazsa zaten görüşmeyiz bir fiyat konusunu. Neden bu kadar çok uzadığını merak ettim gerçekten ücretler yazıyor eleştiriye kapalı bu kadar tartışmanın gereği yok yazan arkadaşa yardımcı olmak ve indirim yapmak benim elimdeki birşey kimse bana niye bu şuna niye bu kadar diye sorgulamamalı tamamen özgüvenime ve kendime bağlı tabiki birazda karşıdaki beyfendinin kişiliğine bağlı iyi günler ..

kiklopcuk Çevrimdışı
5 Mar 2012
63
34
Cinsiyetiniz nedir?

aşılarını oldun mu sen ?

fazlaca saldırgansın :(

saldırmadan önce bi muhakeme et ( eğer varsa ) .
kim ne yazmış? kim ne demiş ?
anlayabiliyor isen bi oku, kavra .....

yazık çok yazık !

sanırım verilebilecek en iyi cevap :

Muhattap olmamak :(

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,772
20,696
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
aşılarını oldun mu sen ?

fazlaca saldırgansın :(

saldırmadan önce bi muhakeme et ( eğer varsa ) .
kim ne yazmış? kim ne demiş ?
anlayabiliyor isen bi oku, kavra .....

yazık çok yazık !

sanırım verilebilecek en iyi cevap :

Muhattap olmamak :(
Aşı derken nedemek istiyorsunuz sözlerinizi size iade ediyorum siz bi görünün isterseniz karşınızda bir bayan var aşı oldunuz mu derken siz neyden bahsediyorsunuz bence sizin bi görünmeniz gerekir doktora biraz diyalog yeteneğinizi düzeltin bence yada üslübunuzu uymuyorsa en güzeli muhattap olma kendine güvenemiyorsan yazma kardeşim üslübünuza dikkat edin biraz biz size öyle mi ithamlarda bulunduk mu saygınızı ve terbiyenizi takının biraz ben değilde senin aşı olman lazım isterseniz veteriner arkadaşım var yönlendireyim sizi

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
1,015
1,249
Cinsiyetiniz nedir?
Ezcümle konuyu özetleyecek olursak forumdan ayrı kuşlu siteden ayrı fiyat belirtilmesi kafada soru işareti bırakmış. Şahsi fikrim ücret güncellemesi olduğunda forumdan duyurulması hem bizler hem pembisler tarafından daha verimli olacaktır. Beyefendiye işsiz, boş insan dışarda kimse yüzüne bakmaz denmesi biraz kırıcı olmuş

15 Kas 2009
78
-2,392
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kişinin onayı ve izni olmadan kimse forumda özel yazışmaları paylaşmasın arkadaşlar.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar